Spring naar bijdragen

Zondag 29 juli 2007


Gem

Aanbevolen berichten

Goedemorgen allemaal!

Het regent hier hard, dus nog geen weer om uit bed te komen, blijf maar lekker liggen. Ik ga er straks ook weer in!
Wat een muggen vannacht! Wakker van jeuk en gezoem! Er zijn er een aantal gedood gelukkig, maar allemaal?
Vandaag alweer Zondag! Wat gaat de tijd hard!

Corinne,
Mijn "scherm"is nu weer normaal. Je invloed is nu weer uitgewerkt???

Soothe,
Ik waag me niet aan MSN, ik ben veel te traag met typen. Het zou een saaie conversatie met mij worden.

Eddy,
Vandaag het maar helemaal droog houden? Of is dat nog teveel voor dit moment?

Safi,
Je hebt het gisteren weer gered. De gremlin is weer verdwenen. Het gevoel dat jij niet voor "vol"wordt aangezien, komt misschien ook wel uit jezelf en is van lang geleden. Je bent oud en wijs genoeg om je eigen leven te leiden.
Laat dit geen reden zijn om de eerste te nemen. Het gaat heel goed!

Blacky,
Geniet van je nieuwe PC en stereo. Op welke datum vier je dat je precies 1 jaar ADB bent? Ik zou je graag hiermee feliciteren!

Dotske,
Vandaag je derde dag! Men zegt dat deze dag of de vierde het moeilijkste zijn. Hou vol!

Delta,
Gewoon door buffelen hoor en probeer eens een alcoholvrije vakantie! Ga ik ook proberen!

Helena,
Gisteren een droge dag, vandaag weer eentje erbij?

Hanny,
Hoe bevalt het hier? Vandaag je tweede dag!

Horizon,
Is het gelukt met de kast gisteren?

Anna,
Ik lees je altijd graag. Kom nog regelmatig langs hier!

Benthe,
Kunstlenzen! Wanneer gaat dat gebeuren?

Iedereen een droge dag gewenst! Ik doe in ieder geval mee!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 176
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Goedemorgen gem,

Weer een week ADB voorbij. De tijd gaat inderdaad hard. Hier in DenHaag regent het ook. Voor vandaag staat met uitzondering van het huishouden en sporten bij mij niet veel op het programma.
Er ligt wel heel veel strijkwerk, ideale weer om daaraan te beginnen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

goeden morgen gem en iedereen,
hier in pajottenland is het ook aan het regenen , maar liever dit als de branden welke in sommige landen heerst ;-(((
ja alles werkt naar behoren als is het wat pc betreft nog enorm zoeken , en ik mis mijn speciale n met het kapje op :-))
de poesjes zijn volop aan het ravotten , die zijn ook al wakker :-)))
wat ik vandaag ga doen weet het nog niet, zou graag eens naar sluis rijden maar met dit weer ;-(((
ik doe er zeker weer een adb dagje bij , ach ja morgen is het 11 maanden

Link naar opmerking
Deel via andere websites

In de ochtend op veel plaatsen regen

Vooral in de ochtend regent het op veel plaatsen. In de middag klaart het vanuit het noordwesten weer op maar er is dan wel kans op een bui. Lokaal kan daar ook onweer bij voorkomen. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 18 graden. In de loop van de dag draait de wind naar noordwest en wordt matig, kracht 3 tot 4 en aan de kust en op het IJsselmeer, vrij krachtig of krachtig, windkracht 5 of 6. Maandag komen we geleidelijk onder invloed van een hogedrukgebied dat boven de Britse Eilanden komt te liggen. De stroming blijft noordwestelijk en van over de Noordzee bereiken ons nog steeds buien. Maar dit worden er van het zuidwesten uit steeds minder en uiteindelijk heeft maandagmiddag voornamelijk de oostelijke helft van het land nog te maken met enkele buien. De minima liggen rond 11 graden en de middagtemperatuur komt uit op ongeveer 18 graden. De wind is west tot noordwest, matig kracht 3 tot 4 en aan de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, 5 a 6.
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen Allemaal,

Het giet hier in Dordrecht ook.

