Spring naar bijdragen

Acanthus: mijn gevecht met de drank (minderen en afbouwen)


Acanthus

Aanbevolen berichten

Hoi Acantus,

zie ineens dat er hier mensen zijn en jij dus ook. Het leuke is van deze nieuwe vorm dat je kunt zien waar iemand is en ik heb je gevonden.

Hou is het? goed hoop ik. Ik ben alleen maar ingelogd om die stomme groene blokjes niet te krijgen en was toevallig ook Mensa an het lezen.

Nu ga ik proberen te slapen en wens je welterusten. :moon:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat weet ik, maar heb ik echt niet gereageerd? Het staat er nog en ik heb het laatst nog gelezen. O, wacht eens even, toen was er gedoe met die berichten, kun je je dat nog herinneren? Mijn eigen berichten stonden bij mij in de inbox.

Geef je nog even antwoord?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Net een heel verhaal aan je geschreven, druk ik p,.o. op de capslock en druk die weer in, weg verhaal. Het is hier wel heel gevoelig dat hoor ik wel meer.

Het klopt dat ik hier een tijd niet ben geweest en dat betekent niets goeds.

Morgen zal ik daar over tellen als ik energie heb.

Jij hebt de primeur dat ik besloten heb te stoppen een week geleden want dat minderen kan ik gewoon niet.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank je, Ineke, doet me goed. Er zijn veel mensen die slecht tot geen contacten met familie hebben, maar er heerst een soort taboe op.

En een zoeken naar de schuldvraag door mensen die met weinig kennis van zaken. Misschien wordt er daarom niet vaak over gepraat.

Lidia,

 

Je hebt een bewogen leven.

 

Ik herken het gemis van goede familiebanden,

de pijn om kinderen (van mijn partner) niet of weinig te zien en geen actief deel meer te zijn van het leven van kleinkind(eren).

 

Laat je binnenkort weer wat van je horen  :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, dat heb ik  net ook opgezocht en daarna heb ik nog een paar berichten geschreven met MG en toen ben ik hier een tijd niet geweest, zie boven. Ik gebruik mijn draadje alleen voor meer persoonlijke dingen. Om later nog eens te lezen en voor mensen die geïnteresseerd zijn. Niet zo open en bloot.

En dat wij niet ge PB te hebben zag ik nu ook, dat komt omdat een paar avatars zo op elkaar lijken en degene die ik bedoel schrijft dat ze net haar avatar heeft veranderd, dus dan ben ik helemaal de weg kwijt.

Gooi het maar op de leeftijd. :(.

Wij hadden het over familie en vandaag is er iets leuks en vooral emotioneels gebeurd: mijn oudste kleindochter werd 13 jaar en ik had haar een kaartje gestuurd met o.a. de vraag of ze me eens wilde bellen etc. Ik had haar sinds ik febr. 2013 mijn  pols had gebroken niet meer gezien of gesproken. Ze belde en het is zo'n lieve en nu ook wijze meid aan het worden.

Tranen daarna, komt mss ook door niet drinken, maar ik was heel blij haar gesproken te hebben, er zijn wat leugens over mij de wereld uit.

Ze mailde later dat het een leuk en leerzaam gesprek was.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ook, je moet weten, ik had hier een maatje en dat is van het forum verdwenen, gelijk met een paar anderen toen .

We hebben nog wel een tijdje contact gehouden, maar ineens stopte dat, dat heeft ook wel meegespeeld dat het slechter ging met de A. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, ik snap dat dan nog wel en terwijl ik zat te typen zag ik dat er een nieuw bericht was, maar ik durfde dat niet eerst te gaan lezen omdat dan de mijne weer weg was. Ik kon altijd heel snel typen, maar doordat nu mijn vingers scheef staan sla ik nogal eens mis en dat is irritant, want dan moet ik weer verbeteren, snap je? Gelukkig heb ik op deze pc overal correctie dus ik zie die rode slangetjes en hoef dus niet alles na te lezen.

Mijn antwoord was ook op jouw vorige vraag, dat het me leuk lijkt wat meer contact te hebben.

Maar nu ga ik maar slapen, neem me steeds voor eerder naar bed te gaan, maar ben een echt nachtmens en als in niet drink ga ik zelfs nog later naar bed.

Hoe vind je het dat ik besloten heb een stopper te worden/zijn?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ben je net weer weg. Je in PB hebt geschreven dat je je avatar veranderd had en iets over een onderbroken gesprek en een schoonbroer (of z\o). Herinner je het nu weer.

Ik had vandaag ge energie om het goede nieuws te vertellen, maar het is nu 7 dagen zonder moeite. Maar weer die hoofdpijn ed.

Denk niet dat het van ontwennen is want ik stopte wel meer een week en merkte bijna niets.

Ik ga het weekpact eens opzoeken. Dagpact is niet voor mij want ik open mijn pc niet elke dag en dan nog meestal laat.

Nu naar bed want ik krijg morgen om 1/2 11 een nwe tuinman en dat is vroeg voor deze nachtuil.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...