Spring naar bijdragen

benzoslachtoffer

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    204
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Recente profielbezoeken

1.692 profielweergaven

benzoslachtoffer's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

Statusupdate

Toon alle statussen van benzoslachtoffer

  1. Dag José,

    Hopelijk gaat alles goed met jou.

    Het afschuwelijke benzoverhaal - Leefbewust

    www.leefbewust.com/2016/nieuws/benzo_slachtoffers.html
    1.  
    Het afschuwelijke benzodiazepinen verhaal. Beste Ron,. Graag had ik via deze weg mijn persoonlijkebenzo verhaal naar buiten willen brengen. De reden ...

    De brief die ik ga opstellen (als ik beter zal zijn natuurlijk) is gewoon een brief vol informatie over benzo withdrawal. Deze ga ik dan versturen naar de dokters waar ik woon. Heb ook al afgesproken met anderen om deze brief zoveel mogelijk te verspreiden op rommelmarkten, markten, enz...

    Als ieder zijn steentje bijdraagt dan worden er misschien toch een paar gered van deze hel, hoop ik toch.

    Liefs Pascale

     

    1. Toon vorige opmerkingen  1 meer
    2. benzoslachtoffer

      benzoslachtoffer

      Hé José,

      Bedankt voor jou mailtje dit is zeer lief. Ik zit al bijna 27 maanden in deze hel en heb denk ik tot nu toe alle mogelijke symptomen gehad. Nogthans heb ik maar een vijftal weken geslikt.  Ik vind dit echt machtig en dankbaar dat jij een website wilt maken, hopelijk in het Nederlands. Laters als ik genezen ben wil ik je wel hierbij helpen. Ik ben op de hoogte dat Gaba een bijeenkomst gaat organiseren en vind het fijn dat je hem hierbij wilt helpen, ik hoop voor jullie dat dit een succes wordt. Spijtig dat mijn gezondheid het niet toelaat om langs te komen. Ik woon te Brussel en zou echt de trein niet kunnen nemen, is veel te ver. Sinds mijn ontwenning ga ik nooit verder dan een straal van 1km zodat indien ik een aanval krijg vlug naar huis kan gaan. Ga je laten en straks ga ik jouw verhaal lezen.

      Liefs Pascale x

       

       

    3. benzoslachtoffer

      benzoslachtoffer

      José from The Netherlands wrote on June 11, 2017 at 4:14 am:

      Ik heb net jouw verhaal gelezen meisje toch dit is zo erg gelukkig ben je er nog. Maar ik snap je maar al te goed, je moet dit zelf meemaken om deze hel te kunnen begrijpen. Ik zelf heb ook dikwijls aan zelfmoord gedacht maar toch steeds de kracht gevonden om het niet te doen. Ik heb een zoon van 25 jaar en die heeft geen vader meer, tijdens de moeilijke momenten dacht ik steeds aan mijn zoon en dit heeft me de kracht gegeven. Maar ik zit er nog in en weet niet of ik dit nog lang ga uithouden. Gelukkig woont mijn zoon nog thuis hij is nog aan de studie. Ik heb ook heel veel haat gevoeld tegenover mijn dokter maar heb laters beseft dat die zelf ook niet op de hoogte zijn van deze hel. Mijn zoon zit op het Erasmus en heeft enkele vrienden die medicijnen bestuderen, ik heb al met hen hierover kunnen praten en die vallen echt uit de lucht. Weet je wat ik denk José die universiteiten worden gesponsord door bigfarma en die duivelse pillen worden door hen gepromoot aan die toekomstige dokters. Met de bedoeling mensen wettelijk afhankelijk te maken van deze pillen zodat zij slaafs en verslaafd blijven, brengt veel geld in het laatje. 

       

      Dit zegt al genoeg denk je niet !

      Ben blij voor jou en je familie dat je genezen mag zijn, knuffel. Pascale

       

    4. Ikbenzovrij

      Ikbenzovrij

      Hoi Pascale,

      27 maanden is ongelooflijk lang zeg. Inderdaad ben ik ook blij dat ik er nog ben. Ik doe eingelijk alles weer, zoals werken, man en kids. Maar ja emotioneel kan ik er niet bij. Ik leef in twee werelden. Een voor en een na de benzo's. 

      Ongelooflijk dat je nog steeds van die verschrikkelijke sympomen hebt en dat je nauwelijks de deur uit kunt. Het zal echt wel een keer beter worden maar de prijs die je voor 5 weken slikken betaald is toch crimineel. Ja dat is het . 

      Je moet wel moet houden en het komt ook echt wel goed. hoor met je. We ontmoeten elkaar zeker als je je beter gaat voelen. Van welke klachten heb je nu het meest last? 

      de single van The Stones zegt wel genoeg ja. Het is en blijft troep. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...