Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Drama

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  32
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Drama

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hoi Eden1991, Goed van je dat je je verhaal hier hebt geplaatst! Je maakt inderdaad alles in omgeving kapot door het gokken en dat komt dan weer door je gedrag na een flinke verliespartij. Het liefst wil je je volledig afsluiten van de buitenwereld en je verlies vergeten maar dat gaat vaak helaas niet. Ik ken het ellendige gevoel helaas ook maar al te goed! Uit je verhaal kan ik opmaken dat je nu ongeveer 12 jaar actief aan het gokken bent dus het is bijna een onderdeel geworden van je leven kan ik me zo voorstellen. Maar ben je een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse gokker? Groeten, Drama
 2. Hoi Citroen, Hoe staat het ermee. Heb je het al wat meer van je kunnen afzetten en maatregelen genomen om niet nogmaals de fout in te gaan? Want zodra de pijn en frustratie verdwenen is begint de echte uitdaging. Zoals Mylo777 mooi omschrijft in z'n verhaal voor je het weet ben je weer oude (gelukkig maar) en als een klein beetje zwak bent begint de gehele tragedie weer van vooraf aan. Sterke allemaal!!
 3. Je probeert je verliezen goed te maken en dat kennen we allemaal. Maar je zit nu echt in een negatieve spiraal. Het is gewoon onmogelijk om je verliezen terug te winnen en daar moet je je proberen bij neer te leggen. Denk aan de positieve dingen je nog wel hebt en niet aan wat je kwijt bent. Dat je nogmaals bent gaan gokken hoef je je echt niet voor te schamen. Maar je moet er wel van proberen te leren. Ik hoop echt dat je vandaag niet verder door gaat want het gat wordt alleen maar groter.
 4. Hoi Citroen, Ik begrijp hoe je je voelt bij mij is het gisteravond ook namelijk weer mis gegaan. Dus je bent niet de enige die zich vandaag klote voelt. Terwijl ik echt dacht dat het nu is een keer klaar was. Het gevoel als je wakker wordt in de ochtend van "wat heb ik nu weer gedaan" is verschrikkelijk. Zelf haat! Gisteravond had ik ook alcohol gedronken waardoor ik veel makkelijker ga denken van "oh het kan wel weer een keer". Niet dus want eenmaal starten is niet meer stoppen. Weet natuurlijk niet hoeveel geld je hebt verspeeld maar ik heb wel een tip voor je. Zet al je spaargeld en wat er maandelijks binnen komt op een spaarrekening bij een andere bank. Je hebt namelijk spaarrekening waarbij de overboeking 1 dag duurt en in weekend heb je het pas de eerste volgende werkdag. En laat een klein gedeelte op je betaalrekening staan als een soort leefgeld. Hierdoor kan je natuurlijk nog steeds gokken maar dan is de ravage een stuk minder groot dan als je te makkelijk bij je geld kan. Gisteravond kon ik gewoon niet verder omdat het geld op die leefgeldrekening op was (wel echt heel treurig dat ik zo moet leven eigenlijk). Ik ga het zelf ook niet opbiechten tegen m'n vrienden want ik zie gezichten al voor me. Schaam me kapot natuurlijk! Maar wel fijn dat we het hier kwijt kunnen. Succes Citroen.
 5. Deckie wat rot om te horen dat het toch mis is gegaan. Dat schuldgevoel kennen we allemaal wel. En dat vreet aan je. Maar dat schuldgevoel is gezond dan weet van jezelf dat je niet goed bezig bent. En dat het tijd is om het roer om te gooien. Ik sta ook nog elke dag op met een schuldgevoel. Maar wat Wim zegt het is het niet het einde en er is nog tijd zat om dit probleem aan te pakken. Wat was je trigger om te starten? Wou je je eerdere verliezen goedmaken of had je er gewoon zin in? Oh en citroen niet vergeten natuurlijk. 3 dagen al niet gegokt goed bezig! Weet niet of je voorheen wel dagelijks deed? Per dag bekijken is idd het beste.
 6. Deckie en Citroen goed bezig we moeten het gewoon per dag bekijken. En de weekenden zijn voor mij altijd gevaarlijke momenten. Veel vrije tijd waardoor je gedachtes wel is kunnen afdwalen. Het wordt een flinke test want er staan weer aardig wat vrije dagen voor de deur. En Stefan jij bent echt lekker bezig 3 weken alweer. Mag je trots op zijn. Na 3 a 4 weken merk je vaak wel herstel en begin je goed los te komen. Zat even je berichten terug te lezen maar jij bent ook flink diep gegaan. Maar misschien was dat wel nodig. Zie het als leergeld en dan valt het best mee op een geheel mensenleven. Succes allemaal!
