Spring naar bijdragen

shakemarieke

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  174
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

1.725 profielweergaven

shakemarieke's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

Statusupdate

Toon alle statussen van shakemarieke

 1. Hi Marieke 

  Ik herken mijzelf in jou en vroeg me af of je het intussen hebt gered en wat voor jou werkte. Ik had wel een depressie waardoor ik Lorazepam kreeg van verschillende kanten.

   

  Hoop dat je dit nog leest en hier wel eens komt. Al hoop ik niet dat je het leest omdat je nog steeds klachten hebt....

  Groet 

  Kannietmeer (vrouw 39 jaar) 

   

   

   

   

  1. shakemarieke

   shakemarieke

   Hey,

    

   Sorry lange tijd dat ik hier nog kwam. Ik probeer mijn leven zo actief mogelijk te houden ook al dat niet alle dagen even makkelijk. Momenteel op 2.49 Diaz dus ik ga heel traag maar kan wel een zo normaal mogelijk leven lijden.  Voor ogenblik nog regelmatig last van ademhalingsproblemen en vermoeidheid maar ik laat me r niet altijd door tegenhouden en geef af en toe er maar s aan toe.  

   Hoop dat jij het ook goed stelt. Mocht je nog vragen hebben... ik probeer af en toe nog s bij te lezen.

   Groetjes

   Shake x

  2. Kannietmeer

   Kannietmeer

   Wauw. Okay.  Hoe bouw jij dan af?  Met schuurpapier?

  3. shakemarieke

   shakemarieke

   Hahahaha nee gelukkig niet zeg... zie me al bezig !  Nee op  het Amerikaanse forum een manier geleerd waarbij je het afbouwen heel traag kan doen.. Ik heb een tablet van 2 mg, die neem ik zo .. en dan een capsule van .5 mg (bij de apotheek zo gemaakt) Dan los ik die tablet van .5 mg op in 50 ml volle melk. Als alles volledig is opgelost, haal ik r met een spuitje .01 mg uit zodat ik op .49 zit. Ik hou deze hoeveelheid een week aan, zie hoe het gaat en ga dan verder. Komt op .04 mg / maand. Heel traag maar ben eens te snel gegaan en wil hier nooit  meer  naar terug. Ik heb een gezin en moet kunnen functioneren. Het kan een eeuwigheid duren eer ik klaar ben maar liever een draaglijke eeuwigheid dan een hel. Je kan altijd eens gaan bijlezen op benzobuddies. Daar vind je ook veel richtlijnen en steun. Zij hebben me uit mijn miserie gehaald. Succes hé ! xxx

×
×
 • Nieuwe aanmaken...