Spring naar bijdragen

Marretje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    26
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Marretje geplaatst

  1. Marretje

    Hoi hoi, even voorstellen.

    Hoi hoi Jip, het gaat wel goed hoor. Heb 1 juli pas weer een afspraak bij de huisarts. Hoe gaat het met jou nu? Liefs, Marretje.
  2. Marretje

    Hoi hoi, even voorstellen.

    Hallo Jip, het is ook te gek voor woorden. Want wie is de huisarts dan wel, om mij dat op te leggen? Ik ben blij dat je zo'n goed gesprek hebt gehad, met de psychiater. Als het zoveel van mijzelf kost, om geen pilletje te mogen, dan bedank ik ervoor. Want dit gaat me veel te ver. Hoe langer ik van de bromazepam af ben, hoe erger de klachten nu worden. Morgenochtend bel ik weer, voor een afspraak! Als ik het rigide op 2 halfjes oxa moet redden, dan geeft dat veel extra stress en onrust. En daar bedank ik toch voor. Ik moet naar eigen inzicht zo heel nodig een tabletje extra kunnen nemen. En niet afgetelde tabletjes. Alsof ik een kleuter ben. Komt goed Jip. Je hoort het nog. Liefs, Marretje.
  3. Marretje

    Hoi hoi, even voorstellen.

    Hoi hoi Jip, het gaat niet altijd even makkelijk eerlijk gezegd. Gisteren moest ik naar het UMC Utrecht, voor mijn jaarlijkse hersenscan, dat doen ze altijd op een zaterdag , en ik had vreselijke paniek! In de auto, en in het ziekenhuis! Ik lag te bibberen in die scan. Mijn vriendin is een paar x gestopt onderweg, om even rustig te worden. En ik schaamde me zo, want ze heeft me zo nog nooit meegemaakt. Wat ben ik boos op de huisarts die me zo rigide strak wil houden, en waardoor ik zoveel lijd voor niks. De paniek was echt afschuwelijk. Ik kon het bijna niet onder controle krijgen en houden. Me vriendin zit altijd bij me tijdens de scan, en ze heeft me been zoveel mogelijk in bedwang proberen te houden, want anders was ik helemaal geflipt! Wat een angst en paniek, om eigenlijk niks. Want die scan is 27 minuten , en ze doen dat in blokjes, met minuten. Dat zeggen ze ook steeds tegen me. Dan is het zo voorbij. En ze zijn hardstikke lief en humoristisch. Altijd geintjes maken. Maar van de week ga ik weer naar de huisarts, om het te melden. Want dit is niet menselijk Jip.Vabdaag heb ik zere spieren in mijn benen, van de spanning gisteren. Zo boos op die huisarts. Alles omdat het hun " beleid " is! Nou liever menselijk leven met medicijnen, dan onmenselijk zonder! Zo denk ik erover. Hoe gaat het met jou Jip? Nog veel klachten, of hoe is het? Ik laat het je ook weer weten , als ik bij de huisarts geweest ben! Hou je taai Jip, Liefs, Marretje.
  4. Marretje

    Hoi hoi, even voorstellen.

    Oh blij dat te lezen lieve Jip! Ik volg inderdaad mijn gevoel. En doe niks wat ik niet wil. Fijne Pinksteren Jip. Liefs, Marretje.
  5. Marretje

    Hoi hoi, even voorstellen.

    Goedemorgen Jip, Ik ben geweest, ik liet de Ashton Manuel zien, en ze zei : zo je bent goed ingelezen! Ik zei ja, want het gaat niet zo makkelijk als dat hier beweerd word! Gezegd dat ze mij nauwelijks kennen, en niks van mijn leven weten. Ze kon zich niks voorstellen bij mijn zwaar verslaafde dochter. Maar ze schrok er wel van. Ook begon ze over verder afbouwen van de 2 halve oxa- tjes. En hoe ik daar zelf nu over dacht? Ik heb haar gezegd dat ik daar nu niet achter kan staan, en ze veel te snel willen! Voorlopig houd ze me, op de 2 halfjes per dag. 1 juli moet ik terug komen. Dan kijken we weer verder. Heb niet het idee , dat ze nu echt iets van afbouwen, langer en korter werkende pammetjes, ontwenning enz weten en ook echt begrijpen! Een behoorlijke rigide gedachten gang hierover.Heb het gevoel dat ik tegen een blok beton op loop. Echt een heel star beleid. Bah bah. Maar voor als nog, word het niet meteen afgepakt. En ga ik over een maand weer terug. Hoe gaat het met jou Jip? Lukt het allemaal een beetje? Heel veel liefs, Marretje.
  6. Marretje

    Hoi hoi, even voorstellen.

