Spring naar bijdragen

Drama

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    44
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Drama geplaatst

  1. Ik snap de frustratie dat herkennen we allemaal wel hier. Zelf heb ik afgelopen weken ook weer flink gegokt en na het storten van m'n salaris dacht ik en nu ga ik het anders doen. Maar helaas toch dacht ik misschien kan ik de verliezen van de vorige weken weer recht trekken met daarnaast een sausje van het is toch effe leuk. Nou leuk was het niet wat dat betreft gezien het eindresultaat en ben ook zwaar teleurgesteld in mezelf dat ik me toch heb laten verleiden. Maar goed we het nu toch echt is anders proberen te doen voor zoveelste keer.
  2. Hi Stoppen moet wel zeggen dat ik het heel sterk van je vind dat je gewoon 3 jaar volledig gestopt ben maar dat maakt het misschien extra zuur dat je weer volledig in die cyclus zit. De vragen waarom en ik zou toch beter moeten weten zullen best vaak door je hoofd heen schieten. Hoeveel maanden ben je nu alweer bezig na 3 jaar gestopt te zijn dan? Wel angstig om te lezen dat als jezelf 3 jaar gestopt bent nog steeds flink kan terugvallen.
  3. Ik kan me voorstellen dat het oplucht om eindelijk is een keer je verhaal te doen na z'n lange periode. De tijd van afspraken maken met jezelf van ik doe vandaag maar 100 euro is echt voorbij. Dat gaat gewoon echt niet meer. Stuur je wel even een pb.
  4. Helaas zitten we hier allemaal met dezelfde problemen. Ik heb gelukkig ook geen schulden verder maar je wilt graag iets opbouwen en dat is praktisch onmogelijk op deze manier. Ik zelf kom ook uit 1986 en dan zou je toch al iets opgebouwd moeten hebben. Maar laten we maar positief blijven en naar de toekomst kijken. En je moet sowieso die zelfmoord gedachten echt proberen weg te drukken. Maar ik begrijp dat het gevoel en gedachte is die ontstaat als je echt niet meer weet hoe je dit nu moet stoppen. Omdat je het natuurlijk al zolang aan het doen bent. Ik zelf gok nu ongeveer 8 a 9 jaar maar de laatste 3 jaar zijn de bedragen wel echt toegenomen. Weet iemand in jouw omgeving van je gok gedrag?
  5. Hi Luna, Goed dat je je verhaal hier met ons deelt. Het is inderdaad een smerige ziekte die als leuk tijdverdrijf begint en eindigt in ellende. Wat speel je voornamelijk online of in het casino dan? Bij mij zijn het de slots die me constant weer in deze ellende brengt. En ergens denk ik constant hoe simpel kan het zijn door gewoon niet te gokken. Zo moeilijk kan het toch niet zijn! Elke keer maar weer die gedachte "nu ga ik het echt nooit meer doen" maar ik geloof mezelf ook niet meer. Zijn het bij jou de schulden die je door laten spelen of zijn er andere dingen die meespelen? Succes met het stoppen!
  6. NoseD wat rot om te horen man. En ik ken dat smerige gevoel helaas wel waarbij je jezelf constant teleur stelt en denkt waarom lukt het nou gewoon niet om niet te gokken. Dat gevoel is voor mijzelf altijd nog erger dan dat ik dat geld kwijt ben. Maar zit je momenteel niet aan je tax wat geld betreft want je somt toch aardig wat bedragen op in de maand Maart? Maart is een dure maand voor je geweest maar focus je dan nu vooral op April waarbij je echt niks meer gaat gokken. Probeer die maand sowieso te halen en dan kijk je wel weer verder. Na een maand is die gok gedachte hopelijk alweer wat afgenomen waardoor het steeds makkelijker. Makkelijker gezegd dan gedaan maar zet hem op! Succes.
  7. NoseD sterk van je dat je uiteindelijk je verhaal hier hebt gedeeld. Naast het geld wat je verloren bent zet je ook een hoop andere dingen op spel en dat maakt het zo verdrietig. Het is momenteel vrij rustig op dit forum maar begrijp goed je bent echt niet enige die dingen verkloot. Heb je je vriendin inmiddels al op de hoogte gebracht van je gok problemen?
