Spring naar bijdragen

Nijn

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    197
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Nijn's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Nijn

    De Wandelclub

    Ha Jopie, ik kan jammer genoeg weer niet meelopen op 3 april.
  2. Nijn

    De Wandelclub

    Ha Jopie, ik kan jammer genoeg weer niet meelopen op 3 april.
  3. Nijn

    Dinsdag 1 maart 2011

    Dank jullie wel voor de felicitaties en goede wensen. Fijne dag allemaal. Ik ga naar mijn vrijwilligerswerk.
  4. Dank je Witte, jij ook succes gewenst. Je bent intussen niet meer online zie ik.
  5. Ha Jane, Die 10 kg afvallen ging vrij makkelijk. Minder drinken en daardoor ook minder snoepen (geen vette snacks meer bij de wijn) en doordat ik me fitter voel heb ik ook meer zin om te bewegen. Een positieve spiraal! Jij ook succes gewenst.
  6. Hallo forummers, Hier weer eens een berichtje van mij. Het gaat heel goed met mij. Ik heb de ADB training inmiddels helemaal afgerond, inclusief 6 weken "vinger aan de pols". Ik ben erg tevreden over het resultaat. Het heeft mijn leven behoorlijk veranderd. Ik heb door de training geleerd om geen alcohol meer nodig te hebben om gevoelens af te dempen. Dat geldt zowel voor positieve als negatieve gevoelens. Ik drink nu nog maximaal 2 glazen wijn per dag, vaak 1 glas of soms ook helemaal niet. Ik kan nu makkelijk stoppen na 1 of 2 glazen. Ik heb het idee dat mijn leven daardoor verrijkt is. Zowel lichamelijk als geestelijk voel ik me een stuk beter. Ik ben 10 kg afgevallen, mijn bloeddruk is weer normaal zonder medicatie en ik ben ook meer gaan bewegen. Alles bij elkaar voor mij voldoende motivatie om het vol te houden. Een tijdje geleden meldde ik jullie dat er mogelijk een nieuwe relatie aan het ontstaan was. Dat is uiteindelijk toch niet doorgezet, maar ook dat was voor mij geen reden om meer alcohol te gaan drinken. Integendeel, achteraf gezien vind ik het toch een heel positieve ervaring die ik zonder de ADB training zeker niet op deze manier beleefd zou hebben. Ik log af en toe nog wel eens in op het forum maar heb meestal geen behoefte om te reageren. Het ga jullie allen goed.
  7. Nijn

    De Wandelclub

    Leuk idee jopie, maar ik kan helaas niet. Ik heb al een andere afspraak op 6 maart.
  8. Nijn

    vrijdag 31 december

    Mooi Yvonne, dank je wel ik ga nu weg, morgen lees ik het nog eens over.
  9. Nijn

    vrijdag 31 december

    quote: Originally posted by: jopie hou me vast leg mijn hoofd hier op jeschouders hou me vast streel me zachtjes door mijn haar hou me vast soms word het allemaal eventjes te veel en bij jou zijn is dan alles wat ik wil amstel live nu zat ik ook net naar te kijken. toeval?
  10. Nijn

    vrijdag 31 december

    Ja heb het heel goed, net een emotioneel gesprek gehad, maar heel goed. Ga nu oudjaar vieren met mijn 2 zussen. Waarschijnlijk ouderwets met sjoelbak.
  11. Nijn

    vrijdag 31 december

    Ik ga voor de nieuwe kansen
  12. Nijn

    vrijdag 31 december

    Ik hou het bij 3. Nog 3 uurtjes dan is dit jaar weer om. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.
  13. Nijn

    vrijdag 31 december

    lekker rustig blijven zitten op je eigen takje
  14. Nijn

    vrijdag 31 december

    quote: Originally posted by: witte Ik ga helemaal niet apart op een draadje, paria zitten zijn omdat ik een minderraar ben. Ben me daar betoerterd zeg (mooi netjes woord he) Ik ben erg trots op mezelf hoe ver ik nu ben. En btw als iemand mij niet kan lezen, dan lees me maar lekker niet. :D:D:D:D:D En Witte: dank voor je goede wensen, jij ook het allerbeste voor 2011
×
×
  • Nieuwe aanmaken...