Spring naar bijdragen

Mijn verhaal


Smok

Aanbevolen berichten

Woeeewww Smok! Wat fijn dat je lief je ook zo steunt zeg en weer allemaal tijd voor andere dingen! Dat wakker liggen, waar kwam dat vandaan?

En dan hier de slingers (in samenwerking met Phaedra) en balonnen aangezien Vasja al voor de taart heeft gezorgt 

 

ballonnen-en-slingers_74332 (1).jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen!

Bedankt voor de taartjes, slingers, ballonnen en feestmutsen! Gaf me zeker een goede lach op het gezicht! Maar ruimen jullie die rotzooi allemaal wel weer op? Had m'n huis net schoongemaakt... Kan ik weer stofzuigen, de confetti ligt overal. Bedenk me trouwens daardoor wel hoe lang het geleden is dat ik een vuilniszak naar de container moest brengen. Voorheen moest dat om de dag vanwege alle bierblikken. Soms voelde dat als een schaammoment, ondanks dat geen buur kan zien wat er in die vuilniszak zat. In mijn hoofd geloofde ik dat iedere buur door had dat die rammelende blikken geen cola blikken waren, tsja...

Vannacht gelukkig goed geslapen, hoewel ik nog wel wat uurtjes had kunnen gebruiken. Ook werd ik vannacht wakker, het voelde nat in bed. Even dacht ik dat ik iets had laten lopen, mijn zindelijkheid als het ware was verloren. Totdat ik voelde dat zelfs mijn slaapmasker (ja ik ben een prinsesje) drijfnat was. Uit mijn hoofd komt geen urine, echt niet. Het moest zweet zijn. Ik was zo moe, dat het me allemaal niet zoveel kon schelen. Heb me omgedraaid en ben in mijn eigen stank verder gaan slapen. Smerig kind dat ik ben..

Gisteren trouwens weer een klein mystery shop rondje gedaan. Puur voor het gevoel mijn leven weer verder op te pakken. De opdracht voelde een beetje dubbel. Ik moest in de supermarkt de bieraanbieding controleren. Was er wel voldoende voorraad van merk X dat in de aanbieding is? Nou ik was in volle verbazing! Op drie plaatsen stond de aanbieding uitgestald! 78 kratten waren alleen al in de winkel (dus exclusief magazijn) beschikbaar. En dat was nog maar één bieraanbieding. Eventjes stond ik in volle verbazing in het grote boze dranken pad, te kijken naar al die mooie flessen wijn. Ik voelde me eventjes thuis. Het voelde echt oprecht goed daar te zijn. Waarom weet ik nog niet zo goed. Totdat ik oprecht besefte dat ik eigenlijk alleen de behoefte had om te kijken, er was geen moment dat ik daadwerkelijk een fles wilde kopen. Er was geen zin om te gaan drinken. Waar ik wel zin in had? Een fles Sprite! Ik heb me omgedraaid, en deze gekocht. En deze smaakte me gisteravond minstens zo goed.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hahaha, Smok! Viezerik, gelukkig wel je eigen nattigheid! ;-). Fijn dat je toch nog redelijk goed hebt geslapen. Heb je nodig. Je lichaam is echt aan het herstellen en dat vreet energie.

Knap dat je het aandurfde om te gaan mystery shoppen. Ik heb dat ooit zelf ook gedaan voor een aantal sigarettenmerken. Vond ik erg leuk om te doen. Mooi als alles er goed bijstaat en netjes gepromoot wordt.  Ik was net gestopt met roken destijds, maar gek genoeg deed dat me helemaal niks. Handelswaar. Geen rookwaar dus. Net als bij een bank, ja ook gedaan, dan heeft geld geen waarde. Het zijn cijfertjes die moeten kloppen aan het eind van de dag. Grappig.

Oja, heb de stofzuiger weer teruggezet. Laat de slingers nog maar even hangen hoor :-)

 

Ph

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Smokkieee! Wat schrijf jij toch leuk :D

Nou ik ging dus wel op een badhanddoek liggen hoor en had al een extra t-shirt klaar gelegd, onprettig gevoel is dat. Gelukkig vondt mijn lief me in de ochtend na een zweetnacht niet stinken, haha... 

Doe je dat mysteryshoppen echt voor de lol of haal je ergens een soort van opdracht binnen om dit te doen?
En nog een fles sprite voor je extra, want nu goed drinken en je bent een baas dat je de wijn hebt laten staan..

