Spring naar bijdragen

kas12

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

kas12's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Hi Hein, je kan crucks ook voor langer vastleggen bijvoorbeeld 5jaar. Groet
  2. kas12

    Nu is het oprecht klaar!

    Heel herkenbaar! , het gevoel dat niks je meer boeit en het je idd een anders mens maakt! Ik heb hetzelfde ik hoop ook dat het na meerdere pogingen het gaat lukken , ik heb nog nooit zo,n sterk gevoel gehad dat het nu echt gaat lukken als nu! Kom op allemaal we kunnen het!
  3. kas12

    Nu is het oprecht klaar!

    Hoi , ik snap je helemaal ik wil ook niet meer liegen ! Wat goed dat je al 2 jaar bent gestopt na 20 jaar heel knap! Volhouden!
  4. kas12

    Nu is het oprecht klaar!

    Wat goed dat je nu 5 maanden clean bent , hou vol zou ik zeggen.! Ik ben gisteren begonnen met de groepsgesprekken bij tactus en ben nu 8 dagen gestopt met gokken hopen dat het allemaal nu goed gaat komen na 13 jaar ellende.
  5. kas12

    Nu is het oprecht klaar!

    Wat goed dat het jou al meer dan een jaar lukt! Gek genoeg droom ik daar van dat ik zo ver ben en weer echt kan geniet van het leven, Sinds mijn 15e dus bijna de helft van mijn leven kan ik dat niet.
  6. kas12

    Nu is het oprecht klaar!

    Hi, je hebt helemaal gelijk ik ga ervoor gaat goed komen, Thx voor je reacties! mocht ik idd mijn ei kwijt willen weet ik je te vinden!
  7. kas12

    Nu is het oprecht klaar!

    Hi Dred1 , hele mooie woorden en je hebt helemaal gelijk ik kan er weinig aan toevoegen vanaf nu ga ik er voor en hoop ik dat het gaat lukken . Je hebt idd gelijk het is het niet waard altijd idd die spanningen en stress dat is voor niemand gezond! Ik heb inmiddels bericht van Tactus en ik ga vanaf volgende week woensdag starten met groepsgesprekken , ik hoop dat dit mij gaat helpen en dat ik weer met een glimlach kan kijken naar de toekomst! nogmaals bedankt voor je reactie jouw woorden raken mij behoorlijk en het klopt allemaal! Groet Kas12
  8. kas12

    Nu is het oprecht klaar!

