Spring naar bijdragen

Jacq41

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    46
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Jacq41's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Vanavond gaat mijn 4e alcoholvrije week in. Ik voel me goed, ben helder in mijn hoofd dus kan me beter concentreren. De wallen onder mijn ogen slinken ook langzaam al zullen ze niet meer helemaal weg gaan op mijn leeftijd. Slapen gaat niet zo geweldig, het duurt uren voordat ik in slaap val. Maandag naar mijn huisarts om mijn bloeddruk te meten, op zijn advies ben gestopt met Micardis (Telmisartan) omdat dit medicijn een ondragelijke kriebelhoest veroorzaakte, ik hoop dat door langdurig stoppen met alcohol mijn bloeddruk aanvaardbaar blijft zonder medicijnen.
  2. Inderdaad de derde week, ik heb het gecorrigeerd. Bedankt!
  3. Vanavond gaat de derde week in na het stoppen met alcohol. De zwevingen in mijn hoofd zijn vrijwel over en het gunstige effect op mijn artrose klachten is opvallend, voorheen had veel last van mijn versleten en kapotte meniscus in mijn rechterknie, nu wandel ik dagelijks enkele kilometers met mijn hond. Ik begin nu ook wat beter te slapen maar ik ben altijd een moeilijke slaper geweest, vandaar ook mijn alcohol gebruik. Mijn gewicht is ook bijna 2 kg minder, maar dat kan ook komen door mijn cholesterolarm dieet. Ik eet ook minder vet en suikerhoudende voeding. Kortom ik voel me duidelijk beter. Craving is niet aan de orde, wel een gevoel van gemis op het moment van de dag dat ik voorheen mijn eerste glas wijn inschonk. Ook begin ik nu te beseffen dat helemaal nooit meer drinken een zware opgave is maar ik ben niet van plan om van mijn voornemen af te wijken.
  4. Nee een telefoonnummer blokkeren kan niet op een smartphone, je kunt wel iemand blokkeren op whatsapp maar als hij je nummer heeft kan hij je alsnog bellen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...