 

flessprite.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemiddag,

Het is 7:00 de oogjes gaan open, het lichaam wil een toiletpauze dus die gunnen we het dan maar. Vermoeid strompel ik naar het toilet, wil nog helemaal niet wakker zijn. Ben moe, dus ik ga lekker terug naar bed. Ontkennen dat ik wakker ben, ontkennen dat de dag begint, ontkennen dat ik van alles nog te doen heb, dat stel ik uit. Niets lijkt meer prioriteit te hebben. Om 8:00 nog steeds wakker, slapen zit er niet meer in. Ik ga koffie halen, of water, maakt me eigenlijk niet zoveel uit. Deze drink ik op in bed. Ondertussen is het alweer 9:00, de wekker gaat, maar ik ben al wakker. Ik kleed me aan, zet nog een bak koffie, en jawel, deze drink ik op in bed. Ik pak het telefoontje, lees wat nieuws en op het forum, maar plaats nog niets. Als het ongeveer 10:00 is, besluit ik dat het toch echt moet. Uit bed komen. Deprimerend nietwaar?

Helaas is dit de korte, maar juiste omschrijving van mijn ochtenden momenteel. Ochtenden waarin ik me afvraag of dit het allemaal waard is. En natuurlijk weet ik wel dat dat zo is. Het is het waard. Het voelt alleen niet zo. Het alternatief was echter ook niet bepaald charmant. Met koppijn en misselijkheid uit een aangebroken fles cola light lurken om de nadorst te lessen. Amper op de benen kunnen staan en onder de douche springen omdat de hele ochtend verslapen is. Snel een paar pijnstillers als ontbijt en direct door naar werk. Nee, daar werd ik dan ook niet vrolijk van.

Het zit in de ochtend naast de vermoeidheid waarschijnlijk gewoon in het hoofd. Als ik eenmaal de deur uit ben, frisse lucht en aan de slag ben, dan lijkt alles stukken beter te gaan. Geen gedraai in m'n hoofd. Meer geduld, veel meer geduld met alles. Prettig! Maar een soort vergeetachtigheid en gebrek aan focus heb ik er voor terug gekregen. Soms lees ik woorden die er niet staan. Pas nadat ik bewust ga focussen lees ik wat er werkelijk staat. Ook dat gaat wel over, de vermoeidheid zal het wel zijn.

Het is pas dag 11. Ik mag en hoef nog geen wonderen te verwachten. Er zijn al veel positieve veranderingen en die heb ik deels al in voorgaande posts genoemd. Ik kan niet wachten totdat ik me lekkerder ga voelen. Maar gelukkig ben ik de strijd nog aan het winnen. Ben bezig met een cadeautje voor mezelf uit te zoeken, maar het is een duur cadeautje. Wanneer geef je zoiets aan jezelf? Ik ben er nog niet uit.

Ik besef me dat dit verhaal wat minder lekker weg leest, maar ik moet dit even uit mijn systeem hebben. Gewoon even hebben opgeschreven, voor later, als referentiepunt. Nu nog even een paar vragen beantwoorden..

@Vasja Ik ben echt een jongetje hoor! Heus waar! Noem mezelf vaak een prinsesje als ik dingen doe die meer aan vrouwen worden toegeschreven, zoals het dragen van een slaapmasker 's nachts. Mensen beseffen zich niet altijd dat mannen ook lekkerder slapen met een masker op. 

@Lieselotje Ik doe dat werk echt voor mijn plezier, maar wel betaald als bijbaantje. Ik sta bij 5 bureau's ingeschreven die opdrachten aanbieden waar je je op kunt inschrijven. Daar selecteer ik uiteraard de leukste tussenuit in de regio. Soms doe ik een paar uurtjes shoppen waarbij ik 6 klussen doe. Iedere klus levert tussen de 5 en 35 euro op. Gratis boodschapje, gratis lunch, gratis dagje uit zo zie ik dat eigenlijk. Bedankt voor de lekkere Sprite! Deze is gelukkig nog mét suiker. Die gaat uit de handel. Mijn grote zonde na het stoppen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Deze wilde ik trouwens nog even met jullie delen.. (Misschien ben ik niet de eerste..) Wel een leuke opsteker na mijn deprimerende verhaal :lol: Stukje cabaret van Katinka Polderman over haar stamcafeetje Chez Nous. Het is op sommige punten natuurlijk wat overdreven, maar als je met een kritische bril kijkt zullen we ons er deels wel in herkennen.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Leest prima weg. En zo deprimerend vind ik het niet. Je moet gewoon een ander ochtendritueel krijgen/ontwikkelen. Duurt soms even. Ik heb een gezin. Die 'maken' je ochtenden wel. Ga ook vaak zwemmen. 

Misschien kun je boodschappen doen 's ochtends. Is dat alvast gebeurd. Of gewoon wandeling/ zwemmen/ hardlopen. Iets dat jou een prettig gevoel geeft en een ritueeltje kan worden.....

Je gaat als een tierelier. Fijn weekend!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...