    heel herkenbaar ik ben nu 28 jaar, getrouwd en een zoon van 4 en sinds mijn 15e jaar zwaar gokverslaafd, Ik wordt altijd chaggie als ik niet kan of mag gokken(van mijn vrouw) , ik maak haar dan geestelijk zo gek dat ik het als nog krijg. Ik heb in het verleden telefoon abo,s afgesloten en dan die telefoons verkocht waardoor ik 3 abo,s had van 60 euro pm en 3x 800 euro kreeg voor die telefoons om te gokken. Dom natuurlijk verder wordt ik ook best agressief als ik verlies van tablets telefoons tot laptops vernield als ik weer eens verloren had. Ik ben voor 3 jaar geleden bij tactusverslavingszorg geweest , dat helpte goed helaas na 3 maanden heb ik met een voetbalpoule mee gedaan 10 euro inleg voor een heel voetbalseizoen ik dacht dat kan wel maar dat kon dus niet van een voetbalpoule kwam weer 3 euro toto van 3 euro na 10 etc. en daarna online gokken. Ik durf wel te zeggen dat ik sinds mijn 15e meer dan 80.000 euro heb vergokt . Ik ga morgen weer beginnen bij tactus en hoop dat dit mij op weg helpt , ik zie het ook als mijn laatste kans ik denk niet dat mijn vrouw dit nog langer volhoudt.
  9. heel herkenbaar ik ben nu 28 jaar, getrouwd en een zoon van 4 en sinds mijn 15e jaar zwaar gokverslaafd, Ik wordt altijd chaggie als ik niet kan of mag gokken(van mijn vrouw) , ik maak haar dan geestelijk zo gek dat ik het als nog krijg. Ik heb in het verleden telefoon abo,s afgesloten en dan die telefoons verkocht waardoor ik 3 abo,s had van 60 euro pm en 3x 800 euro kreeg voor die telefoons om te gokken. Dom natuurlijk verder wordt ik ook best agressief als ik verlies van tablets telefoons tot laptops vernield als ik weer eens verloren had. Ik ben voor 3 jaar geleden bij tactusverslavingszorg geweest , dat helpte goed helaas na 3 maanden heb ik met een voetbalpoule mee gedaan 10 euro inleg voor een heel voetbalseizoen ik dacht dat kan wel maar dat kon dus niet van een voetbalpoule kwam weer 3 euro toto van 3 euro na 10 etc. en daarna online gokken. Ik durf wel te zeggen dat ik sinds mijn 15e meer dan 80.000 euro heb vergokt . Ik ga morgen weer beginnen bij tactus en hoop dat dit mij op weg helpt , ik zie het ook als mijn laatste kans ik denk niet dat mijn vrouw dit nog langer volhoudt.
  10. heel herkenbaar ik ben nu 28 jaar, getrouwd en een zoon van 4 en sinds mijn 15e jaar zwaar gokverslaafd, Ik wordt altijd chaggie als ik niet kan of mag gokken(van mijn vrouw) , ik maak haar dan geestelijk zo gek dat ik het als nog krijg. Ik heb in het verleden telefoon abo,s afgesloten en dan die telefoons verkocht waardoor ik 3 abo,s had van 60 euro pm en 3x 800 euro kreeg voor die telefoons om te gokken. Dom natuurlijk verder wordt ik ook best agressief als ik verlies van tablets telefoons tot laptops vernield als ik weer eens verloren had. Ik ben voor 3 jaar geleden bij tactusverslavingszorg geweest , dat helpte goed helaas na 3 maanden heb ik met een voetbalpoule mee gedaan 10 euro inleg voor een heel voetbalseizoen ik dacht dat kan wel maar dat kon dus niet van een voetbalpoule kwam weer 3 euro toto van 3 euro na 10 etc. en daarna online gokken. Ik durf wel te zeggen dat ik sinds mijn 15e meer dan 80.000 euro heb vergokt . Ik ga morgen weer beginnen bij tactus en hoop dat dit mij op weg helpt , ik zie het ook als mijn laatste kans ik denk niet dat mijn vrouw dit nog langer volhoudt.
  11. kas12

    .

    Hoi Boris, heel herkenbaar ik ben nu 28 jaar getrouwd en een zoon van 4 en sinds mijn 15e jaar zwaar gokverslaafd, Ik wordt altijd chaggie als ik niet kan of mag gokken(van mijn vrouw) , ik maak haar dan geestelijk zo gek dat ik het als nog krijg. Ik heb in het verleden telefoon abo,s afgesloten en dan die telefoons verkocht waardoor ik 3 abo,s had van 60 euro pm en 3x 800 euro kreeg voor die telefoons om te gokken. Dom natuurlijk verder wordt ik ook best agressief als ik verlies van tablets telefoons tot laptops vernield als ik weer eens verloren had. Ik ben voor 3 jaar geleden bij tactusverslavingszorg geweest , dat helpte goed helaas na 3 maanden heb ik met een voetbalpoule mee gedaan 10 euro inleg voor een heel voetbalseizoen ik dacht dat kan wel maar dat kon dus niet van een voetbalpoule kwam weer 3 euro toto van 3 euro na 10 etc. en daarna online gokken. Ik durf wel te zeggen dat ik sinds mijn 15e meer dan 80.000 euro heb vergokt . Ik ga morgen weer beginnen bij tactus en hoop dat dit mij op weg helpt , ik zie het ook als mijn laatste kans ik denk niet dat mijn vrouw dit nog langer volhoudt.
  12. Hoi allemaal ik ben Youri en sinds mijn 15e gokverlsaafd nu 13 jaar dus. Ik heb voor 3 jaar geleden bij tactus verslavingzorg gezeten helaas naar 3 maanden weer begonnen. Morgen heb ik weer een intake bij Tactus ik hoop dat het dit keer gaat lukken ik zie het ook als mijn laatste kans want ik denk niet dat mijn vrouw dit nog langer volhoudt zo . Verder hebben wij een zoontje van 4 en ik doe hun veelste kort het moet nu stoppen maar mijn gedachten zegt steeds ah het kan nog wel een keer , hebben jullie dit ook of hoe beleven jullie dit?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...