Spring naar bijdragen

Yvonne

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    30.203
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    89

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

7.022 profielweergaven

Yvonne's Achievements

Oudgediende

Oudgediende (4/4)

  1. Goedemorgen frummers. De zon schijnt al weer gul, ik ben al even aan het rommelen hier thuis. Nu is het tijd om een een bakje hier neer te zetten Je hebt er mooi weer voor uitgekozen @Zbb Lekker van genieten, niet teveel hooi op je vork nemen hoor. Alsnog gefeliciteerd met jouw verjaardag @Spirit. Ik hoop dat je inmiddels weer wat beter in je vel zit... Het is ook niet niets allemaal, vriendlief die even helemaal van het padje af was, de problemen in het gezin van jouw zoon... Heel knap dat je je staande houdt hoor.
  2. DAGPACT: Claudius Oskar Fonny Yvonne
  3. Nog geen zon hier @rapilos, maar wat niet is kan komen natuurlijk Goedemorgen trouwens voor alle frummers. Tijd voor een lekker bakje.
  4. Yvonne

    Woorddomino III

    Tenten blijven aantrekkelijk voor vakantiegangers die niet van huisjes of hotels houden.
  5. DAGPACT: Claudius Oskar Yvonne
  6. @Claudius, probeer te kijken naar wat wél kan in plaats van alleen het gemis te zien. Misschien is het mogelijk eens wat te tekenen of te schilderen? Schrijven? Doe maar niet dat roken @Oskar... het brengt je niets, het kost alleen maar, op meer dan één gebied En jaaaa, die ziel van ons. Breek me de bek niet open...
  7. Goedemorgen frummers. Ik ben al een poosje 'op' en al een hele poos wakker. Er staat inmiddels een lekker bakje klaar.
  8. Yvonne

    KiloKiller

    Omdat ik teveel van ongezond lekker spul heb gesnoept: gebak, chips, patatje, boterhammen dikt belegd extra en noem maar op . Maar neen, ik geef niet op hoor, never nooit....
  9. Goedemorgen frummers, Ik heb heerlijk geslapen, de plantjes hebben al water gekregen, de dieren zijn verzorgd, Tijd voor een bakje.
  10. DAGPACT: Claudius Oskar Yvonne
  11. Yvonne

    KiloKiller

    Goedemorgen, Ons lijnlijstje.... Tot mijn stomme verbazing ben ik Topper van de week, top, maar niet verdiend Dat wordt volgende week vast afgestraft.... Lieve mensen, we hebben weer een paar dagen......... .... succes allemaal. Topper van de week  Gewichtsafname vanaf 1 kilo Aanmoedigingshartje Alarmbel (bij stijging van gewicht 3 weken op rij) Gewichtsafname. Nog geen gegevens doorgegeven Even niet hier... Gelijk gebleven Gewichtstoename Gewichtstoename vanaf 1 kilo Kilokiller regeltjes * Je kunt alleen Topper van de week worden als je (daadwerkelijk) de voorgaande week je gewicht had doorgegeven. * Als je te laat bent en het weekoverzicht is al geplaatst kun je je gewicht uiteraard nog doorgeven, het wordt de volgende week verwerkt, je doet dan alleen niet meer mee voor de Topper van de week. * Meld het even als je tijdelijk niet mee kunt doen, dan blijf je in de lijst staan. * Als je 4 keer zónder bericht geen gewicht doorgeeft word je uit de lijst verwijderd en gaat een wachttijd van 4 weken in... * Graag je gewicht uiterlijk zaterdag doorgeven, dan kan ik op zondagmorgen gelijk aan de slag..
  12. Goedemorgen frummers. Buiten is het grauw en grijs, binnen staat een lekker bakje klaar
  13. Goedemorgen frummers, Wat een mooi nieuws @ikkanhet, jeetje ja, wat zul je je opgelucht hebben gevoeld toen je de uitslagen las, fijn meis. En dan is het alweer vrijdag..... Een bakje om de dag te beginnen maar.
  14. Goedemorgen frummers, De zon schijnt, en het is nog heerlijk fris buiten.. Ik krijg weer energie. Straks lekker aan de slag, maar uiteraard nu eerst een bakje.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...