Spring naar bijdragen

Ansie

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

829 profielweergaven

Ansie's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Ansie

    Do 18 jan 2018

    Goedemorgen allemaal Dagpact : Lars MarQ Amethist IJsvogeltje Kohtje Ansie Zometeen op de fiets omdat ik een paspoort moet regelen...hopelijk kom ik er zonder kleerscheuren vanaf haha. 3e dag droog, ik ben ontzettend blij, het gaat met veel gemakkelijker af dan verwacht. Wel gebruik ik lichte slaapmedicatie. Vanavond ga ik die halveren en kijken hoe dat gaat. Kohtje beterschap! Allemaal een fijne dag gewenst Vind ik leuk
  2. Welkom Koen en zet hem op met je battle!
  3. Ansie

    ‘t Theedraadje

    Idd lekker is thee, helemaal in de winter. Goed idee om er gember in te doen, ben meteen gaan kijken of ik nog een gemberworteltje in huis had maar helaas. Zelf drink ik veel Minty Marocco van Lipton. Maar binnenkort ook maar eens kijken waar we hier kruidenthee kunnen kopen. Nu drink ik detox thee van Lipton maar vind dat niet zo lekker. Doe het meer om te detoxen.
  4. Wat goed van je zeg! Ik denk dat het inderdaad een goed idee is om bloed te laten prikken. En verder is het niet raar dat je moe bent na intensief middelen gebruik. Je hele systeem moet zich weer resetten als het ware. Kant en klaar maaltijden bevatten trouwens veel additieven, daar kun je ook moe van worden. Heel veel succes!
  5. Ik breek even in als nieuweling en ben even heel nieuwsgierig, ik vraag me oprecht af of dit een gebruikelijke forumdag is? Er werd gerefereerd aan zondag en heb die dag ook terug gelezen, vond het net zoiets als vandaag uitstralen. Ik weet niet zo goed wat ik ervan kan denken maar vind het wel jammer als dit gebruikelijk is. Het maakt het lastiger om kennis te willen maken.
  6. Goedemorgen! Ik schrijf me ook weer in voor het dagpact. Slapen ging niet en heb uiteindelijk een Temazepam genomen. Hopelijk heeft iedereen een fijne dag! @Lika succes zometeen... Dagpact: jowan Lars Ansie
  7. Ansie

    Maandag 15 januari

    Ik meld me af en heb mijn eerste droge avond na 20 jaar heel goed doorstaan. Ik ben er eigenlijk verbaasd over haha. Ben benieuwd hoe het slapen gaat. Welterusten!
  8. Ansie

    Maandag 15 januari

    Lars gecondoleerd, dat klinkt naar zeg! Sterkte. Bedankt voor het warme welkom! Adri ik snap wel wat je bedoelt. Ik kan me wel voorstellen dat de grootste kracht in het lange termijn contact/ schrijven zit maar ik denk ook dat het juist erg kan helpen wanneer je moeilijke momenten hebt. Ik ben eigenlijk juist blij dat ik word uitgenodigd om hier te praten als ik het moeilijk vind vanavond of op een ander moment. Mijn man is de enige die weet van mijn struggle en ik belast hem er liever niet te veel mee. Verder heb ik niemand waarmee ik erover wil praten.
  9. Ansie

    Maandag 15 januari

    Goedemorgen! Vandaag de grote dag! Na 20 jaar dagelijks wijnen vandaag 1e droge dag. Vind het maar spannend hoor en ben bang te falen. Maar dat herkennen jullie vast wel? Dagpact MarQ Rosa Francoise Ansie
  10. Ansie

    Uitgedronken!

    Hoi Bedankt voor het warme welkom ! En ik zag ook alvast wat handige tips voorbij komen, dank jullie wel. Ik zag op het forum dat iemand een app had gedownload om te supporten bij het stoppen. Heeft iemand ervaring met apps of andere hulpmiddelen?
  11. Ansie

    Uitgedronken!

    Hallo allemaal, Fijn dat ik dit forum heb gevonden! Ik heb me voorgenomen om as maandag te stoppen met alcohol. Drink inmiddels jarenlang (bijna 20 jaar) dagelijks en zie dat mijn gebruik steeds meer wordt. Zit nu op minimaal 4 flinke glazen wijn per dag. De laatste jaren ook heel flink in gewicht aangekomen. Het lastige is dat ik er over het algemeen weinig last van heb, tenminste dat denk ik. Wel vaak moe. Ik hoop hier wat steun te vinden en zou heel graag tips horen voor mn de eerste week. Ik zie erg op tegen de eerste paar avonden. Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...