Spring naar bijdragen

michael17

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    35
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Recente profielbezoeken

1.978 profielweergaven

michael17's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Dag lieve mensen allemaal, Ik zie dat iedereen hier heel vroeg wakker is ! En vanalles doet ook! super! ik wens iedereen veel succes om nuchter te blijven! het leven is nuchter zoveeeel beter dan zat!! have fun allemaal vndg @jessie: ik heb dit gevoel ook altijd, van zwart of wit! alles of niet! positief of negatief, de kunst is om daar ook evenwicht in te vinden ..
  2. michael17

    interessante boeken

    Het is zo belangrijk voor jezelf, als je gestopt ben met drinken, dat je voor jezelf een nieuwe hobby vindt ... iets dat je graag doet, en wat je met passie doet ... Je kan dit vinden voor jezelf door alles uit te proberen (glasblazen, dansen, zingen, lezen, pottenbakken, schilderen, beeldhouwen, ...) maakt allemaal niet uit! maar je moet iets vinden dat je leuk vind ... en elke keer als je zin hebt om te drinken, doe je die andere hobby! alles is drugs in het leven, maar de kunst is om alles met mate te doen! en ik ben nu verslaaf aan lezen ! maar ik heb liever deze verslaving dan alcohol! ter info
  3. hierbij mijn beste boeken dat ik gelezen heb die ik echt super vond De kracht van het Nu: Eckhart Tolle De stilte van het hart geef flow aan je leven 10 stappen naar succes en Geluk the secret allen carr: stoppen met alcohol
  4. michael17

    Jaarpact

    Beste, is het ook mogelijk om in dit pact te zitten michael17 sinds 16/07/2011 nuchter! thx
  5. michael17

    ik ben hier nieuw

    Originally posted by: Lytse Hallo Michael, Ik heb je gevonden. Fijn dat je al zo goed bezig bent. Van harte welkom hier. De dagdraad heb je ook al bezocht. Ga ervoor joh. Je hebt nog een heel leven voor je. Zonder drank kunnen we de emoties en situaties in het leven beter aan, dus ons leven wordt er rijker door! Hou vol hoor en veel succes, Lytse. P.S. mocht Niclaus je achtenaam zijn, dan kan je dat beter veranderen, want dit is een openbaar forum, dus iedereen kan meelezen.quote> Dag Lytse, Idd het leven is veel aangemaer zonder drank en ik kan het ook veel beter aan! mijn achternaam is Niclaus , maar heb daar gn problemen mee!! Ik kom er openlijk voor uit en is ook te zien op mijn website ! toch bedankt vr de tip!
  6. kweet niet of er hier iemand BACLOFEN kent! dat is het enigste medicijn dat werkelijk tegen alcholisme werkt ... tschijnt he! dat neemt uw goesting weg ... Je kan daar ook zaken over terugvinden op internet! ik heb boek gelezen van Olivier Almeise daarover!! heel interessant!
  7. michael17

    hoi ik ben nieuw

    Originally posted by: michael17 Originally posted by: jane4 Je staat hier op het voorsteldraadje van Melly, Michael wat denk je van een eigen voorsteldraadje ik begrijp inmiddels dat je denkt een eigen voorsteldraadje te hebben maar dat is dus niet zo.quote> ja ik wou wel, maar wist niet hoe het moest!!quote> ok, nu dus ook wel!! het is gelukt srry melly dat ik mij hier op jouw ding heb voorgesteld!
  8. michael17

    ik ben hier nieuw

    Beste mensen allemaal, Mijn naam is Michael Niclaus en ben gestopt sinds 16/07/2011 met drinken. Ik heb ondertussen al wa dinge gepost, ma net iets te veel . Ik heb 10 jaar lang gedronken en ben meerdere malen gestopt, maar nu ben ik bijna jaar nuchter en het lukt bijzonder goed. Ik wou echt stoppen op 16/07 en heb het boek gelezen van Allen Carr: stoppen met alcohol, en sinds die dag is mijn GOESTING naar alcohol voor groot deel verdwenen. Ik heb mij aangemeld om mijn verhaal te delen en om anderen te inspireren en om de maatschappij te helpen en mensen te helpen die willen stoppen. Ik geloof dat alles mogelijk is in het leven, maar je moet er zelf achter staan, en in jezelf geloven! Mvg Michael
  9. michael17