Gisteravond alles van de dag doorgenomen, onmogelijk om op alles te reageren.

Gem, ga maar nog lekker even slapen.

Safi, goed van je hoor!

Eddy, ik vind het knap van je om al zo te minderen, je bent er in je hoofd mee bezig.
Volgens mij een goed teken.

Delta, ik moet ook de hond zo uitlaten in dit hondenweer. ( waarom noemen ze dat eigenlijk zo?)

Blacky, alvast gefeliciteerd.

Sandra, fijne dag en sport ze.

Gisteren de laatste opdracht gemaakt van de internetbehandeling, soort evaluatie.
Vadaag ga ik een dossier aanmaken, dus ben wel even bezig.
Fijne dag en tot later

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeiemorgen allen, een prettige watertjes- en sapjesdag toegewenst.
Gem, dat implanteren van de kunstlenzen had allang gebeurd kunnen zijn. Ze wilden het echter uitstellen omdat mijn lichamelijke conditie niet voldoende was (geen wonder) en het onder volledige narcose moet.
In december is er weer een onderzoek, als mijn bloed dan OK is, gaat het gebeuren. Voor mij een geweldige stok achter de deur om droog te blijven.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Grappig Mick, die uitleg over hondenweer. Al heeft de schrijver haar of zijn huiswerk niet zo goed gedaan. Ik heb een laat-middeleeuws kookboek met een recept voor sla van paardenbloemblad.
Voor ieder die nog met de honden uit moet: een lekker regenbuitje op de zondagmorgen, verfrissend toch?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Soothe,
Een terugval is zoals je weet niet leuk. In feite val je terug naar het beginpunt. De lichamelijk klachten zijn vreselijk. Ik heb een week erover gedaan om lichamelijk enigzins te herstellen. Ik had last van mijn buik, kon niet goed concentreren. Kwam moeilijk op woorden. presteerde heel slecht op het werk. Ik zo kan ik een scala van gevolgen opnoemen. Maar nu gaat het beter. Ik heb wel het voordeel dat ik sport waardoor herstel ietsje sneller gaat. De geestelijk klap is dat je eigenlijk opnieuw moet beginnen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Was dat tegen mij, van altijd je antwoord klaar? Was het maar waar... Sorry als ik wijsneuzerig overkom, het was als grapje bedoeld.
Sandra goed van je dat je de draad weer hebt opgepakt, ik zie toch dat je alweer sinds 7 juni geen alcohol hebt gedronken, of vergis ik me? Zou willen dat ik al zo ver was.
Weer lekker kunnen sporten is voor mij een van de peentjes die ik voor mijn neus hang om die gremlin buiten de deur te houden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mogge allemaal,

Ik ben ook net mijn bed uit. Ook in Drenthe regent het. We hopen maar op vanmiddag want dan zou het vanuit het Noord-westen opklaren, toch Twan? Dat wachten we maar weer af. We gaan er weer met frisse moed tegen aan. Eerst koffie... aah manlief komt de koffie al brengen.... Ik ga even wat dingen doen en ook bij mij ligt een stijk waar ik zomaar niet over heen kan kijken. Mooie bezigheidstherapie. Lees jullie later wel weer.

Liefs,

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hai Gem,

Hoe ging dat nou bij jou dat je de linkerkant kwijt was? Het is bij jou nu weg maar nu heb ik het. De linkerkant met menu e.d. is weg alleen maar over de hele breedte de bijdragen en de koppie's. Hoe kan dat nou, ik zat echt nergens aan.

Hoor het wel.

Liefs,

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeiesmorgens deze morgen

zo, bijgelezen van gisteren, toen had ik de puf niet om te forummen, het lijkt wel of ik dit weekend alleen maar slaap, vrijdag om 11 uur wakker, gisteren om 11 uur wakker, dus toen ik net wakker werd rond half 9 ben ik er maar uit gegaan, ipv weer te gaan lezen, in slaap te vallen en weer de halve dag in bed te liggen. gaaaaaaaap! gistermiddag ook al liggen slapen.

