Spring naar bijdragen

Silla

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Silla's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Ik nam vanaf november lorazepam 1mg tegen slapeloosheid. Ben nu 4 dagen er helemaal af! Heb het steeds verminderd met 1/4 er vanaf. Na 6 dagen deed ik er iedere keer 1/4 vanaf. Ik weet dat het heel erg lastig en moeilijk is, ben deze week gauw in tranen en heb hele erge spierpijn. Ik neem nu zelf een paar druppels wietolie voor de nacht. Slaap nu langer dan met de lorazepam. Val gelukkig ook snel in slaap rond 23.00 uur en wordt nu rond 6 uur weer wakker. ik zie nu pas dat je de vraag aan een hulpverlener hebt gesteld, dat ben ik niet maar wel iemand die weet hoe het voelt om van deze pillen af te komen.
  2. Silla

    Stoppen Lorazepam 1mg

    Hallo allemaal, ik ben nog aan het afbouwen en zit nu 7 dagen op een kwart pilletje. Ik hoop gauw helemaal te kunnen stoppen, herkennen jullie ook vermoeide en zere spieren bij het afbouwen? Mijn bovenarmen en mijn bovenbenen zijn erg pijnlijk.
  3. Silla

    FF Voorstellen

    Hoi Ton, wat een heftig verhaal en een hoge dosis wat je gebruikt. Ik hoop dat je strijd mag winnen van deze rotpillen. Ik gebruik het nu ruim 3 maanden en gelukkig maar 1mg per dag. Hoe gaat het nu met je? En gebruik je nu ook minder dan eerst?
  4. Silla

    Stoppen Lorazepam 1mg

    Bedankt voor je reactie! Ik ga een poging wagen om er vanaf te komen! Afgelopen week een keer een halve genomen maar dat beviel niet goed. Gisteren voor het eerst 3/4 pilletje genomen en dat ging gelukkig aardig goed. het is wel een beetje jammer dat het nu erg rustig is op het forum ( voor de rest natuurlijk een goed teken) zou fijn zijn om reacties te krijgen van mensen die ons een goed advies kunnen geven voor het afbouwen.
  5. Silla

    ontwenning van Rivotril

    Ik herken je gevoel, voel me ook geen goede moeder en echtgenote meer. Altijd moe en lusteloos. Bij mij begon de ellende in oktober. Dokter wilde mij aan de anti depressiva hebben maar dat wilde ik niet maar ik sliep zo slecht dat ik in november ben begonnen met slaapmedicatie, Lorazepam. Het werkt nu een stuk minder dan in het begin en denk dat ik me door dit middel ook erg duf voel overdag. Probeer nu een aantal dagen 3/4 tablet te nemen om zo te gaan minderen. Huisarts zei afgelopen week een keer een halve en de rest van de week weer een hele. En volgende week 2 dagen een halve en de rest een hele. Maar ik denk dat mijn lichaam dan steeds weer went aan een hele. Baal er zo van dat mijn hoofd me in de steek laat en dat ik niet meer normaal kan slapen zonder zo'n rot pilletje. Snap ook je gevoel van er alleen voor te staan, zijn een aantal mensen die weten wat erbij mij speelt maar ze vragen me er niet naar hoe ik me voel en of ik me kan redden met de kinderen. ik kan je helaas niet adviseren wat het beste is om weer te beginnen met diazepam of niet, ik weet nu zelf inmiddels wat voor troep het allemaal is en hoe verslavend het werkt.
  6. Silla

    Stoppen Lorazepam 1mg

    Hallo allemaal, ik gebruik sinds 3 maanden Lorazepam tegen slapeloosheid. 3 maanden geleden was ik overdag ook erg onrustig, chronische hyperventilatie maar dat gaat gelukkig een stuk beter. Was heel erg vermoeid, nu nog steeds. Ik wil wel graag stoppen met de Lorazepam maar zie hier ook heel erg tegenop. Mijn huisarts zei deze week een avond een halve en volgende week 2 avonden een halve, de andere avonden een hele nemen. Zijn hier meer mensen met ervaring afbouwen Lorazepam tegen slapeloosheid. Met Lorazepam slaap ik uiterlijk tot 5 uur in de ochtend. Heb weleens een avond niets genomen maar wordt dan vaak wakker en lig erg te zweten, had ik voor het begin met Lorazepam ook last van.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...