    hoi ik ben nieuw

    Originally posted by: jane4 Je staat hier op het voorsteldraadje van Melly, Michael wat denk je van een eigen voorsteldraadje ik begrijp inmiddels dat je denkt een eigen voorsteldraadje te hebben maar dat is dus niet zo.quote> ja ik wou wel, maar wist niet hoe het moest!!
  10. Originally posted by: bolletje Michael niet weg lopen nu maar blijven. Hier word je sterk van. als je niets kunt met dat geen wat je vanmiddag gelezen hebt, probeer het naast je neer te leggen. Ik ben van jouw goeie bedoelingen overtuigd en zo zijn er meer. Maar niet vluchten, daar schiet je niets mee op. Kom op joh.quote> thx , maar ik was zeker niet van plan om te vluchten hoor, ik weet dat ik zelf ff in fout ben gegaan door teveel te posten, en ik ga daar nu even de gevolgen van dragen, maar ik heb al veeeeeeeeeeeeeeeel meer afgezien dan dit hoor ! alvast bednakt voor de steun!!
  11. Originally posted by: nancy Hoi Rosa! Nou, ik zit psychisch niet zo goed in m'n vel... maar het komt wél weer goed, heeft tijd nodig. Maarrrrrrrrrrrrrrrr..... we nemen de eerste niet natuurlijk!!! Lief dat je er even naar vroeg! En Michael, ik heb ernaar gekeken hoor, veel succes met je website! En misschien kom je hier nog eens vaker?quote> Ik ga hier zeker ng veel komen!
  12. Originally posted by: Suikertje (verwijderd door de moderator) Lytse dank je voor je belangstelling. Waardeer ik enorm, ook van anderen hoor. Vertelde vanmorgen dat ik me verveel in het weekend. Was op weg naar Jen, maar kreeg lekke band. Ben naar mijn vader geweest en was best gezellig. Had nog niet verteld dat ik vorige week vóór eerst in mijn leven bij aa bijeenkomst ben geweest. Na half uur as ik weer weg. Niks voor mij.quote> Ik lees "michael, je bent een bedrieger". Ok, er is nu toch wel 1 ding dat ik niet had verwacht, en dat is dat wij lotgenoten elkaar zelf niet steunen. Ik heb mij idd geexcuseerd omdat ik het teveel had gepost (het was mijn eerste maal op het forum en heb overdreven), maar ik wou mijn website bekendmaken, omdat ik er ben van overtuigd dat het andere mensen zou kunnen helpen ... Commerciele website wordt ook gezegd? Ik snap totaal niet van waar dit komt? Het kost mij alleen maar geld hoor ... Ik probeer iets goed te doen ... Ik dank wel de mensen die mij het voordeel van twijfel gaven, want wou alleen maar helpen!
  13. michael17

    hoi ik ben nieuw

    Originally posted by: bolletje Nogmaals van harte welkom Michael. Ik had al op de dagdraad gereageerd op je maar doe het nu nog een xtje. Heel goed dat je met ons wilt delen. Zeker voor de jeugd is het heel belangrijk dat je zelf een site opgestart bent want daar is volgens mij nog niet zoveel voor, terwijl het juist een groep is die erg groeit. Misschien dat je je site "Jeugd en alcoholisme" moet noemen of zoiets. En dan gewoon maar een berichtje op internet moet zetten., met de naam van jouw site erbij. Ik weet niet of het ledenaantal al groot is van jouw site maar weet zeker dat er jongeren op afkomen.quote> ! thx voor feedback! alcoholisme, dit woord schrikt veel mensen af vind ik, ik wil gewoon aantonen aan d emensen, dat als je zelf in iets gelooft dat je er kan mee stoppen ... mijn ledenaantal is totaal niet groot ... ik heb er nl geen mss kan ik daar nog iets op vinden ook goed idee! ik denk er es over na!
  14. Originally posted by: Spud Michael17 ben net even op je website geweest, RESPECT hoor!! En herkenbaar in sommige zaken. Ik hoop dat je het zo vast kan houden, want daar kunnen nog veel mensen een voorbeeld aan nemen. Zou je wel iets voor me willen doen? Want dat is toch wel een doorn in mijn oog. Bij je introductie zeg je dat je op 16/7/12 gestopt bent maar als ik je goed begrijp moet dat 2011 zijn. Is maar een klein detail, maar voor stoppers toch wel een belangrijk detail. Succes man!!!quote> ok thx! voor feedback en complimenten, ik zal het eens aanpassen ! het moet idd 2011 zijn!
  15. Originally posted by: lavendel1 Michael17 ik heb je website op FB gelanceerd. Ben benieuwd naar het effect! Echt sterk, hoor.quote> ik ben ook benieuwd ! veel succes jij ook nog!! is er mogelijk tot chatten hier ofniet?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...