Spring naar bijdragen

Kramie

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Kramie's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Vandaag... gisteren overwonnen. Normaal had ik op de vrijdagavond DE drank avond..... heel wat kl... momenten gehad gisteravond, maar het is mij gelukt.
  2. Kramie

    Dit is de dag!

    Vandaag inderdaad de eerste dag. Gisteren de laatste blikjes opgedronken en het restje wijn. Ik drink alleen s'avonds al merkte ik dat die steeds eerder begon. Ben bang dat ik vanavond niet kan slapen. Mooi om te lezen dat ik hier zo goed ontvangen wordt. Zal andere mensen ook helpen, een steuntje in de rug te zijn.
  3. Kramie

    Dit is de dag!

    Hallo Allemaal, Ik ben Kramie, 50 jaar. Ben getrouwd heb 3 kinderen. Nee ik drink geen 2 flessen wijn per avond maar ben meer een hoog percentage alcohol bier drinker en drink daarbij ook nog eens s'avonds 2 glazen wijn. Ben er klaar mee en wil stoppen. Ik weet dat ik verslaafd ben omdat ik smorgens al bedenk hoe ik aan mijn drank moet komen zonder dat mijn vrouw dit elke keer merkt. Oja...moet nog even naar de AH want de koffie is op....dat is het moment dat ik dan weer 2 halve liters 8x6 kan halen en een wijntje. Ooit ben ik gestopt met roken met behulp van een forum. Hoop dat dit ook lukt. Groetjes Kramie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...