Spring naar bijdragen

Linda053

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    41
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Linda053's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Nee ik verwonderde me over mijn huisgenoot, zie boven. Ik ben al een poosje nuchter en dat ga ik ook zo houden!
  2. Niet dat ik van plan ben om te drinken, no way . Maar huisgenoot dronk gisteravond en zegt dat hij zich een half uur beroerd voelde. Terwijl ik dacht dat dat heel lang duurde dat ziek zijn
  3. Mogge! Ik heb even een vraag he? Hoelang ben je ziek als je toch drinkt ondanks de refusal? Duurt dat uren? Dagen?
  4. Ik weet dat ik er doorheen moet, en ik gá er ook doorheen. Momenten van trek nemen wat af. Vorige week uitglijder gehad maar dat ook weer achter de rug. Het is nu zowel lichamelijk als psychisch een forse strijd. En omdat ik nu totaal niet mobiel ben schiet trauma therapie er ook bij in, waardoor de nachtmerries/ herbelevingen en paniekaanvallen weer toenemen. Komende week komt therapeute hier bij mij maar dat is bij hoge uitzondering. Mijn ouders nemen me niet zo serieus. Afgelopen week een Chromebook van hun gekregen. Ik zei dat ik het zeer waardeerde en bedankte ze. Kreeg het verwijt dat het niet leek of ik er blij mee was, maar ik kan me niet blij voelen door de depressie. Zucht.
  5. Nee, niet op de paaz. In een gespecialiseerd psychiatrisch ziekenhuis in Enschede. Al 10.5 jaar.
  6. Ik ben opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis waar ik 24 uurs zorg heb in principe. Maar ze zijn hier niet goed met lichamelijke klachten dus ik moet het het grootste deel alleen doen. Ik heb mijn enkel op 3 plaatsen gebroken en mijn kuitbeen doormidden. 6 weken geleden. Afgelopen dinsdag vanwege zware infectie opnieuw geopereerd. En ik ben depressief en heb erg veel last van een laag zelfbeeld en negatieve / sombere gedachtrn. Voorheen dronk ik altijd zodat ik in een roes kwam en die gedachten en gevoelens te hanteren waren. Nu drink ik niet meer en heb ik refusal. Maar ik mis de roes.. Morfine helpt de scherpe randjes van de lichamelijke klachten eraf te halen maar op geestelijk gebied merk ik daar niks van.
  7. Mogge.. *nacht met herbelevingen gehad en gister avond nog naar de spoed eisende hulp geweest omdat mijn operatie wond bloed lekte, ik niks binnen kon houden en zat te hakken van de pijn. Wond is schoongemaakt in het zh en heb anti braakmiddel en morfine recepten meegekregen. Verder mis ik de roes ontzettend maar ik ga NIET drinken. Dagpact: jowan Mootje Kohtje Linda053
  8. Haha! En de rode kop is de minst erge bijwerking.. Hou je ons op de hoogte hoe het verder gaat en wanneer je gaat starten?
  9. Grinnik. Zelfinzicht heb ik zeker, ik kan alleen niet op elk puntje de vinger leggen.. en behandelaar is afgelopen week begonnen om me mindfulness achtige basis oefeningen te leren. Wierrook is met mn copd niet handig bah. Bij onrust zoek ik afleiding. Maar misschien moet ik niet zeuren en accepteren dat afleiding zoeken niet het fijne rustige gevoel van een alc roes geeft. En dat laatste is een pijnlijk besef. Slik.
  10. Ja dat is allemaal zo bloot gelegd al.. Ik heb cptss - daar al verschillende therapieën voor gehad en de huidige therapie - prolonged exposure - die slaat aan. Behandelaar gaat uitzoeken of dgt hier in de buurt gegeven wordt , zou ik ook baat bij hebben. En verder wil verslavingszorg me laten beginnen met alcohol de baas, de training. Ik kan vrijwel alle klachten/symptomen herleiden inmiddels, maar onrust komt en gaat , spanning is soms te plaatsen maar soms denk ik echt wáár komt dat nou weer weg?? Bedankt voor het meedenken Sheila
  11. De oorzaak - grote onrust, spanning in mijn hoofd. Mede daar ben ik nu al ruim 10 jaar opgenomen, en het lukt echt niet . Ik zal dat zo Graag willen.. zou er alles voor doen zo'n beetje!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...