Spring naar bijdragen

Saya

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    42
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Saya's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Saya

    Eindelijk een goede start

    Dankjewel! Dat zal ik zeker doen lieve yana. En dankjewel lieve @lady jane
  2. Saya

    Eindelijk een goede start

    Lieve mensen, ik ga dit forum weer verlaten. Ik denk dat ik dit in eigen kringen kan doen. Bedankt voor de reacties die ik kreeg en ik hoop dat het jullie allemaal goed gaat!
  3. Saya

    Nieuw

    Ja dat is waar Penny .wij begrijpen het van elkaar. Mijn rillingen zijn wel minder, veel minder, maar nog niet helemaal. Het lijkt wel van binnen uit mijn lichaam te komen. Misschien is dit ook nog wel stress wat ik nu voel. Ik weet Het niet zo goed. Ik ben wel nog ontzettend moe. Mijn buik voelt ook raar. Enige voordeel dat ik had van alcohol is dat mijn stoelgang, van mijn normale opstoppingen,, maar een vlottestoelgang was gegaan. Geen water zoals jullie omschrijven maar wel dun. voor mij was dat alleen maar fijn. Mijn ogen zijn het laatste jaar ineens veel slechter geworden, verziend en erger in de ochtend en avond dus ik zit nu met gestrekte armen te typen. Gekke is dat het met stoppen nog erger lijkt te zijn geworden. Heb je daar wel eens vaker van gehoord? Of is dat toeval? Hoe lang ben jij nu precies gestopt? En hoe voel jij je?
  4. Saya

    Nieuw

    Wat een mooie verhalen @Penny @Maja @Lonster!! Ik voel mij wel verbonden met jullie. Mijn verhaal en achtergrond lijkt erg op wat ik hier lees. Geeft mij de moed dat het ook voor mij helemaal goed komt! Dikke knuffel voor jullie
  5. Saya

    Lonster

    Goed bezig @Lonster!!! I k hoop dat t voor mij ook zo wordt! Door de week niet drinken en in t weekend met vrienden of een uitje gewoon 2 of 3 en dan is t al veel. Ik heb morgen een verjaardag feest en weet nog niet eens of ik er eentje wil.
  6. Saya

    Eindelijk een goede start

    Ja @Moeps ik denk dat het klopt wat @lady jane zegt. Ik heb gisteren avond ook wel een paar koekjes op bij de thee. Maar niet veel gelukkig. Ik was al aangekomen de laatste tijd en dat wil ik er ook weer af haha!! Hoeveel dronk jij Moeps? Fijn voor jou dat je geen rillingen had. Het is best eng. Hoe lang dronk jij al teveel en wanneer ben je gestopt? En jij Lady jane?
  7. Saya

    Eindelijk een goede start

    Dankjewel @IJsvogel! En ja @rapilos dat dacht mijn man ook al dat ik daarom zo moe ben, dat mijn lijf het pas zonder alcohol voelt, hoe moe ik eigenlijk ben. Dat is een gevolg van jarenlang teveel op mijn bordje nemen. Dat zal ik nu moeten gaan veranderen. Ik heb nu heel slechte eetlust maar doe mijn best om wel te eten. Gelukkig ben ik geen suiker liefhebber dus heb niet zo veel last van suikervermoeidheid. Hooguit af en toe een heel klein beetje honing in de thee of yoghurt. Kristalsuiker eet ik nooit. Krijg ik alleen binnen als ik een koekje of een snoepje eet. En ik drink veel water en kruidenthee. Hoop zo dat die rillingen snel voorbij zijn!!
  8. Saya

    Eindelijk een goede start

    Ps hoe doen jullie dat om iemand te taggen in je bericht? Dan hoef je niet telkens te citeren (anders wordt t draadje zo snel heel lang)
  9. Saya

