Spring naar bijdragen

Saveq

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Saveq's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Saveq

    Triggers

    Lieve mensen, Wat ik aan mezelf merk is dat de grootste triggers zijn het contact met familie. Mijn ouders en ik hebben een gespannen band met veel afstand, slechte conmunicatie en onuitgesproken verwachtingen. Vandaag was ik er over de vloer en hup de fout in.ja ik heb gedronken en een fles wijn gekocht voor thuis. Ik vind het moeilijk, weet niet goed hoe ik mjj moet beschermen in het contact met familie dat niet alles maar full blown binnenkomt. Mijn moeder was alleen maar over zichzelf aan het praten en mijn vader was mijn moeder zat en zat in een hoek met de laptop en zijn oordoppen in. Mijn ouders drinken zelf zeer veel. Het grootste probleem bij mezelf is dat ik merk dat ik ben afgesloten, ik voel me zo slecht bij hun en bij anderen dat ik minder behoefte voel om te socializen. Ik merk dat ik al bijna geen behoefte meer heb aan contact. Ik vind het kut om mezelf staande te houden.zeker in tijden van corona merk ik dat ik me afsluit en terugtrek. Hoe nu verder? Liefs
  2. Saveq

    lieve mensen

    lieve mensen, Vanavond ben ik alleen wat moet ik doen? Mijn vriend is er ook en hij houd mij hier, hij ligt al in bed ik ben in de woonkamer. Als hij er niet was dacht ik eraan OM NAar de kroeg te gaan niet perse omdat het daar zo leuk is maar omdat daar andere mensen zijn die gesprekken willen voeren en ik kan genieten van de scene. Fuck!!!
  3. Saveq

    Drunkie

    Ik ben misschien een wijsneus maar dit geld voor mij. Ik ben angstig en vertrouw mensen niet. Daarom drink ik, hoe sociaal ik ook overkom in het echte leven
  4. Saveq

    Drunkie

    De enige echte oorzaak is altijd een gebrek, een gemis aan een gezonde relatie met jezelf en anderen. Als je compleet en vol in verbinding staat met jezelf en anderen heb je NOOIT, ik herhaal, -NOOIT -een verslaving nodig.
  5. Saveq

    Drunkie

    Het is helpend voor degene die durven te kijken naar wat het -symptoom- te veel drinken hun verteld. Te veel drinken is slechts een symptoom dat er iets gebeurd in je leven dat je eigenlijk niet wilt. Als je alle aandacht laat gaan naar het symptoom, kom je niet bij de oplossing.
  6. Saveq

    Drunkie

    Hoi lady jane, ik weet niet hoe ik je antwoord moet opvatten het klinkt nogal onheilspellend dat als ik niet stop, ik gedoemd ben.. Ik ben sowiezo niet te vertrouwen want ik laat mjj leiden door drank. Ik durf mij niet kwetsbaar op te stellen. Ik wil dit wel maar mensen zijn fucked up lady jane.. ik ben overal bang voor nu ,en nu? 1 jaar is een mooi voornemen ik kan hier nu niet op ingaan want ik ben dronken. Ik ben al blij als ik morgen mijn schema kan uitvoeren maar eerlijk hoop ik dat ik nooit meer wakker word.
  7. Saveq

    KiloKiller

    Hoi lieve mensen fijn om hier te zijn ik ben nieuw, ik heb geen overgewicht wel dikke benen haat dit, wil graag accepteren hoe ik eruit zie alcohol is mijn vriend en vijand, vandaag gedronken hopelijk ben ik morgen fit anders blijf ik thuis.
  8. Saveq

    Drunkie

    hoi lieve mensen van het forum, Mogelijk niet het beste moment maar ik heb al de nodige bier en wijn op. Ik ben hier omdat ik vaak heb meegelezen maar nog niet weet of ik wil stoppen of doorgaan. Wel weet ik dat ik, knock out raken en katers gebruik om onder dingen uit te komen. Ik vertrouw mensen niet. Jammer om dat zo te zeggen maar het is hoe ik mij voel tegenover de meesten. Mijn ideale situatie is soms drinken en weer vertrouwen hebben, angsten reguleren rond andere mensen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...