Spring naar bijdragen

Law

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    51
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Law geplaatst

  1. Ik ga nooit door, want dan weet ik gewoon hoe het er de volgende dag(en) voor staat en dat heb ik er simpelweg niet voor over. Laatste keer dat ik echt doorgegaan ben is dik 10jr geleden, in Japan, met collega's, man wat was ik ziek. Ik heb dat ook wel eens geprobeerd, om thuis wat te drinken (kosten besparen enzo), maar had het na 2 al gezien. Dat schrikbeeld van de thuisdrinker passeerde wel enige malen de revue gisteravond en het lijkt mij ook funest als je al gevoelig bent voor verslaving...
  2. Dat is ook een lichtpuntje waar ik me stevig aan vasthoud, zeker na de verhalen die ik gisteren gehoord en hier gelezen heb. Drank is gif als je er niet mee om kan gaan.
  3. Snap wat je bedoelt. Iemand zei gisteren op de AA meeting nog, "dan neem je toch een frisje".... Mja, dat is als s*x zonder n....., n'ja, je begrijpt me wel, dan kom ik er ook liever niet.
  4. Hey Ludwig, Ja dat besef begint me ook steeds meer te doordringen... Gek eigenlijk dat je het zelf ontkent wanneer je aan de bar zit, verdraaid goed wetende hoe het echt zit. Gelukkig weet ik er altijd wel de rem op te trekken na 4, dan ben ik er gewoon klaar mee en ga naar huis.. Maar goed, zoals mn moeke zegt "avoid temptation", werkt beter.
  5. Zeker, het is ook een dankbaar iets om dit zelf te maken en de glunderende blikken van mn zoontje vervolgens te zien
  6. Zo, even wat tijd doden en de gedachten verzetten met een snack uit de Chinese keuken
  7. Goedemorgen iedereen. Gisteravond mijn eerste AA meeting gehad, voelsprieten uit en luisteren maar. Enge verhalen gehoord, hier en daar een stukje herkenning. Hoewel de AA filosofie stoppen met drinken is, en dit (nog) niet de mijne, ga ik volgende week weer. Het kunnen praten zonder dingen uit te hoeven leggen voelt bevrijdend en geeft me kracht mijn zaken op de rit te krijgen. Daarmee ook voor het eerst sinds tijden een avond niet in de kroeg gezeten, ik voel me nu al stukken beter. Ik wens jullie allen een fijne dag toe, en vooral kracht. groet, Law
  8. Law

    Dinsdag 19 november

    Goedemorgen iedereen, Na de slipper van gisteren er toch weer tegenaan vandaag. Na werktijd sportschool in (of lopen als het stopt met regenen), om 20.00u naar AA meeting. Ik hoop daar wijsheid en vooral kracht uit te gaan halen, inzichten, ...
  9. Law

    Maandag 18 november

    Van Beukenstein met Tiësto, en schoonmaken die hap.
  10. Law

    Maandag 18 november

    Ik duw de oordopjes in, en ga ervoor. Dat huis moet schoon!
  11. Law

    Maandag 18 november

    Ik brand een 3-tal stokjes wierook.. Een bekende is recentelijk overleden, ik moet dit doen. Tegelijkertijd geeft het mij ook een stukje rust, inkeer, de geur alleen al. Aan mezelf werken, nu ook echt dit keer. Morgen mediteer ik weer, zelfbezinning, ik heb het nodig om deze strijd te winnen. Ik wens jullie allen sterkte. groet, Law
  12. Law

    Maandag 18 november

    @Wijfie: nee, totaal niet. Ik had mezelf zo voorgenomen eindelijk te kappen met de kroeg bezoeken. Dus, boodschappen doen bij de AH om te koken vanavond, te dicht bij mn stamkroeg, toch gegaan, enfin...
  13. Law

    Maandag 18 november

    *, ik ben het alleen zijn zo zat...
  14. Law

    Maandag 18 november

    @Wijfie: kies voor jezelf.
  15. Law

    Maandag 18 november

    *. Ik ben gezwicht. Ik zeg toch even een paar, het worden er per definitie meer. *
  16. Law

    Maandag 18 november

    Wijfie, ik heb in een gelijke situatie gezeten. De muziek was al jaren uit mijn huwelijk, mijn ex en ik leefden met elkaar onder hetzelfde dak, enig raakvlak ons kind. Ik zat iedere dag na werk in de kroeg, vluchtend van de realiteit. Uiteindelijk toch de knoop doorgehakt en gescheiden. Mijn ex staat inmiddels, nu 1,5jr later, alweer op het punt te gaan trouwen, is zwanger, onvoorstelbaar. Ik woon nog altijd alleen in hetzelfde huis, met alle herinneringen en pijn die dat oproept, iedere dag weer. En toch zou ik de beslissing niet terugdraaien. Dan maar die eenzaamheid. Het is beter zo.. Ik wens je heel veel sterkte, take care. Law
  17. Law

