Spring naar bijdragen

bosrat

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    23
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

1 Volger

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

bosrat's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Goedemorgen en iedereen een fijne en zonnige dag vandaag.
  2. Daar hou ik je aan Toch wel gezellig om met iemand samen te fietsen.
  3. Goedenavond allen, beetje laat op de dag maar beter laat dan nooit. Dagpact: Tessa jowan Antoinnette Ijsvogel Amethist Rosee Spirit Lars Bosrat
  4. @KohtjeHoe verging het jullie trouwens over de afsluitdijk? Dat lijkt me best zwaar als je wind tegen hebt.
  5. Wow voor al jullie mooie reacties! @lady jane Door Afrika fietsten lijkt me ook wel heel bijzonder en mooi. Die website kende ik trouwens nog niet maar bedankt voor de tip! Ik heb mezelf ingeschreven op een vergelijkbare website couchsurfing.com, dat is volgens mij een van de populairste websites met hetzelfde idee. Vanuit de community wordt hier ook geadviseerd om 1 of 2 dagen te verblijven. Misschien wordt het zo nu en dan ook wat wildkamperen want dat vind ik ook wel leuk om te doen. Verder kan ik ook nog wel in hostels slapen. @KohtjeIk ga daar zeker niet om lachen hoor want dat is toch ook hartstikke leuk om te doen? Ik kan me ook wel voorstellen dat niet iedereen het zo extreem aanpakt maar dat past nu eenmaal bij mij. Ik heb ook niet zoveel mensen die ik achterlaat dus is het voor mij misschien relatief ook wat makkelijker om zo'n stap te zetten. Inmiddels heb ik bijna alle spulletjes al besteld die ik nodig heb zoals tassen, tentje, kookstelletje enz.. Ook meteen maar een action camera gekocht om leuke filmpjes vast te kunnen leggen. Er zit ook GPS in dus dan kan ik een mooi overzicht maken op het blog van de route die ik afleg. Volgende week wil ik een keer volgepakt mijn eerste grotere ronde gaan fietsen om alles uit te proberen. Ik denk dat ik er dan een paar daagjes op uit trek en misschien ook wel om het Ijsselmeer trek . Voor iedereen die straks mijn blog gaat lezen, super leuk en bedankt alvast! Dat gaat mij zeker helpen om gemotiveerd te blijven.
  6. @Rosee ik vind het erg leuk dat je mijn blog wilt gaan volgen straks! Zodra deze online is zal ik het natuurlijk delen. Volgende week ga ik vast het blog inrichten en testen. Er komen dan in de eerste instantie wat foto's op van mijn voorbereiding en een vergelijkbare inleiding als wat ik hierboven schreef(typte).
  7. Ik vind dit wel interessant om met jullie te delen: Eerder schreef ik al dat ik mijn baan heb opgezegd vorige week en dat is niet helemaal zonder reden. Impulsief noem ik het wel maar ik denk dat het eigenlijk helemaal niet zo impulsief is, ik MOET nu doen waar ik aan toe ben. Vroeger kon ik met mijn beste schoolvriend eindeloos praten en dromen over reizen naar verre bestemmingen. Inmiddels heb ik tien reizen gemaakt in Azië, waarvan de meeste als 'backpacker'. We begonnen op onze zestiende al aan reisjes op de brommer naar Frankrijk en dat vond ik een ongelooflijke en onvergetelijke tijd. Met hem heb ik destijds mijn eerste backpackers-reis ook gemaakt. Hij is intussen al een aantal jaar geremigreerd naar Australië. Sinds de laatste jaren krijg ik steeds meer het verlangen om een reis per fiets te maken. Nu ik gestopt ben met drinken en mijn leven een andere invulling wil geven heb ik een aantal maanden geleden besloten om dit ook daadwerkelijk te gaan doen. Als ik mijn leven blijf voortzetten op de manier zoals ik dat nu al jaren doe blijf ik gewoon heel ongelukkig. Het is ook niet alleen de drank wat verslavend op mij werkt maar eigenlijk alles in mijn leven. Ga ik bijvoorbeeld gamen, dan zit ik er na uren en uren nog achter. Mijn piano heb ik de deur uitgedaan omdat als ik begin, nooit meer kan stoppen. Al deze verslavingen belemmeren mijn leven elke dag maar weer en daar kan ik op dit moment niet meer mee omgaan. Mijn plan is om 1 Mei op de fiets te stappen en naar het oosten zuid-oosten te fietsen. Hoe ver ik kom weet ik nog niet maar ik heb de intentie om te beginnen met een maand en als alles goed gaat blijf ik doorfietsen. Vorige week heb ik dus mijn baan opgezegd(ja dat zij ik net ook al ) en ik ben sinds deze week aan mijn training begonnen. Elke dag rijd ik nu een paar uur om mijn conditie op een goed niveau te krijgen zodat ik er 1 