 7. Nou Wim helder. Nou dan ga ik er toch maar niet aan beginnen haha. De kansen blijven dus vrij klein.
 8. Ik lees zojuist dit verhaal op het AD https://www.ad.nl/bizar/belg-vecht-voor-miljoenenwinst-na-technische-storing-bij-online-casino~a0dfe721/. Het begint gelijk te kriebelen merk ik omdat ik in het verleden dit spel ook wel is heb gespeeld. Kreeg toen ook een bonus game waarbij ik uiteindelijk uit kwam in de laatste cirkel. Je moet in dat spel zelf op stop drukken en dat maakt het extra frustrerend. Ik kwam toen uiteindelijk uit op 2 vakjes naast de Mega Jackpot. Weet nog goed dat de spanning toen door m'n lichaam gierde en dacht bijna dat ik 1 in klap miljonair zou worden. Maar misschien hebben wel heel veel mensen dit meegemaakt maar jij denk ik had hem bijna dus ik ga lekker doorspelen.
 9. Ik ken het, heel de waarde van geld kwijt zijn en maar blijven doorgaan. En jezelf wijsmaken dat je het wel terug wint. Nu heb ik niet echt de behoefte meer om te gokken. Ben er namelijk redelijk ziek van waar ik zelf verantwoordelijk voor ben. Maar het gevaar zit hem in de toekomst als dat rotgevoel weer een stuk is afgenomen.
 10. Nou ergens toch goed dat je het hebt verwijderd dan. Als het wel was gelukt had je verder van huis geweest. En als je maar blijft storten kom je echt nooit van die depressieve gedachtes af. Met hoeveel startte jij meestal? Was dat 50 euro of gelijk al hogere bedragen?
 11. We moeten elkaar er inderdaad doorheen slepen en wie weet lukt het ons dit keer wel. Maar dat gevoel heb ik alleen niet de volgende dag maar dat draag toch een flink aantal dagen met me mee. Zorgt er bij mij wel voor dat ik totaal geen behoefte heb om te gaan gokken. Want je kunt het onmogelijk nog rechttrekken want dan zou je wel heel veel moeten winnen. Niet te doen! Echt goed van je dat je de juiste keuze hebt gemaakt om toch niet te gaan gokken. Dan zouden al je beloftes in 1 keer voor niks zijn geweest en dat is zonde. Maar je geeft aan dat je wel hebt geprobeerd om geld te storten maar dat is niet gelukt? Of kwam je nog net op tijd tot inkeer?
 12. Haha ja we slepen elkaar er wel doorheen idd. Deze ochtend had ik weer z'n rotgevoel terwijl ik bezig was om naar m'n werk te gaan ''wat is het toch onwijs zonden van al dat geld'' en ''wat had je daar allemaal van kunnen kopen''. Herken jullie dat ook dat de gedachtes van schuldgevoel de ene keer redelijk mild zijn maar op andere momenten heel heftig kunnen oplopen en dat je vervolgens ook nergens meer zin in hebt. Alles lijkt dat soort momenten extra zwaar en je bekijkt alles zo negatief. Het moet ons toch een keer lukken. Andere zijn ons al voorgegaan.
 13. Kan me voorstellen dat 10 jaar lang gokken het lastig is om het helemaal los te laten. Het is zo wat bijna een onderdeel geworden van je leven. Maar nu heb je echt wel een stap gezet door aan te geven " zo kan het niet langer meer". Moet je nagaan je bent nu gewoon aan het werk en als je dadelijk klaar bent en zou weer gaan gokken heb je heel de dag voor niks gewerkt. Maar gokkers denken vaak aan de mogelijkheid van winnen terwijl statistisch gezien verliezen een veel grotere kans heeft.
 14. Verveling is voor mij ook vaak een trigger idd. En zo leuk is eigenlijk niet want het is constant hetzelfde al die spelletjes. Saaier kan eigenlijk niet. Wat is bij jullie de langste stopperiode geweest? Voor mij is dat ongeveer 8 maanden denk ik zo. Was toen aardig op weg.
 15. Hi Citroen natuurlijk willen wij je door deze lastige periode helpen. We weten allemaal hoe het voelt om grote bedragen te verliezen. Waarbij het schaamte gevoel gigantisch is. Als je 1000 euro bent verloren voelt dat al verschrikkelijk maar vervolgens maak je het alleen maar erger voor jezelf. Maar soms heb je die harde confrontatie nodig zo moet je het maar bekijken. Voor de 1 is dat bij 2000 euro en bij de ander 20.000 euro. Het is nu belangrijk dat je je gedachtes gaat verzetten. En na een maand gaat het je een stuk makkelijker af. Dat probeer ik mezelf voor te houden anders word je helemaal gek. Merk wel dat het alsmaar drukker wordt hier. Het wordt bijna gezellig. Maar je bent dus echt niet enige met dit probleem. Sterke en zet hem op!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...