    Maandag 18 november

    Hallo mensen, Ik ga het doen vandaag, uit de kroeg blijven, voor het eerst sinds tijden. Maar ik moet, nu geen smoezen en uitstel meer, anders wordt het echt 100% stoppen. Zolang ik mn gedachten maar kan verzetten, mezelf bezighouden is er weinig aan de hand. Ik ga vanavond maar eens authentiek Chinees koken, komend weekend experimenteren voor een Oosters getinte jaarwisseling eind volgende maand, doe ik graag... Succes allemaal... groet, Law
  18. Law

    deja vu

    Hi, dank je. Als ik heel eerlijk moet zijn verwacht ik ook niet (zomaar) te kunnen minderen. Het gegeven alleen al dat ik inmiddels een aardige historie van drinken heb en mijn liefdesleven nul is maakt de kans op succes des te kleiner. Wat je zegt, de tijd zal het leren. Allereerst ga ik dinsdag naar een AA meeting, kijken wat me dat voor inzichten verschaft en ga vanaf daar verder. Een ding is zeker, ik *moet* iets doen. Bedankt, nogmaals, voor je wijze woorden.
  19. Law

    deja vu

    Hallo allemaal. Na 4jr afwezigheid ben ik er weer. In de afgelopen jaren is een hoop gebeurd. Mijn huwelijk is geklapt, ik woon, nu 1,5jr later, nog altijd alleen in ons huis. Mijn ex-vrouw is met mijn zoon vertrokken en staat inmiddels op het punt te hertrouwen en is ook zwanger. Ik ga liever niet in op het hoe en waarom van dit verhaal, maar duidelijk mag wezen dat drank een rol heeft gespeeld in deze. Omdat ik nu alleen ben vlucht ik iedere dag naar de kroeg, het gewoonte drinken is sterker geworden, puur om de eenzaamheid te verdoven. Nog steeds drink ik niet idioot veel, maar wel iedere dag, met de nodige gevolgen. Ik heb oa lichamelijke klachten (trillen, pijn) en merk dat mijn lijf enkel rustig wordt na dat eerste biertje. De financiële gevolgen plus het soms niet functioneren op werk buiten beschouwing gelaten... Ondanks dat ik weet dat ik nu écht een problematisch drinker dan wel alcoholist ben is mijn intentie nog altijd te minderen, niet stoppen. Misschien houd ik mezelf voor de gek door te stellen dat dit kan, als de wil maar voldoende sterk is, maar juist dat laatste ontbreekt me, overduidelijk. Ik heb vandaag wel een duidelijke stap gezet. Ik heb me aangemeld voor AA, volgende week dinsdag. Daar wil ik de ervaringen aanhoren van anderen, kijken of ik mezelf herken, of juist niet, mezelf inzichten te verschaffen en hopelijk, EINDELIJK, hiermee klaar te zijn. Ik heb al teveel verloren, ik moet mezelf weer OK leren vinden en problematisch drinkgedrag past daar niet bij.
  20. Law

    maandag 23-11-09

    G'morgen allen! De week is weer begonnen, weer een stap dichterbij een gezonder leven :-) Fijne dag allen. gr., Lawrence.
  21. Goedemorgen allemaal, gisteravond weer eens lekker thuisgebleven ; de 3e vrijdag op rij, dat gaat goed. Ik heb de gelegenheid maar eens aangegrepen een van de vele films op mijn HDD te bekijken, dit keer een titel met liefde, leed en romantiek (John Rambo) :-D groeten, Lawrence.
  22. Goedemorgen deze morgen, Nog een dagje werken en dan is het weer lekker weekend :-) Fijne dag allemaal! groeten, Lawrence.
  23. Law

    donderdag 19 november

    g'morgen allemaal! Gisteren na een lange werkdag wezen uit eten met het gezin en daar had ik het wel even moeilijker. Het is me heel gewoon naast het diner wat te drinken, naast de koffie en het is onvoorstelbaar hoe snel de hersenen een excuus voor je bedenken om het wel "te mogen". Ik heb het wijselijk genegeerd en gewoon een spa rood besteld en zelfs de koffie zonder iets verder. Opsteker was dan weer wel de verbaasde blik van mijn vrouw om koffie zonder iets te zien :-D Genoeg over mij, hoe is het met jullie? Fijne dag! gr., Lawrence.
  24. Law

    woensdag 18 november

    quote: Originally posted by: kirky ik word vrijdag naar een straat in hengelo gestuurd die niet in mijn stratenboek staat . gelukkig weet ''piet-piet'' de weg . Heh, ja zo maak ik ook vaak dankbaar gebruik van mijn Lau-Lau in mijn Ford (Ford?) ;-)
  25. Law

    woensdag 18 november

    Las het Kirky :-) Heb zelf ook een redelijk chaotische dag achter de rug (nr. 3 alweer deze week) met service calls op 3 verschillende plekken in het land en het zijn lange(re) vermoeiende dagen als deze dat ik mezelf even tot de orde moet roepen om niet wat "ontspannends" te gaan doen (lees: kroeg) :-/ Jane4: ups n downs. Wat ik hierboven al tegen Kirky zei ; het zijn de oude risicogevallen waar ik echt moet oppassen, maar goed he, net een hapje gegeten buiten de deur en niet het gebruikelijke puntje naast de koffie :-) pluspunt pour moi. Morgen een enigzins rustigere dag, wel weer wat later klaar.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...