Spring naar bijdragen

YEOJ

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

174 profielweergaven

YEOJ's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Hoi Elvira, knap van je om te stoppen met alle rotzooi! Hoe gaat het tot nu toe? Zeker prima om met elkaar te connecten!
  2. Zwaar verslaafd aan het witte poeder. 20 jr geleden begonnen met reacteatief gebruik, naar al snel werd dat meer en meer. In 2005 voor het eerst geaccepteerd dat ik verslaafd was, maar het duur nog meer dan tien jaar tot ik hulp vroeg en naar een kliniek ging. Na die opname gebruikte ik 7 mnd niet, maar op een dag fluisterde het stemmetje in mijn hoofd dat het wel wel kon. ‘Gewoon’ 1 keertje. Dus niet. Een jaar laterwerd ik weer opgenomen. Na die opname hield ik het maar 1 dag vol! Ik raak nu in snel tempo alles kwijt; werk, relatie, omgang met mijn kids, gezondheid financiële situatie is slecht, veel schulden, vrienden kwijt, lichamelijk op, etc. Het gaat niet goed met me. Erg slecht zelfs. Vorige week mijn werk opgezegd en aangemeld voor mijn derde opname.
  3. Hoi Billy Jill, Mooie naam heb je! Ben je nog actief hier? Ik kan ook een beetje van hetzelfde gebruiken. Samen sterker! Groetjes, Joey
  4. YEOJ

    Frederik

    Hallo! Ik ben Joey, 38 en zwaar verslaafd aan C. Al heel lang helaas, Dat is het slechte nieuws. Het goede nieuws is dat ik ben afgekickt van mijn alcohol verslaving!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...