Spring naar bijdragen

wendy

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    158
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door wendy

  1. 3 uur geleden zei Etty:

    Als je daar gevoelig voor bent lijkt me dat heel lastig.    Ken je het begrip 'relatieverslaving'?   Daar moet ik aan denken, is veel over te lezen zou het je aanspreken. 

    Als hij maar gelukkig is, boek van robin norwood heb ik vaak gelezen toen ik los wilde komen van mijn ex. Echt een aanrader! En niks....blijf sterk je hebt de juiste stap genomen.

  2. 50 minuten geleden zei niks:

    Goedemorgen ik zit sinds gisteren op een andere plek. Voel me nu echt veilig. Gisteren ook mijn vriend geblokkeerd op mijn telefoon en mail enzovoort. Kreeg lieve berichtjes dat hij wilde dat ik naar huis kom en dat alles anders zou zijn. Maar ook boze, bedreigingen. Ik zal hier een tijd zitten, er zijn voorwaarden om een huis te krijgen. Wel kan ik nu een uitkering aan vragen. Misschien straks eens kijken wat ik wil met werk of eventueel een opleiding. Maar eerst is het bijkomen, dit verwerken. Goede nieuws is dat ik nog steeds niet gedronken heb. Het kost me niet eens heel veel moeite. Wel zal ik bedacht moeten zijn, ik kan hier naar een winkel toe. 

    Dagpact

    Billy

    niks

    Wat fijn dat je op een veilige plek bent nu. En goed dat je hem hebt geblokkeerd, mooie woorden hebben ze ja om je terug te winnen, heel herkenbaar voor mij. Niet intrappen dus. Vanaf nu kan je lekker gaan bouwen aan je eigen toekomst!

     

  3. Ik heb ook in een blijf van mijn lijf huis gezeten, en kwam daar doordat ik zelf aan de bel heb getrokken bij een maatschappelijk werkster in de gemeente waar ik woonde. Heel goed opgevangen en nu mijn leven weer op de rails. Ik zeg... DOEN.

  4. Ach het is eigenlijk gewoon een lastig probleem. Als ik een afspraak maak met wie dan ook komen ze gewoon niet opdagen. Vanmorgen vroeg opgestaan en was eigenlijk nog heel moe, omdat er een CV monteur zou komen. Een uur zitten wachten en niemand kwam, hij was de afspraak vergeten dus blijkbaar niet belangrijk.

  5. Gelijk heb je sober! En ooit hadden wij afgesproken de berichten van Lars te negeren. Goed gedaan, hij is gefrustreerd en weet zelf nieteens waarom. Geen aandacht meer aan besteden je hebt je energie nodig voor hele andere dingen dan voor een persoon die er hier helemaal niet toe doet.

  6. Hoi linda het is inderdaad heel veel wat je nu allemaal op je bordje krijgt. Ik begrijp dat je geen zin hebt in verplichte bijeenkomsten, dat is ook niet aan mij besteed, krijg de rillingen soms van al dat "moeten". Maar ik heb gelukkig wel trauma sessies bij een hele goede therapeut en dat brengt me op dit moment zoveeeel. Ik lees dat je dat hebt afgebeld en dat is wel heel zonde vind ik, je krijgt er juist heel veel handvaten door om stabiel te blijven. Mijn weerstand om weer hulp te zoeken was ook groot maar uiteindelijk heb ik doorgezet en blijf dit doen voor zolang het nodig is, het maakt me een stuk steviger en ook weerbaarder om niet terug te vallen in oude drank gewoontes.

    Veel sterkte en fijn dat je blijft schrijven hier.

  7. 1 uur geleden zei NickyLJ80:

    Kwart voor vijf al wakker, maar nog heerlijk liggen doezelen daarna. Maar nu werd het toch echt tijd voor koffie. Straks naar de sauna. En ik trakteer mezelf vandaag, dus heb lekker een lange massage erbij geboekt ook. Even heerlijk onbereikbaar zijn vandaag.

    Ik word al tijden wakker om precies 4.44 in de ochtend en kan dan echt de slaap niet meer vatten pfff.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...