Spring naar bijdragen

Anitawest

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    28
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Recente profielbezoeken

272 profielweergaven

Anitawest's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Goedemorgen, Hier een berichtje van Cheetah5 (beetje spijt van die gekozen naam op dit Forum, ooit gekozen in een lang verleden als datingmailadres, maar voor hier pas het niet echt) Ik kan het helaas niet veranderen of hebben jullie een tip hiervoor maar ik ben gewoon Anita. Ik heb me in mei dit jaar aangemeld omdat ik in heel korte tijd een drankprobleem ontwikkelde toen ik thuis kwam te zitten door baanverlies. Toen heb ik het best even volgehouden om niet te drinken, zeker ook met de focus dat ik zo zsm een nieuwe baan wilde vinden. Dat is inmiddels gelukt. Maar ben ook weer gaan drinken, op de dagen dat ik vind dat het kan mbt mijn werk. Maar merk ook dat dat weer steeds meer wordt en ga me ook weer echt depressief voelen hierdoor. Ik wil vandaag mijn eigen Sobertober starten , maar voel dat ik echt wat hulp van medestanders nodig heb.. Ik vind het zoooo moeilijk weer maar hoop dat ik hier wat steun kan vinden Om te beginnen doe ik mee natuurlijk DAGPACT Fonny Beatrix Yana Roberto Toos Cheetah5
  2. Anitawest

    Voorstellen

    Dank je, lief van je @Dune! Ik begrijp heel goed dat je daar iets van zou kunnen zeggen. Een van de redenen dat ik niet veel wil drinken is ook omdat ik weet dat mijn dochter graag een kind zou krijgen. Ik wil met alle plezier dan met regelmaat oppassen, maar NIET met drank op. Daar ben ik heel stellig in, dus dan maar nu vast het een halt toeroepen. Sterkte met je dochter en kleinkids, ik weet dat ik dan ook een soort van leeuwin word... Warme knuffel!!
  3. Anitawest

    Voorstellen

    Dank je wel @Kado !
  4. Anitawest

    Voorstellen

    Gisterenavond bij een vriendin in de tuin gezeten, was het krampachtige gevoel zo zat even, en heb 1 wijntje gedronken. Ik heb ervan genoten en het daarbij ook gelaten. Morgen op vakantie naar Kreta met mijn dochter en misschien af en toe dan toch een wijntje... Ik ga kijken hoe dat gaat. In ieder geval voorlopig even geen dagpact dus.
  5. Goedemiddag DAGPACT Beatrix Kado Toos Dune Pytje Prana Fonny Spirit Cheetah5
  6. Anitawest

    Voorstellen

    We zijn absoluut goed bezig!! En voelt zo goed, gedeelde smart is halve smart, zo'n cliché maar zoo waar
  7. Goedemiddag allen, gisteren met een vriendin dagje naar het strand gegaan. Ik dacht, fijn beetje afleiding. Maar zoo druk en warm... lijkt wel of ik moeilijker tegen alle geluiden kan nu ik geen alcohol drink, van alle kanten harde muziek, en als ik mijn ogen sloot kon ik meegenieten van diverse gesprekken.. wat een geklaag hè.. Tijdens de lunch had ik giga zin in een glaasje koude rosé, ik wilde er niet aan toegeven en het is me gelukt. Nu lekker rustig op de bank in de stilte... gewoon niets doen mag ook. Voelt ook goed het even van me af te schrijven hier. Dagpact. Hoe gaat het @Dune doe je mee? Fonny Beatrix Toos Kado Yvonne Rapilos Pytje Cheetah5
  8. Anitawest

    Voorstellen

    Best moeilijk... wat lief dat je ernaar vraagt , Ik voelde een beetje weinig respons na mijn aanmelding... maar ik houd nog steeds vol! Er komen dingen extra naar boven nu (laag zelfbeeld) wat ik al die jaren elke dag heb weg gedronken. Ik moet hier echt iets mee. Ben er ook veel over aan het lezen. En met jou? Wij zijn zo'n beetje gelijk begonnen hier... Dat schept wel een band(je) Heb je het bij dat ene glas gehouden op het personeelsfeestje?
  9. En toch goed @kadootje, ik weet niet of ik het bij 1 glas had gehouden. Betekent toch dat je na dat glas nog controle bent blijven houden.
  10. Goedemorgen , DAGPACT Dune Fonny Beatrix Cheetah5
  11. Anitawest

    Donderdag 8 juni

    @kadootje begrijp dit helemaal. Bij dit soort feestjes kan ik me ook heerlijk verschuilen achter de alcohol. Blijf die motivatie voelen!!
  12. Anitawest

    Donderdag 8 juni

    Goedemorgen allemaal, Dag 4 en ga me beter voelen. Voel meer energie. Heerlijk gevoel! Volgende week ga ik een weekje naar Kreta met mijn dochter. We zijn beiden van het lekkere eten met een wijntje. Dat is voor mij 50% vd vakantie. Voor het eerst deze week zie ik er niet tegenop. Toch belachelijk dat je tegen een vakantie op gaat zien omdat je niet kan (en wil) drinken. Mijn dochter is op de hoogte en is supertrots dat ik eindelijk die stap heb genomen. Koffie op en ga lekker sporten nu. Fijne dag allemaal! DAGPACT: Dune Fonny Kadootje Yvonne Beatrix Rapilos Toos Cheetah5
  13. Samen staan we (iets) sterk(er) @Tine
  14. En ik kom er ook weer bij vandaag DAGPACT: Fonny Rapilos Dune Toos Pytje Maja Cheetah5
  15. Goedemorgen! 3 Dagen niet gedronken nu. Gisteren had ik een bridgeavond op de bridgeclub. Altijd gezellig met leuke mensen, maar ook gevaarlijk voor mij want ze lusten allemaal graag een wijntje na afloop. Nog even nagekletst met alcoholvrij biertje. Toen ik thuis kwam zo'n ENORME zin in een wijntje. Ik dacht ook aan het dagpact. Het was 24.15 u, moest inwendig lachen omdat ik dacht, kan er wel ééntje pakken, het is de volgende dag nu... dat brak zo de spanning dat de drang verdween en ben bed in gedoken. Nu wel heel trots dat ik niet toegegeven heb. @Dune ik moet het nog maar zie vol te houden.. 28 dagen, en @Yana '"de afgelopen 100 dagen heb ik 99 dagen niet gedronken", dat vind ik inderdaad een hele goeie Het positieve benoemen!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...