Spring naar bijdragen

Merle

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Merle's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. @ELL hoi Ell, ik hoop dat ik je op deze manier nog kan bereiken. Hoe is het met jouw afbouwen gegaan? Als ik het goed heb gezien, ben je van de zolpidem overgestapt naar diazepam. Ben benieuwd hoe dat verlopen is.
  2. Hoi, mij was diazepam aan het afbouwen. Gisteren wilde ik van 2.5 dia naar 2 mg dia gaan, maar heb per ongeluk 3 mg genomen. Kan ik terug door 1x weer 2.5 te nemen en volgende nacht naar 2?
  3. Hoi Roberto, Van de psychiater moet ik opeens de 5 mg diazepam die ik had gekregen voor de omzetting zolpidem, nu opeens na 11 dagen slikken, waarvan 5 dagen dubbel, afbouwen met 1 week 2,5 mg diazepam en de week er na naar 0. Helaas slaap ik bijna niet op die diazepam 2.5 na 5 nachten. Heb jij nog tips misschien?
  4. Ik slaap nu 5 dagen 3.5 uur op 5 mg en afkickverschijnselen. Met mijn huisarts afgesproken om om te zetten naar 5 mg diazepam. Ben wat huiverig voor deze omzetting. Is het te weinig? En je komt ook tegen dat je het samen gaat slikken en dan de kortwerkende Benzo afbouwt. Wat is nu wijsheid?
  5. Merle

    Stoppen met zolpidem

    Hoi Vede, Ik probeer ook te stoppen met zolpidem nu. Ben benieuwd hoe het nu met jou is. Ik ben van 2x5 naar 5 gegaan maar slaap 3,5 uur en krijg nu ontwenningsverschijnselen na 4 dagen. Wil overstappen op diazepam, want trek dit niet. Weet alleen niet hoe over te stappen. In 1 keer of opbouwen. Iemand ervaring? gr Merle
  6. Hallo, Ik slik 10 mg zoldipem en de andere nacht 5. Nu wil ik dit afbouwen via diazepam en kom bij andere benzo’s tegen dat je dan geleidelijk moet omzetten. Heeft iemand een idee hoe dat kan?
  7. Merle

    Zolpidem en antidepressiva

    Ben 5 weken geleden 10 dagen CT gestopt. Heftige ontwenningsverschijnselen gehad. Grote druk op hoofd, afvlakking emoties etc. Nu weer 10 gram per dag, maar slaap er maar 4 uur op en heb REM en raar gevoel in hoofd. Hele actieve hersenen de hele dag en heel rusteloos. Herkent iemand dit? Mijn huisarts wil dat ik per direct om de dag een pil slik en dan in twee weken zo afbouw. Tegelijkertijd moet ik starten met Citalopram. Mij lijkt dit allemaal niet zo’n goed idee, maar huisarts is onverbiddelijk. Wat kan ik hiermee doen?
  8. Heeft iemand ervaring met het slikken van iets tegen stress terwijl voor het slapen 10 mg zolpidem wordt geslikt?
  9. Hoi, Ik slik nu sinds 3 maanden 10 mg zolpidem, maar wil ook antidepressiva gaan slikken ivm hoge stress overdag. Is dit te combineren? Heeft iemand ervaring?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...