Spring naar bijdragen

CleanElfje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

1 Volger

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

CleanElfje's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Hey Miekie, Ik lees je bericht nu pas, maar ben je er nog steeds mee bezig? Hopelijk nog steeds clean, al gaat t soms ook met vallen en opstaan. Laat maar weten en vertel dan maar iets meer over jezelf als je wilt, dan kan ik je misschien wat beter helpen. Succes en groetjes!
  2. Hey, sorry man. Ik merk dat ik hier niet zo vaak op kijk. Ik ben niet zo van het achter de laptop kruipen...
  3. CleanElfje

    Opengooien

    Hi iedereen. Het lijkt me fijn als hier meer discussies en informatie komt te staan aangezien drugs. Ik vind drugs namelijk een heel andere verslaving dan alcohol en ben benieuwd hoe anderen dat ervaren. Om er bijvoorbeeld iets in te gooien: Ik vind het bijvoorbeeld heel frappant hoe het, bij mensen die weleens drugs hebben gedaan het gesprek op 1 of andere manier dan ook altijd terecht komt op druggebruik en hoe fijn het wel niet was. Hoe kan ik dat soort gesprekken straks mijden, om niet weer in die val te belanden? Maar laten we het dan juist eens hebben over de mindere kanten, zoals de spierpijn in je kaken en de beruchte dinsdagdip.
  4. Hey YEOJ. Ik hoop dat t nu redelijk met je gaat. Ik ben Elvira, 40 en ben sinds deze week gestopt met alcohol en coke. Misschien is het fijn voor ons als we hier kletsen over wat we meemaken in het stoppen?
  5. Hi Joopie. Elvira hier, 40. Net deze week gestopt met alcohol en coke. Heb jij nog behoefte aan een buddy?
  6. Hi, ik ben Elvira, 40 jaar. Sinds deze week gestopt met alcohol en cocaine. Het lijkt me fijn om het daar met iemand over te kunnen hebben en elkaar zo te ondersteunen. Ik denk dat daardoor de kans van slagen veel groter wordt. Dus heb jij daar ook behoefte aan, dan hoor ik graag van je
×
×
  • Nieuwe aanmaken...