Spring naar bijdragen

Elonwyn

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    54
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Elonwyn

  1. 16 uur geleden zei Zbb:

    Dankjewel voor de reacties 

    ik weet nog steeds niet wat te doen

    heb de hele dag wakker gelegen,heb alles bij elkaar misschien anderhalf uur geslapen. 
     

    veel over me nek

    ik zit nu aan me laatste biertje en dan moet ik het voor even opvangen met medicatie,ik ben ook niet trots om medicatie te slikken maar dat vangt wel een hoop ontwenning op. 
     

    omdat ik onder andere last van angsten heb na een binge is het zonder niet te doen,ook kan ik misschien wat slapen met die medicatie. 
     

    maargoed het is nu het belangrijkste geen alcohol bij te halen. 
     

    zijn jullie nou ook zo vreselijk ziek en angstig onder de bingers onder ons?

    het is een kater keer 100 ,trillen,zweten,niet kunnen eten,geestelijk jezelf echt slecht voelen ,lichamelijk ook trouwens. 
     

    ik zie eruit als een spook. 
     

     

    @Zbb, heel herkenbaar. Trillen, zweten, misselijk, geen eetlust, alles was me te veel (tandenpoetsen, douchen), angstig, slapeloosheid, etc.

    De combinatie van alles wat op -pam eindigt en drinken is trouwens gevaarlijk, maar dat weet je zelf waarschijnlijk ook al.

    Ik zou in jouw geval echt voor een opname gaan. Gun jezelf dat. Fijn om dat je werkgever op de hoogte is en hier achter staat. De rest komt wel weer; je kunt niet goed voor een ander zorgen als je niet eerst goed voor jezelf zorgt. Mijn opname heeft er voor gezorgd dat ik patronen kon doorbreken en veel meer handvatten had om het daarna vol te houden. Ook niet zonder slag of stoot, maar ik ben niet meer verzand in dagen achter elkaar drinken. Ook als het mis ging, kon ik mezelf een dag later weer bij kop en kont grijpen en weer verder gaan op het ingeslagen pad.

     Sterkte! 🌹

×
×
  • Nieuwe aanmaken...