Spring naar bijdragen

Roos1971

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    86
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Roos1971 geplaatst

  1. Wat jammer om te horen, dat je nog steeds last hebt van de brainzapps en de slapeloosheid. Ik hoop oprecht, dat dat gauw beter gaat worden. Met mij gaat het goed. De omzetting naar dia is goed gegaan, de depressie is zo goed als weg, mijn eetlust is weer terug en het afbouwen gaat goed.
  2. Hey Foxy, Wat leuk om weer van je te horen. Ik ben pas 4 dagen bezig, dus ik hoop dat ik klachtenvrij blijf of alleen minimale klachten krijg. Hoe gaat het met jou? Lieve groetjes!
  3. Bedankt voor je verhaal @Ron1. Ik probeerde zelfs een kwart van de oxa eraf te halen, maar zelfs dat lukte me niet. Ik begon tussentijdse ontwenningsverschijnselen te krijgen bij de oxa en ben toen overgegaan op dia. Ik ben 3 dagen geleden begonnen met afbouwen. Tot nu toe gaat het goed.
  4. Roos1971

    Hoe zelf taperen?

    Gisterenavond was het voor het eerst dat ik 3mg dia nam. Vandaag was de eerste dag dat ik in de ochtend de oxa niet heb ingenomen. Vanaf nu verder op de dia.
  5. Roos1971

    Hoe zelf taperen?

    Niet voor 3 weken, maar voor 2 weken.
  6. Roos1971

    Hoe zelf taperen?

    Ik heb 10mg oxa omgezet naar 3mg dia. De eerste 14 dagen heb van elk de helft genomen. De 15e dag 5mg oxa en 3 mg dia. En daarna alleen de 3mg dia nog voor 3 weken. Daarna ga ik beginnen met afbouwen.
  7. Roos1971

    Hoe zelf taperen?

    Het eerste gedeelte van het omzetten ging heel goed.
  8. Roos1971

    Hoe zelf taperen?

    Hoi Edy, Het gaat vrij goed. Morgen ga ik helemaal over naar dia. Kijken hoe dat gaat.
  9. Roos1971

    Hoe zelf taperen?

    Eigenlijk merk ik helemaal niets van het omzetten. Vannacht heb ik beter geslapen, maar dat komt denk ik door de magnesium die ik deze keer voor het slapen heb ingenomen.
  10. Roos1971

    Hoe zelf taperen?

    Hoi Edy, Ik ben nu 8 of 9 dagen bezig met omzetten. Tot nu toe gaat het goed. Slapen heb ik op de oxazepam ook niet goed gedaan. Op dat gebied is er voor mij niets veranderd. Ik slikte 2x5mg per dag. De avonddosering is nu 1,5mg dia. In de ochtend neem ik nog oxa. Over een week ga ik helemaal over op dia. Deze ga ik 's avonds slikken. Dit blijf ik 2 weken doen en dan ga ik beginnen met afbouwen.
  11. Roos1971

    Hoe zelf taperen?

    Het Foxy, Het is niet echt een mindering. Ik neem 5mg oxazepam in de ochtend en 's avonds 1,5mg dia. Over een week ga ik over naar 3mg dia. En dan nog 2 weken 3mg dia voordat ik ga beginnen met afbouwen. Dat vind ik heel erg spannend.
  12. Roos1971

    Hoe zelf taperen?

    Ik heb een klein beetje last van de tussentijdse ontwenningsverschijnselen. Ik ben nog niet helemaal over.
  13. Roos1971

    Hoe zelf taperen?

    Ging goed hoor. Ik gebruik in de ochtend 5mg oxa en in de avond 1,5mg dia. Over ongeveer 2 weken ga ik over op 3mg. En daarna begin ik met afbouwen.
  14. Roos1971

    Hoe zelf taperen?

    Ik heb een omzetschema voor de dia van 14 dagen, dan nog 14 dagen wachten met afbouwen. Afbouwschema is 10% per 10 dagen eraf.
  15. Roos1971

    Hoe zelf taperen?

    Dat heb ik al geprobeerd. Ik kon die ontwenningsverschijnselen niet aan. Het was een hel. Ik ben nu aan het overgaan op de dia en begin daarna met afbouwen. Mijn schema heb ik al gemaakt. Ik neem er de tijd voor. Gisteren begonnen aan de ophoging van de ad.
  16. Roos1971

    Hoe zelf taperen?

    2mg heeft ie voorgeschreven. Ik slik 2x5mg, dus dat zou 3mg dia moeten zijn. Overstapplan is er niet en af bouwplan ook niet. Volgens de ha, kan ik elke minuut stoppen met de oxa, want ha zegt ik heb nog geen gewenning en zeker geen tussentijdse ontwenning. En verder moet ik het uitzoeken met een psychiater.
  17. Roos1971

    Hoe zelf taperen?

    Ik moet nog een afspraak maken. Welk plan bedoel je? En ik ga over op de dia. Ik ga de oxa niet opbouwen, want zo kom ik er nooit vanaf. De AD wel, maar pas als ik over ben op de dia in geval van eventuele bijwerkingen. Ik weet dat de AD werkt. Want toen ik een dag geen oxa had ingenomen, had ik geen angsten. Ik ging aan de AD, omdat ik merkte dat de angsten wilden beginnen. Ik begon gedachten van vermijdingsgedrag te krijgen. Dus, dit zijn niet mijn angsten. Dit is echt van de ontwenning van de oxa. AD slik ik al minstens 3 maanden. Er zijn geen bijwerkingen meer.
  18. Roos1971

    Hoe zelf taperen?

    Yep. Volgens hem zijn de tussentijdse ontwenningsverschijnselen niet van de oxazepam, maar zijn dat gewoon mijn angsten. Hij heeft AD verhoogd. Hij vond ook dat ik meer oxazepam moest gaan slikken. Op mijn verzoek heb ik dia meegekregen.
  19. Roos1971

    Hoe zelf taperen?

    Ik werd depressief van de oxazepam. Dinsdag heb ik een afspraak bij de huisarts. Dan laat ik het omzetten. Beheer van de benzo Facebook groep, gaat me hopelijk helpen met hoe om te zetten. Ik baal er wel van, dat ik net besloten had hoe ik zou gaan afbouwen en dan komt dit ook nog. Ik zit op 2x5mg oxa en dat wordt 3mg dia. Het is me niet gelukt naar 2,5mg oxa te gaan.
  20. Roos1971

    Hoe zelf taperen?

    's Nachts had ik last van angsten, koud, trillen, branderige huid en hartkloppingen. Op dit moment ben ik aan het trillen en hartkloppingen.
  21. Roos1971

    Hoe zelf taperen?

    Ben je al van de benzo af?
  22. Roos1971

    Hoe zelf taperen?

    @Cindy77 Het gaat redelijk. Begin helaas tussentijdse ontwenningsverschijnselen te krijgen. Vooral 's nachts. Zit op 2x5mg oxa. Hoe gaat het met jou?
  23. Roos1971

    Voorstellen: Roos

    Hoi. Dat ga ik zeker bespreken. Mijn gevoel weet al wat het is, maar ik hou er rekening mee.
  24. Roos1971

    Voorstellen: Roos

    Sorry. Ik begrijp je niet helemaal.
  25. Roos1971

    Hoe zelf taperen?

    Hoi, Als de huisarts meewerkt, dan ga ik pillen bestellen bij de regenboogapotheek. Per 14 dagen gaat er 7,5% af. Ik ben dan wel lang bezig, maar ik hoop hierdoor te kunnen blijven functioneren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...