  8. Suk68 rot om te horen dat je na een goeie periode toch weer bent hervallen. Hoe komt het dat het toch mis is gegaan? Kan me zo voorstellen dat het naast de stress ook een trigger kan zijn dat je de afgelopen periode zo goed je best hebt gedaan om niet te gokken. Een soort beloning van nu mag het wel een keer en misschien win ik een groot bedrag waardoor ik er weer net iets beter voorsta. Ik verdien het na z'n periode dus het zal best wel een keer de goeie kant opvallen. Hopelijk gaat het alweer een stuk beter met je en kan je jezelf herpakken!
  9. Hoi Bas1l, Ik reageer niet altijd op ieders bericht maar hier schrok ik wel van deze ochtend. Bas1l zie dat je dit bericht vrij laat heb gepost en hopelijk ben je net wakker en zijn je gedachten wat afgezwakt. Zelfmoord gedachten komen in dit soort situaties en dat is ook menselijk maar er is nog genoeg om voor te leven en helemaal op jouw leeftijd. Die nieuwe baan komt wel en die schulden geeft een bepaalde druk begrijp ik maar die worden echt wel afgelost in komende 40 jaar. Deel je schulden is door 480 maanden dan komt er waarschijnlijk een redelijk laag bedrag uit wat je makkelijk kunt dragen. Dus wees niet te hard voor jezelf en focus je op het stoppen met gokken en niet met het leven! Succes Bas1l je kunt het en je bent altijd welkom hier.
  10. Drama

    Mijn verhaal

    Goed bezig Jell 73 dagen is toch een flinke periode waar je trots op mag zijn. Wel angstig dat het je toch nog zo bezig houdt na z'n lange periode van niet gokken. Ik herken het bij mezelf meer in dagdromen waarbij ik m'n gedachte de vrije loop laat gaan en alleen maar aan geld winnen denk. Krijg er dan ook echt zin in en dan is er bijna geen houden meer aan. Maar goed ik blijf volhouden om me niet te veel mee te laten slepen in die gedachten. Gr. Drama
  11. Hoi TB, Waar z'n kleine en korte hersenspinsel van even een keer leuk gokken allemaal toe kan leiden is wel heel angstaanjagend. Voor je het weet ben je weer een aantal weken helemaal in de ban van het gokken. En het loopt ook echt nooit positief af. Zo herkenbaar maar waarom leren we er niet van? We zouden ondertussen toch wel beter moeten weten. Ik hoop dat je ondertussen alweer wat positiever bent en dat je je weer kan focussen op een nieuwe 6 maanden gokvrij. Succes! Gr. Drama
  12. Hoi TB, Wat rot om te horen dat je toch bent teruggevallen na z'n lange periode van niet gokken en dat je daarbij ook je ouders hebt meegetrokken. Kan je geen afbetalingsplan opstellen met je ouders waardoor het vertrouwen toch weer een beetje terugkomt en de familieband niet definitief kapot is? Heb je enig idee hoe het komt dat je toch weer bent begonnen met gokken? Wat was je trigger? Ik ben namelijk zelf ook weer begonnen rond Juli wat resulteerde in goeie winsten de eerste paar weken. Alle winsten netjes laten uitkeren het kon allemaal niet op. Ik had nog nooit zoveel gewonnen achter elkaar en ik dacht nu ga ik het is niet verkloten en blijf zuinig spelen. Tot het op 1 avond niet meer mee zat en waarna ik verdeeld over twee weekenden alles er doorheen hebt gejaagd inclusief m'n eigen centen. Toch weer achter die verloren centen aan jagen!! Het is maar weer het bewijs dat winsten en gokken voor mij niet samengaan. Uiteindelijk verlies ik altijd en verlies ik m'n zelfbeheersing wat totaal onnodig is!!
