Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Stoppenmetbenzos

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Stoppenmetbenzos

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Stoppenmetbenzos

  Lorazepam afbouwen

  Hoi Chaus, Ik leef met je mee, want ik neem ook gedurende 3 maanden lorezepam in. 1 mg per dag. Alleen was afgelopen week ermee gestopt nadat ik 2 dagen 0.5 mg had geslikt. Eerst vijf dagen voelde ik me super, maar daarna begon de ontwentingsverschijnselen. Heb gisteren toch maar weer een 0.5 mg ingenomen. Volgens mijn psychiater kan ik het de ene dag innemen en de andere dag als ik me goed voel niet. Maar zo werkt het denk ik niet. Ze zeggen snel dat je er niet aan verslaafd wordt. Ik las in deze forum dat het beter is om lorezepam eerst om te zetten naar diazepam en dan rustig af te bouwen. Misschien een ook een idee voor jou? Ik weet het zelf ook niet meer. Ga maandag weer bellen met de psychiater. Heel veel sterkte ermee..
 2. is er iemand die me kan adviseren. Ik weet echt niet wat ik moet doen?
 3. Hoi allemaal, Ik ben nieuw hier. Ik slik al 3 maanden lorezepam 1 mg. Enkele keren 2 mg gebuikt. Volgens mijn psychiater zou ik met zo'n lage dosis en zo'n zware depressie er niet verslaafd aan raken. Dat bleek niet zo te zijn. Toen het wat beter ging met mij ben ik nadat ik 2 dagen een halve lorezepam heb gebruikt er helemaal mee gestopt. Dat ging zo'n vijf dagen goed. Ik dacht mijn antidepressiva heeft eindelijk gewerkt en ik ben weer de oude. Maar de hel begon niet lang daarna. Ik was onrustig, opgejaagd en kon niet meer functioneren. Tintelingen van voeten en mond. Ik belde de psychiater op en zij bleef maar volhouden dat het geen ontwentingsverschijnselen zouden zijn. Nog steeds had ze het over een lage dosis. Ik heb dan vandaag een halve geslikt dus 0.5 mg lorezepam, omdat ik niet meer kon volhouden. Alleen wil ik wel zsm af van deze zooi. Kan iemand me aub helpen??? Ik voel me zo radeloos en het lijkt of ik nooit van deze benzo ga afkomen. Ik gebruik de antidepresiva al sinds maart. Lorezepam was eigenlijk om de eerste weken op te vangen vd AD. Maar omdat die nog niet werkte, bleef ik dus lorezepam 1mg slikken. Ik wil er acht vanaf en heb echt jullie raad nodig. Kan iemand me helpen???
 4. Hoi allemaal, Ik ben nieuw hier. Ik slik al 3 maanden lorezepam 1 mg. Enkele keren 2 mg gebuikt. Volgens mijn psychiater zou ik met zo'n lage dosis en zo'n zware depressie er niet verslaafd aan raken. Dat bleek niet zo te zijn. Toen het wat beter ging met mij ben ik nadat ik 2 dagen een halve lorezepam heb gebruikt er helemaal mee gestopt. Dat ging zo'n vijf dagen goed. Ik dacht mijn antidepressiva heeft eindelijk gewerkt en ik ben weer de oude. Maar de hel begon niet lang daarna. Ik was onrustig, opgejaagd en kon niet meer functioneren. Tintelingen van voeten en mond. Ik belde de psychiater op en zij bleef maar volhouden dat het geen ontwentingsverschijnselen zouden zijn. Nog steeds had ze het over een lage dosis. Ik heb dan vandaag een halve geslikt dus 0.5 mg lorezepam, omdat ik niet meer kon volhouden. Alleen wil ik wel zsm af van deze zooi. Kan iemand me aub helpen??? Ik voel me zo radeloos en het lijkt of ik nooit van deze benzo ga afkomen. Ik gebruik de antidepresiva al sinds maart. Lorezepam was eigenlijk om de eerste weken op te vangen vd AD. Maar omdat die nog niet werkte, bleef ik dus lorezepam 1mg slikken. Ik wil er acht vanaf en heb echt jullie raad nodig. Kan iemand me helpen???
×
×
 • Nieuwe aanmaken...