Mei klaar voor ben. Tijdens mijn reis wil ik ook een boek gaan schrijven over mijn levensverhaal, of ik dat ook voor publiek ga doen weet ik op dit moment nog niet. Financieel heb ik alles al voorbereid, ik heb in principe voor elke dag een klein leefbudget waar ik de basisvoorzieningen van kan betalen. In het verleden heb ik ook reizen gemaakt waar ik met een bescheiden budget, goed kon doen wat ik wilde doen. Als programmeur zijnde zou ik tijdens het reizen ook nog wat opdrachten kunnen doen op afstand om de wat luxere dingen van te kunnen betalen. Voor de geïnteresseerde onder ons; ik ga aankomende tijd een blog starten en daar mijn verslagen op plaatsen met foto's en misschien ook wat korte video's. Je kunt me tegen die tijd vinden op www.lonelybiker.com Vandaag heb ik voor mezelf het startschot gegeven op een toepasselijke plek, de startbaan op een paar honderd meter van mijn geboorteplek.
  8. Dagpact: Antoinnette jowan Rosa Reacher Amethist Lars Rosee IJsvogel Spirit bosrat Goedemiddag iedereen. Beetje laat opgestaan met verschrikkelijke hoofdpijn maar het gaat nu weer wat beter. Komt door slaaptekort denk ik. Misschien leuk om te melden: Ik vertelde twee weken geleden tegen mijn buurman dat ik al zo lang en veel gedronken had en dat ik daar sinds eind December 2017 een punt achter heb gezet. Hij trok het zich erg aan en gaf toe zelf ook zijn eigen alcoholgebruik als 'probleem' te zien. Nadat ik hem vertelde gestopt te zijn, is hij vanaf dat moment ook gestopt met drinken, nu twee weken dus. Dat vind ik echt mooi om te horen dat ik hem onbewust heb gemotiveerd om van zijn eigen drankgebruik af te komen. Voor jullie allemaal een hele mooie en zonnige dag toegewenst!
  9. Vandaag gelukkig zonder drank overleeft, alleen slapen lukt echt voor geen meter. Het slechte slapen komt niet door het niet drinken maar meer door het malen door mijn hoofd. @spirit Bedankt! @bolletje Oei, dat is naar voor je zeg, hopelijk dat het niet een hele vervelende breuk is, sterkte! Jullie welterusten allemaal; morgen weer een nieuwe alcoholvrije dag.
  10. Hoi allemaal, ik wist niet dat er een dagdraad was maar op advies van Lady Jane kom ik hier buurten(Bedankt Lady Jane ). Dagpact; Tessa1987 Amethist Antoinnette Lars Rosee Spirit Bor Bosrat Ik neem aan dat het de bedoeling is om je te melden dat je zonder alcohol de dag bent doorgekomen? Sorry als ik het mis heb want ik ben nog net hier op het forum
  11. Ik weet waar ik hulp moet zoeken ja, bedankt. Vanmorgen heb ik gebeld voor een afspraak en wordt waarschijnlijk morgen teruggebeld. Ik ben er wel over uit dat ik het alleen niet ga redden omdat mijn problemen te complex zijn geworden om er nog helder over na te kunnen denken. Morgen pak ik de fiets en ga een paar uurtjes mijn onrust uit mijn lichaam fietsen in het bos, misschien helpt dat wel.
  12. Iedereen bedankt voor jullie steun en opbeurende reacties. Het zou voor mij wel verstandig zijn om hulp te zoeken want zoals het er nu uitziet lijkt het alleen maar de verkeerde kant op te gaan.
  13. Ik weet het op dit moment allemaal niet meer en het gaat ook niet goed met mij. In een impulsieve bui heb ik mijn ontslag genomen omdat ik de druk niet meer aankan in mijn leven. Ik wordt gek van mezelf en mijn impulsieve gedrag. Werken lukt me niet omdat ik me nergens meer op kan concentreren en verdrink in mijn gedachtes. Drinken kan ik wonder boven wonder nog in bedwang houden op die ene dag na dan. Ik ben alleen bang dat als het zo doorgaat dat ik weer de fles ga pakken en dat is het laatste wat ik wil.
  14. Helaas ben ik er gister voor het eerst weer ingetrapt en heb ik weer gedronken. De reden was een flinke tegenslag in de familiesfeer wat natuurlijk een slap excuus is. De schade is beperkt gebleven met 4 blikjes bier maar ik heb er zo ontzettend veel spijt van. Toen ik nog zo zelfverzekerd zij dat ik de dagen niet bij hield moet ik toegeven dat het echt zo balen is dat ik nu weer op 0 dagen sta. Wat mij betreft mogen jullie mij op het plein ophangen en met rotte tomaten en eieren bekogelen.
  15. Die hoofdpijn heb ik soms ook wel ja, voorheen had ik alleen hoofdpijn na een avond stevig drinken maar daar ligt het gelukkig niet meer aan Gaat het stoppen jou trouwens ook makkelijk af tot nu? één maand is toch al best een mijlpaal vond ik zelf.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...