Spring naar bijdragen

fietswiel

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

485 profielweergaven

fietswiel's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. zelf heb ik last van mijn stoelgang sinds ik refusal aan het nemen ben. Weet niet of dit 'n vaker voorkomende bijwerking is? Weet dat het er de eerste weken bij kan horen, maar deze zijn allang gepasseerd!
  2. fietswiel

    Alcohol en psychoses

    DV, hoe gaat het nu met je? Ben je nog weleens online hier! Houdt je ook 'n beetje rekening met je lever! Zijn toch flinke klappen iedere keer dat drinken.
  3. fietswiel

    jeuk en zenuwen

    Erwin, ga er vanuit dat het minimaal 4 tot 6 weken duurt voordat je minder last zult hebben van de door jouw ervaren klachten. De jeuk zou eventueel een somatische aandoening kunnen zijn.
  4. fietswiel

    klaar mee!

    Hoi Pinguin, heb je verhaal met verbazende interesse gelezen. Zelf drink ik ook niet om socialer te worden, word net als jou ook stiller en meer op mezelf als ik drink. Ben geen gezellige drinker. Daarnaast heb ik niet echt problemen die ik 'beter zou kunnen handelen' wanneer ik zou drinken. Uit je verhaal kan ik wel opmaken dat je inderdaad wel een alcoholprobleem hebt, en jezelf dus eigenlijk als alcoholist kunt beschouwen. Mij lukt het helaas niet om sociaal te drinken, misschien is dit ook niet aan jou besteedt! Zelf drink ik sinds 5 weken geen druppel meer, mede dankzij de consequente inname van Refusal. Bij mij zijn de triggers te gaan drinken voornamelijk; routinematigheid op het werk, verveling, het missen van een uitdaging en de sleur van alledag. Ik vond het altijd ontspannend om wat borreltjes te drinken om de 'scherpe randjes' eraf te halen, maar kon het helaas 9 van de 10 keer niet bij 'n paar laten.
  5. fietswiel

    Willem

    Hoi Willem, herken me goed in jouw verhaal. De onrust, de lat te hoog voor jezelf leggen, het niet bij 1 of 2 borreltjes kunnen houden. (een is geen en 20 zijn er te weinig). Mij helpt het om bij onrustige momenten een wandeling te gaan maken, of te gaan sporten. Misschien is mindfullness wel iets voor jou! Ik heb het zelf verschillende keren geprobeerd, maar met ontspanning kom ik niet echt tot rust.
  6. fietswiel

    Voorstellen...

    Hoi Daantje, Ik herken me volledig in jouw verhaal. Weken niks drinken en daarna de rem er volledig vanaf, tot black outs, ziekenhuisbezoeken, etcetera aantoe. Denk dat refusal voor jou een goede stok achter de deur is, teminste als je dit trouw dagelijks voor minimaal 1 jaar gaat innemen. Succes ermee
×
×
  • Nieuwe aanmaken...