Spring naar bijdragen

vrijdag 20 juli


ferry

Aanbevolen berichten

Welterusten Blacky, ik hoop dat je je morgen weer iets beter voelt. Wat Tapas beschreef, daar heb ik ook al vaak last van gehad. Antibiotica doodt bacteriën, maar ook de goede bacteriën die je lichaam beschermen. Het gevolg daarvan kan zijn dat je een schimmelinfectie krijgt, omdat er te bacteriën meer zijn die de schimmels bestrijden. Heel vervelend, want als het niet vanzelf weggaat moet je daar weer medicatie voor gebruiken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 140
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Welterusten Gem, ik duik er ook in. Mijn jongens zijn niet thuis, de een moet tot laat in de nacht werken, de ander is uit. Heel dubbel, want enerzijds hoop ik dat ik slaap, maar als ik ze niet hoor thuiskomen neem ik mezelf dat kwalijk. Tja, je moet iets hebben om moeilijk over te doen hè.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ken dat gevoel heel goed. Ik vond het vrioeger heel stom dat mijn moeder dat had. Nu heb ik het zelf ook, moet daar vaak aan denken. Mijn dochter is ook de hort op, maar ze moet morgenochtend vroeg en test doen voor een baanntje. Ik hoop dat ze op tijd is. zo niet, dan kan ik er ook niets aan doen, maar het is wel tenenkrommend.
Welterusten hoor. Ik ga nu echt.
Sweet dreams!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Welterusten, en sterkte morgen met je dochter. Ik kan er me iets bij voorstellen, wat er nu door je heen gaat, maar het is zoals je zegt: ze moet het zelf doen. Ik duim voor je dat ze er morgen op tijd uit kan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo,

Ruim een uur op het forum alles gelezen. De hele dag bezig geweest met van alles en nog wat.
Helaas vanmiddag na het boodschappen doen met m'n zus 4 wijn gedronken.Voelde me teut en ben gaan eten. Daarna wat geslapen. Baal van mezelf.

Corrine, wat jammer van die baan.

Blacky, beterschap.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Fauve,

Ik kan me voorstellen dat je die wijntjes hebt genomen.
Ik zie nu een beetje op naar de zondag, we gaan dan uit eten omdat mijn grootmoeder jarig is.
Die we zijn: mijn grootmoeder, mijn ouders, de broer van mijn moeder en zijn man, mijn man, mijn kinderen en ik. Mijn oompjes houden van een goed glas rode wijn en mijn grootmoeder lust er ook wel eentje. Gelukkig kan ik niet drinken, omdat ik Refusal slik, maar ik ben bang dat ik een trekmoment zal moeten overwinnen.
Nou ja, we zien wel. Ik hou het in ieder geval bij tonic, bitterlemon en water en zal niet te veel naar de inhoud van de andere glazen kijken.
Mijn grootmoeder hoopt wel op zacht terassen weer, want mijn moeder en mijn oompjes zijn ware schoorstenen. Ik rook natuurlijk ook graag mijn sigaretje, maar ben geen schoorsteen. Binnen mag er niet gerookt worden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi allemaal,

Nee, ik vind niet dat je teveel praat/schrijft safidepafi. Helemaal niet.
Ik heb al jullie verhalen weer bijgelezen.
Ik ben zelf een beetje stil. Ben meer inwendig met mezelf bezig.
Ik wil dus kijken of ik in het weekend matig kan drinken. Twee dagen weekend en vijf doordeweekse dagen. Dus niet dat weekend al op donderdag begint en dan doorloopt tot en met zondag.
Maar ja, thuis kan ik bepalen wat ik in huis haal. Maar ergens anders dan begint de echte uitdaging.
Morgen ga ik naar Haarlem waar ik een stel vriendinnen tref. Mijn dochter gaat bij opa logeren.

Ik ben trouwens ook heel erg veel uitgegaan in het verleden. Heel heel veel. Ik had een heel leven in de kroeg. Toen dronk ik niet elke dag maar toch wel vaak en zeker altijd veel en veel te veel. Ik kende geen enkele vrouw die meer dronk. Niet iets om trots op te zijn nee. Ik had totaal geen rem. Dat is gestopt toen ik mijn dochter kreeg. Maar daarna is het er weer ingeslopen.
Ik ga nooit meer uit en ik mis het ook helemaal niet. Ik moet wel zeggen dat ik veel contacten onderhoud via de pc anders zou ik me misschien wel vaker alleen voelen thuis.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Horizon,

Ik hoop dat je je aan de door jezelf gestelde limieten kunt houden.
Als het je lukt, dan vind ik dat een prachtige prestatie.

Mij lukte dat voor geen meter en het gaf mij ontzettend veel stress.
Toen ik eenmaal gestopt was, gaf dat een enorme opluchting.

Ik wens je een prettig weekeinde.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik moet echt zeggen dat het wel een enorm raar idee is om jezelf dan ineens toe te staan wel een biertje te nemen zonder schuldgevoel. Ik weet niet of ik daar een balans in zal vinden.

Truste iedereen die dit misschien nog leest (en de anderen ook) :lips:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo Delta,
Ik ben erg verbijsterd sinds ik jou w bijdragen lees. Jouw naam doet me zo denken aan een dierbaar contact dat ik had op een ander forum met een man met ongeveer dezelfde schuilnaam. Deze persoon heeft zich echter helaas van het leven beroofd volgens zijn dochter. Ik was daar erg van onder de indruk. En nu doet zich het toeval (?) voor dat jouw naam, jouw manier van schrijven, jouw twee Maltezers zoveel gelijkenis vertonen met de gegevens van deze overleden vriend. Ontzenuw alsjeblieft deze gelijkenis. Ik vind het zo macaber deze gelijkenis steeds te lezen. Help me alsjeblieft uit de droom. Rebos

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...