  13. Hoi Eden1991, Goed van je dat je je verhaal hier hebt geplaatst! Je maakt inderdaad alles in omgeving kapot door het gokken en dat komt dan weer door je gedrag na een flinke verliespartij. Het liefst wil je je volledig afsluiten van de buitenwereld en je verlies vergeten maar dat gaat vaak helaas niet. Ik ken het ellendige gevoel helaas ook maar al te goed! Uit je verhaal kan ik opmaken dat je nu ongeveer 12 jaar actief aan het gokken bent dus het is bijna een onderdeel geworden van je leven kan ik me zo voorstellen. Maar ben je een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse gokker? Groeten, Drama
  14. Hoi Citroen, Hoe staat het ermee. Heb je het al wat meer van je kunnen afzetten en maatregelen genomen om niet nogmaals de fout in te gaan? Want zodra de pijn en frustratie verdwenen is begint de echte uitdaging. Zoals Mylo777 mooi omschrijft in z'n verhaal voor je het weet ben je weer oude (gelukkig maar) en als een klein beetje zwak bent begint de gehele tragedie weer van vooraf aan. Sterke allemaal!!
  15. Je probeert je verliezen goed te maken en dat kennen we allemaal. Maar je zit nu echt in een negatieve spiraal. Het is gewoon onmogelijk om je verliezen terug te winnen en daar moet je je proberen bij neer te leggen. Denk aan de positieve dingen je nog wel hebt en niet aan wat je kwijt bent. Dat je nogmaals bent gaan gokken hoef je je echt niet voor te schamen. Maar je moet er wel van proberen te leren. Ik hoop echt dat je vandaag niet verder door gaat want het gat wordt alleen maar groter.
  16. Hoi Citroen, Ik begrijp hoe je je voelt bij mij is het gisteravond ook namelijk weer mis gegaan. Dus je bent niet de enige die zich vandaag klote voelt. Terwijl ik echt dacht dat het nu is een keer klaar was. Het gevoel als je wakker wordt in de ochtend van "wat heb ik nu weer gedaan" is verschrikkelijk. Zelf haat! Gisteravond had ik ook alcohol gedronken waardoor ik veel makkelijker ga denken van "oh het kan wel weer een keer". Niet dus want eenmaal starten is niet meer stoppen. Weet natuurlijk niet hoeveel geld je hebt verspeeld maar ik heb wel een tip voor je. Zet al je spaargeld en wat er maandelijks binnen komt op een spaarrekening bij een andere bank. Je hebt namelijk spaarrekening waarbij de overboeking 1 dag duurt en in weekend heb je het pas de eerste volgende werkdag. En laat een klein gedeelte op je betaalrekening staan als een soort leefgeld. Hierdoor kan je natuurlijk nog steeds gokken maar dan is de ravage een stuk minder groot dan als je te makkelijk bij je geld kan. Gisteravond kon ik gewoon niet verder omdat het geld op die leefgeldrekening op was (wel echt heel treurig dat ik zo moet leven eigenlijk). Ik ga het zelf ook niet opbiechten tegen m'n vrienden want ik zie gezichten al voor me. Schaam me kapot natuurlijk! Maar wel fijn dat we het hier kwijt kunnen. Succes Citroen.
  17. Deckie wat rot om te horen dat het toch mis is gegaan. Dat schuldgevoel kennen we allemaal wel. En dat vreet aan je. Maar dat schuldgevoel is gezond dan weet van jezelf dat je niet goed bezig bent. En dat het tijd is om het roer om te gooien. Ik sta ook nog elke dag op met een schuldgevoel. Maar wat Wim zegt het is het niet het einde en er is nog tijd zat om dit probleem aan te pakken. Wat was je trigger om te starten? Wou je je eerdere verliezen goedmaken of had je er gewoon zin in? Oh en citroen niet vergeten natuurlijk. 3 dagen al niet gegokt goed bezig! Weet niet of je voorheen wel dagelijks deed? Per dag bekijken is idd het beste.