    Dank je wel Jip, ik laat het weten hoe het ging! Liefs, Marretje.
  7. Hallo Wilhelmina, Wat een tijd hè, 45 jaar. Ik heb het een kleine 30 jaar voorgeschreven gekregen de bromazepam. Tot het voor een paar maanden terug ineens niet meer leverbaar was. Toen kon ik niet afbouwen met de broma. En kreeg ik noodgedwongen oxa. 2 x dgs 5 mg. Nu moet ik dat in de toekomst gaan afbouwen. Ik kreeg 2 a 3 daags 3 mg. Dus nog niet eens zo idioot veel. Nooit meer terug naar de broma. Dit was al de 2e x in korte tijd, dat het niet leverbaar is! Ik wil je alle goeds wensen Wilhelmina. Ook ik heb nog steeds veel spannings klachten. Hopelijk gaat dit in de toekomst beter...... Heel veel liefs, Marretje.
  8. Marretje

    Hoi hoi, even voorstellen.

    Nou daarom zei ik het niet, maar ze hebben geen idee van iemands zware leven Jip! Liefs, Marretje.
  9. Marretje

    Hoi hoi, even voorstellen.

    Hoi hoi lieve Jip, Dank je wel voor je eerlijkheid. Ik kreeg een kleine 30 jaar bromazepam. Maximaal 3x3 mg per dag. Geen andere benzo's gebruikt, nooit. Nu het pas eind oktober weer geleverd gaat worden, wil ik het alsnog niet meer terug . Dan houd ik het wel op mijn 2 halve oxa's. De huisarts weet niets van mijn leven, en zeker niet dat ik een zware harddrugs verslaafde dochter heb. Dit speelt al 6 jaar. Het gaat volledig berg afwaarts met haar. Nou ik geef het die dokters te doen. Dan wil ik ze nog wel eens horen. Doe zoals jij het wilt, dan kan het alleen maar goed gaan Jip. Liefs, Marretje
  10. Marretje

    Hoi hoi, even voorstellen.

    Hallo Jip, Precies hetzelfde denk ik! Het moet wel gaan, en kunnen. Eerst moet ik weer een beetje stabiel blijven. Dan kijk ik weer verder, zeg ik dan maar! Liefs, Marretje.
  11. Marretje

    Hoi hoi, even voorstellen.

    Hoi hoi Jip, ik moet 3 juni bij de huisarts komen! Ik neem nog steeds 2 x een halfje oxa per dag, ondanks dat ik ik 2x 10mg per dag mag. De ene dag gaat beter dan de andere. Maar ik houd het vol. Van de bromazepam ben ik af. Dat zou ik nooit meer willen. Ik weet ook nog niet goed hoe ik het moet aanpakken. Eerst maar eens een beetje stabiel worden en blijven. Ik ga niet mijn grens over, wat de huisarts ook vind! Het moet kunnen en ook op de lange termijn mogelijk zijn. Dwang is nog nooit ergens een oplossing geweest. Ik houd je op de hoogte Jip. Blij dat het bij jou ook redelijk gaat. Doe het op je eigen manier, dan gaat het het beste. Liefs, Marretje.
  12. Marretje

    Hoi hoi, even voorstellen.

    Hey Jip, dat ga ik dus ook doen, klussen. Ik wil 2 muren sauzen. En dan het kozijn nog aflakken. Maar hoeft allemaal niet op 1dag hoor. Fijn dat je zo goed geslapen hebt. Dat maakt toch een hoop uit, vind ik. We doen ons best weer vandaag.Fijne dag, Jip. Liefs, Marretje.
  13. Marretje

    Hoi hoi, even voorstellen.

    Lieve Jip, Ja het is effe niet anders.
  14. Marretje

    Hoi hoi, even voorstellen.

    De oxa is tijdelijk verhoogd voor zo nodig, omdat ik het even niet trok. Ik mag het nemen, het hoeft niet. Ik merk zelf of het die dag gaat , of niet! Doe nog steeds , 2 x een halfje, en als het echt niet gaat, dan 3 x een halfje per dag. Ik zou 2 x 10 mogen, maar dat ben ik niet van plan Jip. Ik heb nooit hoger gehad als 2x een halfje. Gelukkig is bij jou ook de rust terug. Een volgende x beter. Liefs, Marretje
  15. Marretje

    Hoi hoi, even voorstellen.

