Spring naar bijdragen

Frederik

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

1 Volger

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Frederik's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Ik lees er ook over en denk er aan het te proberen. Op DrugsForum kun je wat ervaringen lezen: https://drugsforum.nl/search/7329406/?q=Baclofen&o=relevance
  2. Frederik

    Defaitisme

    Ik ben gediagnosticeerd met bipolaire stoornis type 1 en heb heel veel moeite om de amfetaminen en alcohol te laten staan. Het mond al snel uit in dagelijks en continu gebruik. Ik merk dat er ook een soort depressie achter zit. Ik heb daar wel ervaring mee. Maar het is deze keer niet zo duidelijk, omdat ik met middelen gebruik alles er aan doe om niet echt te hoeven voelen. En ik merk dat ik dan ook richting defaitistische gedachten ga: fuck it, crises op crises, wat maakt het me allemaal uit. Vroeger sportte ik 6x per week in de sportschool. Ben nu al blij dat ik 1x per week op de crosstrainer sta! Wie kampen er hier ook met comorbiditeit of ook dergelijken destructieve gedachten en wat haalt je er uit?
  3. Frederik

    Opengooien

    Dinsdag dip? Die heb ik niet, gewoon dagelijks gebruiken Ik had en heb geen vrienden die gebruiken en daarover pratend, dus kan je wat dat betreft niet goed helpen. Eerlijk melden misschien aan je vrienden dat je het liever niet over drugs hebt?
  4. Zitten er buiten je gebruik om ook andere dingen in het leven tegen waardoor je steeds meer bent gaan gebruiken?
  5. Geinig. Heb een beetje rondgekeken op je YouTube pagina. Hoe lang ben je nou opgenomen geweest?
  6. Frederik

    Frederik

    Is de verslaving bij jullie een geïsoleerd probleem? Bij mij speelt er afgelopen 2 jaar iets in mijn leven waardoor de verslaving in stand gehouden worden. Het levert stress en emoties op waar ik nog steeds niet op normale manier mee om weet te gaan.
  7. Frederik

    Frederik

    Verslaving is echt naar. Het is geen echte 'ziekte' maar je kunt jezelf niet goed bedwingen om er mee te stoppen, omdat de fase waar je doorheen moet ook heel lastig is. En dat is soms moeilijk te begrijpen door de buitenwereld. Ik kan mij bijvoorbeeld niet voorstellen dat iemand verslaafd is aan gokken. Of misschien toch weer wel, want ik heb het met andere middelen. Je doet iets terwijl je weet dat het niet (meer) werkt en eigenlijk niet verstandig is. Zo moeilijk. En de maatschappij met allerlei instantie die natuurlijk aan je deur kloppen. En het is heel lastig om te bekennen dat je niet 100% inzetbaar bent en tijdelijk echt niet kunt meedraaien. Je ligt er dan meteen overal uit zo ongeveer, dus blijf je gebruiken om mee te kunnen draaien met de maatschappij.
  8. Frederik

    Frederik

    Goed om te horen. Ben je naaste van iemand die gebruikt en daarom opzoek? Je hoeft niet te antwoorden hoor, als je dat vervelend vindt.
  9. Frederik

    Frederik

    Volgens mij zijn er een paar nieuwe categorieën toegevoegd aan het forum, waaronder deze voor ‘drugs’. Meen deze namelijk niet gezien te hebben een paar maanden gelede.
  10. Frederik

    Frederik

    Rustig nog hier! Goed te zien dat er weinig mensen met een drugsverslaving kampen kennelijk :)
  11. Niet studentenleven. Werkende leven. En het is lastig om zo veel en snel te kunnen maar tegelijk nacht(en) doorgaan en jezelf slopen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...