Spring naar bijdragen

GerritGerrit

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

1.046 profielweergaven

GerritGerrit's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Ben je alleen als je drinkt? Je weegschaal slaat door naar de kant welke jij kiest, dat heb ik ook. Soms heb ik het er voor over een kater te hebben. :P

    1. Toon vorige opmerkingen  1 meer
    2. GerritGerrit

      GerritGerrit

      Ik ken dat van bijhalen. Een kater wegdrinken ken ik ook. Als je een liter water drinkt na je laatste glas wijn heb je de volgende morgen geen kater. Kwam ik achter na decennia zuipen.  

    3. esther2014

      esther2014

      Wat is jouw patroon qua drinken en hoe sta jij erin? Ik wil aan de ene kant helemaal stoppen maar als ik bijv een week niet heb gedronken dan ga ik toch weer voor de bijl!

    4. GerritGerrit

      GerritGerrit

      Mijn patroon is dat ik bijna dagelijks bier drink, ik heb dat geaccepteerd nadat het mij gelukt was om te minderen. Waarom wil je stoppen? Zelf zo vaak gestopt heb het opgegeven, ik vind dat ik een goed leven heb. 

  2. Het ging je toch om afbouwen? Wat was je hoogste dosis? Afbouwen van 2,5 mg is beter dan van 1 mg, als je al een (hoge) dosering had. Een placebo-effect werkt op het moment, nooit achteraf. Placebo-effect werkt in je hoofd. Afkicken heeft te maken met lichamelijke ontwenning. Groet Gerrit.
  3. GerritGerrit

    been

    ik ben verslaafd
  4. GerritGerrit

    Zwak moment

    Een zwak moment word pas een terugval op lange termijn als je het als falen ziet. Dan kom je in de cirkel. Een eerste terugval is niet nodig om te delen, het zal je verzwakken. Er zullen meerdere terugvallen plaatsvinden gezien je alcoholverslaving. Elke keer word je sterker. Kom je toch weer in je oude drinkgedrag zou ik het bespreken met mijn geliefden, niet je hele familie. Je kunt met je geliefden hulp gaan zoeken, bij huisarts of een verslavingsinstelling.
  5. Ik slik nu een week 3 maal daags 25 mg librium (dag 0 begonnen met 2). Zeker een zeer slecht afbouwschema, ik zal een goed schema geven: dag 1 8.00-25 14.00-25 18-25 voor slapen 50 -- dag 2 zelfde als dag 1 alleen voor slapen 25 ----- dag 3 8.00-25 18-25 voor slapen 1 dag 4 als dag 3 ------dag 5 8.00-25 voor slapen -25 dag 6 voor slapen 25 daarna stoppen, alles verminderd onthoudingsverschijnselen.
  6. thiamine in de dosis welke een alcoholverslaafde nodig heeft is niet te koop (ja 30 doosjes misschien van een drogist), vraag aan huisarts of specialist
  7. Librium is een middel om onthoudingsverschijnselen te onderdrukken, dus om minder hard af te kicken. Librium is geen middel om met alcohol te stoppen. Er zijn enkele middelen welke je kunt proberen, ACAMPROSAAT CAMPRAL en Refusal. Alleen te verkrijgen op recept. De mate van verslaving is afhankelijk of je het zelf kunt doen of professionele hulp nodig hebt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...