Ik merk dat het niet drinken wel iets van een rouwproces heeft.. als ik er aan denk nooit meer te mogen drinken barst ik zowat in tranen uit, als ik langs de schappen met drank loop hetzelfde, als ik langs terrasjes loop en de glazen rose en wijn op tafel zie staan voel ik ook die steken.. toch wil ik niet drinken maar moet ik schijnbaar afscheid nemen van een lange periode waarin dat anders was.

Safi, ik hoop dat je gisteravond goed bent doorgekomen en wat je omschrijft, dat gevoel volgens mij hebben veel mensen dat hier. Zijn er hier veel zwarte schapen, ik ben er ook eentje hoor.. geen betaalde baan, geen geld, geen eigen huis, geen man en geen kinderen. geen auto...

vroeger was ik echt het zwarte schaap nu accepteren ze me wel meer maar dat komt denk ik ook omdat ik het zelf accepteer en mijn zelfbeeld niet meer van hun afhangt. Ik ben niet meer het zielige zusje wat ongelukkig is.

Eigenlijk ben ik wel blij dat ik in mijn leven niet de gebaande paden heb bewandeld, het geeft me zoveel meer levenservaring en inzicht die ik niet had willen missen. Ik leef mijn leven zoals ik wil en zij leven hun leven meer zoals het hoort en de buitenwereld van ze verwacht. Dat juk hoef ik niet meer mee te dragen.

Als je het zo kunt bekijken of als je bedenkt hoe het zou zijn om in je moeders of in je zusjes schoenen te staan zou je dan gelukkiger zijn? Misschien is je zus wel jaloers op jou en doet ze daarom zo betweterig.

Ondanks dat de gremlins me af en toe toch nog wel bezoeken gaat het met het niet meer drinken goed, met mij wat minder, moe, saggerijnig, beetje weer dat niks gevoel, nergens echt zin in, weinig leuke dingen doen... maar dat komt wel weer goed!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Die Benthe,
Natuurlijk was het als een grapje bedoelt, als ik dat niet meer zou begrijpen.
Wees maar lekker een wijsneusje!!
Ik bedoelde het overigens ook als een grapje.
Het moet alles niet al te serieus worden.
Blijf zoals je bent.

Groetjes van Soothe! :) :) :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Benthe,

Ik heb een week geleden een terugval gehad. Het was niet echt prettig. Maar heb de draad herpakt en voel me zeer gelukkig eronder. Ik schrijf tegenwoordig in een dagboek om zo de risico-momenten voor te zijn. Dat is een soort preventief middel voor mezelf.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dankjewel Soothe, het is met geschreven tekst niet altijd even makkelijk om iemands intenties op te vangen en ik vind het vervelend als ik iemand onbedoeld kwets.
Alweer terug van het hondenrondje?
Fijn dat het jou helpt Sandra, dat dagboek. En fijn dat je je nu weer goed voelt.
Tapas het is vast waar dat veel mensen hier (en ook elders) zich het zwarte schaap voelen. Ik ben er ook zo eentje van ongebaande paden en weinig maatschappelijk succes, tegenover drie rijke, geslaagde oudere zussen. Voor mij stelt dat niet zoveel voor, anders had ik er wel naar gestreefd. Trouwens ieder zijn meug hoor, het is ook niet dat ik veroordeel als iemand wel graag een duur huis, mooie auto enz. heeft. Je hebt voor mij 100% gelijk met wat je zegt over de ervaringen, die zijn onbetaalbaar.
Op dit moment vind ik er ook nog niet zoveel aan, die strijd tegen de gremlins. Moet mezelf echt dwingen om er op uit te gaan of iets "leuks" te gaan doen. Ik denk maar zo: voordat ik veel dronk vond ik heel veel dingen leuk, als ik niet meer drink komt dat vast en zeker wel weer terug.
En gelukkig is het forum er om van anderen te leren.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...