  18. Deckie en Citroen goed bezig we moeten het gewoon per dag bekijken. En de weekenden zijn voor mij altijd gevaarlijke momenten. Veel vrije tijd waardoor je gedachtes wel is kunnen afdwalen. Het wordt een flinke test want er staan weer aardig wat vrije dagen voor de deur. En Stefan jij bent echt lekker bezig 3 weken alweer. Mag je trots op zijn. Na 3 a 4 weken merk je vaak wel herstel en begin je goed los te komen. Zat even je berichten terug te lezen maar jij bent ook flink diep gegaan. Maar misschien was dat wel nodig. Zie het als leergeld en dan valt het best mee op een geheel mensenleven. Succes allemaal!
  19. Nou Wim helder. Nou dan ga ik er toch maar niet aan beginnen haha. De kansen blijven dus vrij klein.
  20. Ik lees zojuist dit verhaal op het AD https://www.ad.nl/bizar/belg-vecht-voor-miljoenenwinst-na-technische-storing-bij-online-casino~a0dfe721/. Het begint gelijk te kriebelen merk ik omdat ik in het verleden dit spel ook wel is heb gespeeld. Kreeg toen ook een bonus game waarbij ik uiteindelijk uit kwam in de laatste cirkel. Je moet in dat spel zelf op stop drukken en dat maakt het extra frustrerend. Ik kwam toen uiteindelijk uit op 2 vakjes naast de Mega Jackpot. Weet nog goed dat de spanning toen door m'n lichaam gierde en dacht bijna dat ik 1 in klap miljonair zou worden. Maar misschien hebben wel heel veel mensen dit meegemaakt maar jij denk ik had hem bijna dus ik ga lekker doorspelen.
  21. Ik ken het, heel de waarde van geld kwijt zijn en maar blijven doorgaan. En jezelf wijsmaken dat je het wel terug wint. Nu heb ik niet echt de behoefte meer om te gokken. Ben er namelijk redelijk ziek van waar ik zelf verantwoordelijk voor ben. Maar het gevaar zit hem in de toekomst als dat rotgevoel weer een stuk is afgenomen.
  22. Nou ergens toch goed dat je het hebt verwijderd dan. Als het wel was gelukt had je verder van huis geweest. En als je maar blijft storten kom je echt nooit van die depressieve gedachtes af. Met hoeveel startte jij meestal? Was dat 50 euro of gelijk al hogere bedragen?
  23. We moeten elkaar er inderdaad doorheen slepen en wie weet lukt het ons dit keer wel. Maar dat gevoel heb ik alleen niet de volgende dag maar dat draag toch een flink aantal dagen met me mee. Zorgt er bij mij wel voor dat ik totaal geen behoefte heb om te gaan gokken. Want je kunt het onmogelijk nog rechttrekken want dan zou je wel heel veel moeten winnen. Niet te doen! Echt goed van je dat je de juiste keuze hebt gemaakt om toch niet te gaan gokken. Dan zouden al je beloftes in 1 keer voor niks zijn geweest en dat is zonde. Maar je geeft aan dat je wel hebt geprobeerd om geld te storten maar dat is niet gelukt? Of kwam je nog net op tijd tot inkeer?
  24. Haha ja we slepen elkaar er wel doorheen idd. Deze ochtend had ik weer z'n rotgevoel terwijl ik bezig was om naar m'n werk te gaan ''wat is het toch onwijs zonden van al dat geld'' en ''wat had je daar allemaal van kunnen kopen''. Herken jullie dat ook dat de gedachtes van schuldgevoel de ene keer redelijk mild zijn maar op andere momenten heel heftig kunnen oplopen en dat je vervolgens ook nergens meer zin in hebt. Alles lijkt dat soort momenten extra zwaar en je bekijkt alles zo negatief. Het moet ons toch een keer lukken. Andere zijn ons al voorgegaan.
  25. Kan me voorstellen dat 10 jaar lang gokken het lastig is om het helemaal los te laten. Het is zo wat bijna een onderdeel geworden van je leven. Maar nu heb je echt wel een stap gezet door aan te geven " zo kan het niet langer meer". Moet je nagaan je bent nu gewoon aan het werk en als je dadelijk klaar bent en zou weer gaan gokken heb je heel de dag voor niks gewerkt. Maar gokkers denken vaak aan de mogelijkheid van winnen terwijl statistisch gezien verliezen een veel grotere kans heeft.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...