Spring naar bijdragen

ronja

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    565
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

ronja's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. goede morgen Dagpact: jowan Lars Zbb Ronja Reacher
  2. ronja

    Vrijdag 23 juni

    goede morgen heel goed geslapen ,neem zins drie dagen melatonine Time Released 10mg en heb in geen jaren niet meer zo goed geslapen .Voor iedereen een fijne dag . Dagpact: Momentum Lars jowan Kohtje Ronja
  3. Heel veel sterkte Asterix ,hier ook geslaagd welterusten iedereen
  4. goede morgen ik gaar weer mee doen ,ben een lange tijd weggeweest was 5 maanden in een kliniek opgenomen en ben nu 5 weken tehuis en heb het toch nog vaker moeilijk . Dagpact: jowan Momentum Lars Reacher Zbb Ronja
  5. ronja

    Vrijdag 15 april

    Tom Tom er is al veel gezegd .Je hebt nu wel het alcohol monster wakker gemaakt maar je neemt nu de regie weer in handen .Je doet het heel knap zo lang niet gedronken .Nu wel een uitglijder maar niet te boos op je zelfs zijn .Positieve acties ondernemen maar dat doe je ook lees ik .Nu kun en moet je leren met je terugval om te gaan en vertrouw je het helemaal niet toch even antabus gebruiken .Goeie niet alles weg wat je je opgebouwd hebt .Maar ik weet zeker dat doe je niet , gewoon weer doorgaan .Je kunt het
  6. ronja

    Stoppen

    Op dit moment volg ik jullie hier van af de zijlijn .Vindt het allemaal raare toestanden. Ala mensen aan mij zo zouden twijfelen zou ik een treffen met zijn allen oorganiseren , leuke wandeling b.v. WAat vind je ervan Lars .Zeeland is mooie en je wandelt toch graag .Kunnen wij elkaar ook eens ontmoeten en al de andere frummers ook lijkt mij leuk .Verder is het met de refusal bij mij ook zo .Als ik ze 48 uur niet genomen heb kan ik weer drinken zonder ziekteverschijnselen .Iedere mens is toch anders en reageer t anders .Daarom neem ik zij ook elke dag en niet om de dag .
  7. ronja

    Zondag 10 april

    Wat fijn Bolletje van jou te horen .Ik weens je heel veel beterschap .Lady Jane wat goed dat je er voor Bolletje bent .In deze tijd hebben mensen elkaar toch nodig .
  8. Goede morgen , Huttula gefeliciteerd .Bedankt nog voor de leuke , liefe en opbouwende reacties op mijn posting van gisteren .Heeft mij goed gedaan .Voor iedereen een fijne dag maar ik trek mij ook even terug .
  9. Nadia ik gaar voor de volgende 100 flessen niet gedronken .Nadia voor jou ook nog gefeliciteerd met je drie maanden ook je bent goed bezig .
  10. Gipsy sterkte van dag .
  11. Goede morgen hier haastige ziek .Al 10 dagen alleen maar hoofdpijn.Al weer een voorhoofdsholte ontsteking .Nu aan de antibiotica .Van dag drie maanden geleden besloten om mijn leven te veranderen en niet meer te drinken .Wat had ik het toch moeilijk de eerste weken en nu ook nog soms .Maar het wordt gewoner niet te drinken en dat is wel fijn .Ik gaar zeker door wil er niet meer naar toe waar ik geweest ben elke dag of avond drinken .In 90 dagen heb ik nu gemiddeld 98 1 Liter flessen wijn niet vedronken .2 avonde wel gedronken maar goed voor de rest ben ik er wel tevreden me .Toch een hoop wat ik niet gedronken heb 98 flessen puuuh en een hoop wat ik toen toch dronk.Ik gaar gewoon door .Voor iedereen een fijne dag .
  12. ronja

    Vrijdag 1 april

    Voor de rest heb ik griep een voorhoofdsholte ontsteking zo ziek na ja word ook weer beter .Het liefste zou ik nu 3 flessen Wijn drinken om de pijn niet meer te voelen .Maar dat laat ik maar heeft ook geen zin op lange termijn .
  13. ronja

    Vrijdag 1 april

    Eric wat ik laatsten gedronken heb is een alcoholvrij radler .Ik vond het lekker en ook nog een mooie glas erbij .Vind het heel anders smaken als bier .
  14. ronja

    Vrijdag 1 april

    Blondie war is het of stuur PB als het niet te ver is kom ik een paar uur helpen .
  15. ronja

    Nadia

    Hey Nadia de vier maanden heb je wel in je pocket .Hoop dat je er niet te zwaar aan tilt aan het drinken .Verder sluit ik mij bij huttulla aan .Sterkte en gewoon doorblijfen gaan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...