    Lieve Jip. Nou ik heb pas een afspraak, voor volgende week vrijdag. Eerder geen plek! Zucht. De oxa is tijdelijk met 10 mg verhoogd.. Na de afspraak, van volgende week , weet ik meer! Hoe gaat het met jou Jip? liefs, Marretje.
  16. Marretje

    Hoi hoi, even voorstellen.

    Hallo Jip, hier gaat het eigenlijk wel zijn gangetje. Voel me gelukkig niet heel slecht. En weet je Jip, soms gaat het onvoorzien toch fout. Maar dan mag je ook best even een stapje terug doen. Dat is wat de Ashton Manual ook zegt. Eerst stabiliseren en dan weer rustig verder gaan! Doe rustig aan vrouwke, je bent alleen jezelf verantwoording schuldig.Morgen maak ik een afspraak bij de huisarts. Ik heb de Ashton Manual keurig geprint. Dus ik ben goed voorbereid. tot gauw Jip, Liefs, Marretje.
  17. Marretje

    Hoi hoi, even voorstellen.

    Hallo Jip, ik zit nu op 2 x dgs een half tabletje oxa. Dus 2 x 5 mg. Ik heb goede dagen vind ik, maar na 2 uur werken heb ik barstende hoofdpijn de rest van de dag. Ik werk nu weer 2 uur per dag. Ik weet niet wat de huisarts verder van plan is, maar zo'n snelle afbouw als hij wil, doe ik niet. Dat is vragen om ellende na een kleine 30 jaar bromazepam. ( Schandalig eigenlijk)Houd je haaks Jip. Dan doe ik het ook. Liefs, Marretje.
  18. Marretje

    Hoi hoi, even voorstellen.

    Jazeker! Hoe is de eerste dag 0 mg gegaan Jip? Liefs, Marretje
  19. Marretje

    Hoi hoi, even voorstellen.

    Oh dat is geweldig Jip. De steun rondom je heen, en in je geloof! Het gaat uiteindelijk goed komen, maar voor we zover zijn hè. Heel veel sterkte. Ik ga woensdag terug naar de huisarts. Kijken wat ik kan bereiken. Ik houd je op de hoogte. Ik ga goed beslagen ten ijs. Liefs, Marretje.
  20. Marretje

    Hoi hoi, even voorstellen.

    Heel veel sterkte lieve Jip. Het benzo leven valt niet mee. Liefs, Marretje.
  21. Marretje

    Afbouw lorazepam

    Heel veel succes Jip! Doe rustig aan, dan breekt het lijntje niet! Liefs, Marretje.
  22. Ik heb bij elkaar ook zo'n kleine 30 jaar bij elkaar, bromazepam voorgeschreven gekregen. Nu dit medicijn niet leverbaar is in Nederland, moest ik er plotsklap mee stoppen. Nu sta ik voor nood even op 2x dgs een halve oxazepam.Van de week weer terug naar de huisarts. Liefs, Marretje.
  23. Marretje

    Hoi hoi, even voorstellen.

    Ja dat is dus ook mijn idee, Jip. Dank je wel voor je reacties. Het ergste is nog dat deze arts mij totaal niet kent, en nog minder heeft gezien. Gelukkig zitten er meerdere artsen in 1 praktijk. Dus zijn er ook andere te consulteren. Want hij blijft star bij zijn standpunt. De oxa goed inzetten, en dan verder afbouwen. Ik probeer deze week bij een andere terecht te komen. Die dus toegankelijker zijn! Ik geef je hier nog een vervolg update Jip. Liefs, Marretje.
  24. Marretje

    Hoi hoi, even voorstellen.

    Goedemorgen Jip, het moet van de huisarts! Omdat mijn oude medicijn de bromazepam een tijd niet leverbaar is! Nu 2 x dgs een halve oxa. Over een week , nog een halve, en na 2 weken word dat gestopt.Er valt niet tegen op te praten! Hij wil dat zo , en dat is dat. Hij luistert totaal niet. Het is nu cold turkey stoppen met Bromazepam. Heel veel meldingen te lezen, van mensen die nu zonder zitten, en dit eigenlijk niet wilde, omdat het plots klap niet meer leverbaar is! Liefs, Marretje.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...