    Eindelijk een goede start

    Dankjewel Knakker! Zoals ik aan Moeps heb geschreven voel ik mij niet best in de ochtend en beetje labiel, maar ik houd t wel vol! Mijn eetlust is slecht, maar ik prop er wel wat in. Nu verse ananas met yoghurt. Gisteren avond was ik de thee wel wat beu, maar ik haal maar wat verschillende nieuwe smaken in huis. Ja het leven zal zeker beter zijn zonder drank! Fris en helder zijn!!
  10. Saya

    Eindelijk een goede start

    Hoi Moeps! Klopt ik ben er pad sinds vorige week. Eindelijk de stap gezet dat t klaar is! Ik drink al 10 jaar teveel, maar de afgelopen 2 jaar is t steeds meer en vaker geworden, tot ik vorige week besefte dat ik van een halve fles, naar een hele en naar anderhalf was gegaan en af en toe zelfs 2! Ik voel me lichamelijk al langer niet goed, moe, veel spierpijn, last van mijn buik, bezorgd zijn en zo voort. T weekend toch een paar wijntjes op, maar maandag besloten dat ik dat helemáál niet meer wil. En nu zit ik elke ochtend met misselijkheid, trillerig zijn van binnen, moe, moe moe... Het is echt doorzetten. Dag 4 nu! Dankjewel voor je aanmoedigende woorden! Dat helpt toch echt!
  11. Saya

    Eindelijk een goede start

    Niemand reageert op mijn bericht, is t wel zichtbaar of klopt er iets niet?
  12. Saya

    Eindelijk een goede start

    Dankjewel Smaragd en Myle voor jullie reactie hierop "op de verkeerde plek" op dit forum. 2e poging hier
  13. Saya

    Eindelijk een goede start

    Het valt niet mee, sommige momenten. In de ochtend voel ik me ziekjes en paniekerig. Vandaag kwam ik daar ook maar moeilijk uit, maar ben vanmiddag toch aan t werk gegaan. Dat is goed uitgepakt, ook al dacht ik dat ik er niet doorheen zou komen. Nu ben ik vooral moe maar wel trots! Ik drink nogal wat water,thee, koffie, tomatensap.. snoep er tussendoor maar heb weinig eetlust. Hoop dat dit weer komt. Ben wel benieuwd hoe lang ik t zo zwaar blijf voelen. Hoe is dat voor jullie?
  14. Hoi Smaragd en Myle, Dankjewel. Ik weet nog niet goed wat waar te plaatsen. Ben wat onhandig in de wirwar van dit forum met draadjes enzo haha! Maar ik dat bij wie is wie een nieuw bericht plaatsen. Smaragd ik ben nu aan de 68 uur dan. Fijn om te horen dat die bloeddruk dan beter gaat worden want ik heb delaatate tijd veel hartkloppingen en dat is nu dus ook nog zo maar neemt al wat af. Ik kan niet wachten tot ik weer normaal kan eten. Ja Myle dat is dus ongeveer 4 dagen voordat t beter wordt, net als bij Smaragd. Dat is een fijn vooruitzicht! Nog een dag goed volhouden en dan is de kop er af! Joehoe! Ja t was echt beetje afzien vandaag, had een training en heb me wat rustig gehouden. Was er bijna van overtuigd dat mijn collega's door zouden hebben wat ik doormaakte. Is niet zo maar t was een gedachte. Goed dat je mij waarschuwt dat na die 4 dagen pastbegin zijn. Dankjulliewel voor de reactie!
  15. Het valt niet mee, sommige momenten. In de ochtend voel ik me ziekjes en paniekerig. Vandaag kwam ik daar ook maar moeilijk uit, maar ben vanmiddag toch aan t werk gegaan. Dat is goed uitgepakt, ook al dacht ik dat ik er niet doorheen zou komen. Nu ben ik vooral moe maar wel trots! Ik drink nogal wat water,thee, koffie, tomatensap.. snoep er tussendoor maar heb weinig eetlust. Hoop dat dit weer komt. Ben wel benieuwd hoe lang ik t zo zwaar blijf voelen. Hoe is dat voor jullie?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...