Spring naar bijdragen

Marijk

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Marijk's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. De klachten horen erbij. Je gaat er gewoon voor! 47! Op tijd rust inlassen. Al zijn het weken. Ga uit van 14 dagen. En daarna verder kijken. Al zak je nauwelijks uiteindelijk kom je op 0 ..de Micro afbouw wordt veel gehanteerd en met vallen en opstaan ga je het redden. We gaan allemaal door die tunnel, je bent niet alleen. Psychiaters en huisartsen zijn de ergste. Vertrouw op jezelf op je gevoel.
  2. Misschien. En dan inkleuren. Jammer dat het nu niet lukt maar misschien later. En dan als bestand hier plaatsen zodat er mensen zijn die er iets mee doet. Schilderen, kleuren, of zelfs met kraaltjes .. dan houden we een wedstrijdje :). Het mooiste kunstwerk hangen we ik de h. Kamer!
  3. Bezigheden. Schilderen wordt vaak gebruikt als afleiding. Ik heb kleurboeken voor volwassenen. Maar na de stiften liggen de potloden nog netjes ongebruikt in de kast. Ik kan mij er niet toe zetten. Maar het werkt wel. Wij doen in de avonduren Wordfeud. Dat kan ook afleiding geven. Bolletje alle afleiding is goed. Misschien kun je veel mensen helpen bij het zoeken naar iets.
  4. Natuurlijk!!!!Ik geloof dat je alleen een nieuwe verwijzing van je huisarts nodig hebt, maar dat zou niet veel moeite moeten kosten.Je bent absoluut niet gebonden aan 1 psychiater.Er zijn trouwens heel veel soorten hulpverleners. En een van de kenmerken van een psychiater is dat hij/zij ook medicatie kan uitschrijven. misschien is het wel tijd voor een psycholoog, bij hen gaat het juist om de verschillende vormen therapieën. Als er geen klik is heb je al recht op een andere psychiater. Laat je niet gek maken. Het is niet anders dan bij een specialist. Succes en sterkte!
  5. Ja wel van gehoord maar het laatste stukje kan ook met druppels. Ging idd. In heel snel tempo. Vanaf nu echt heel langzaam. Bij verslavingsklinieken gaat het nog sneller. Zes weken! Druppels kun je makkelijk doseren maar zover ben ik nog niet. Blijf nu even staan. Even rust. En daarna heel langzaam. Ze kwamen met druppels en eventueel een vijltje. Maar heb nu echt even een pauze nodig. Maar kom er zeker op terug. Dan is alle hulp welkom. Zie er enorm tegenop maar goed het moet. Bedankt en een rustige nacht toegewenst.
  6. Dankjewel. Zal mij zeker niet laten meeslepen .. bedankt voor het welkom. De eerste 20 gingen snel in een maand. Mijn motoriek en geheugen hebben een stevige tik gekregen ga nu voorzichtig afbouwen. Lig veel op bed en ben hier terecht gekomen. Ik heb begrepen dat de laatste mg het moeilijkst zijn. Ik vind het nu al de hel op aarde. Ik ken alle facetten eigenlijk wel maar hoe te doorstaan? Dus lees ik jullie met belangstelling. Ik kan heftig reageren op alles. Van niet meer kunnen lopen tot zware paniekaanvallen. En van alles daar tussenin. Dus ik ga jullie rustig lezen en mocht ik tips hebben zal ik ze delen. Bedankt!
  7. Goedenavond. Ik wil mij graag voorstellen dus bij deze.. Ik heb al wat gelezen en ik probeer mij in te lezen zonder in paniek te raken. Sjesus wat een ellende. En dan niet wetende dat je zulke troep kreeg. Ik had een zenuw beknelling en kreeg hiervoor Diazepam x daags 10 mg. En dat werden er steeds meer bij een slaapstoornis hielpen ze relatief goed uiteindelijk zat ik al aardig boven de 40mg p.d. en toen keerde het tegen mij. Ben nu 20 mg. pd afgebouwd nog 20 te gaan. Hoop hier meer te leren over hoe je je voelt en wat ik nog allemaal kan verwachten en hoe anderen het ervaren. Bedankt dat ik hier mag zijn. Fijne avond gewenst!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...