Spring naar bijdragen

woensdag 24 oktober 2007


blacky

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 115
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Benthe..fijn om eindelijk te begrijpen waar je bleef en ik hoop net als Kohtje dat het uit voorzorg is en niet omdat er iets ergers aan de hand is. Heel veel sterkte en ik hoop dat je genoeg bezoek krijgt!

Juul...al die dingen die je daar opnoemt zijn ontwenningsverschijnselen..ze houden zo'n 2-4 weken aanen voor sommigen nog langer maar het wordt beter.
Voor de vergeetachtigheid en concentratieproblemen kun je het beste vitamine B1 slikken zo sterk mogelijk die kan je gewoon bij de apotheek kopen en zijn niet duur.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kohtje...soms is het nodig om uit te glijden om erachter te komen wat precies de gremlin is die hde trek veroorzaakt.
Bij jouw was het deze keer troost zoeken....heb je nu al besloten wat je de volgende keer gaat doen als je weer troost nodig hebt? Dat lijkt me wel een handig omdat je anders in een vicieuze cirkel blijft hangen en het jezelf toestaat zodra dat gevoel komt.
Gelukkig is het bij 1 avondje gebleven en is de schade nog te overzien en ik ben blij dat je weer zo positief met beidde benen op de grond staat.
Ik vind in uitglijders soms enorme leer momenten zitten als je maar bewust gaat kijken waarom je nou zo nodig die drank hebben wil terwijl je hem drinkt.
En ik vind het nog steeds knap dat je toch eerst het forum hebt geprobeerd ook al konden we je deze keer niet helpen..en er is een kans dat we het de volgende keer wel redden dus probeer het a.j.b. weer.
Fijn dat je even wat van je liet horen!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Allereerst wil ik Benthe heel veel sterkte wensen in het ziekenhuis!! We leven hier allemaal met je mee hoor en denken aan je!!
Heel veel sterkte en liefs!!!

Kohtje, sterkte weer met het opkrabbelen...ik snap je zo goed..

Das goed nieuws, Marieke, dat je zoon eindelijk is gaan werken!! Hoe is het verder bij jullie????

Ik ga nu uitloggen en een hapje eten en dan slapen. Vannacht zal ik aan jullie denken tussen het werken door!!!!

Tot morgen allen en hou het droog, doe ik ook!!:D

Knuf,

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Benthe heeft de ziekte van Hodgkin en krijgt chemo, dus vandaar dat ze waarschijnlijk nu even in het ziekenhuis moet blijven
Benthe ik hoop dat ze je snel weer loslaten en je weer naar huis mag! sterkte!

Ik heb vandaag een weegschaal gekocht, want de vorige was stuk..... had ik beter niet kunnen doen. Mijn kleren gaan weer strakker zitten maar ik wilde het niet weten, was vorig jaar bijna 20 kilo afgevallen en ben doodsbang dat ik weer zwaarder wordt, ja dus! ben zeker 4 kilo aangekomen... dus ik moet weer even flink gaan opletten!
komt vast van al die lekkere alcoholvrije drankjes!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik zal vanavond laat nog even kijken maar ga vanavond mijn vriendin weer helpen met haar filmpje van oude foto's voor haar man zijn 50ste verjaardag!

Knuffie doet me net bedenken dat ik je nog niet heb gefeliciteerd met je 9de trouwdag celebration..Alsnog van harte en ik hoop dat jullie binnenkort een romantisch etentje hebben. Gaat het al wat beter met die kleintjes.

Tapas..daar schrok ik ook eens van hoeveel suiker er in die dingen zit dus dat is helemaal niet jezelf tracteren maar meer jezelf vergiftigen!
Kan je beter een kruidentheetje drinken!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Benthe,
Veel sterkte daar in het ziekenhuis! Jammer dat je je inlogcode niet weet, zodat je ons niet wat beter kunt informeren! Ik hoop dat het naar omstandigheden meevalt en dat je snel weer naar huis kan!
Ik hoop ook dat je genoeg aanloop hebt om door die lange dagen heen te komen!
Heel veel sterkte en ik denk aan je!!
:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

En beste Kohtje,

Kerel, kerel, wat maak je me toch. Jij die altijd het grote voorbeeld was voor anderen en zeker ook voor mij. Kun je nu echt de draad niet meer oppakken. Of heeft die scheiding je murm gemaakt? En ben je zo bang en onzeker voor de toekomst, die je nu alleen in moet gaan?
Kom op verman je en ga er weer voor. Zoek weer hulp bij de verslavingskliniek en zet je schouders er onder. En knok je %&*%*& weer boven uit.

groet Ferry.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik zal geen ellenlange berichten meer posten met persoonlijke berichten aan veel mensen. Ik wil niet dat mensen het gevoel hebben dat ze dat ook moeten doen! Anna heeft het goed verwoord, dat moet niet! Alsjeblieft zeg!
Mijn verontschuldigingen aan diegenen die ik het gevoel heb gegeven dat ze dat ook "moeten"!

Ik ben vannacht goed doorgekomen. Weinig geslapen zodat ik brak opstond!
Vanmiddag een zeer lang en intensiegf gesprek gehad voor mijn dochter om geld te krijgen voor een persoonlijk budget. Hiermee willen we iemand inhuren om haar te helpen structuur in haar leven aan te brengen. Uiteindelijk een gesprek gehad van anderhalf uur, waarbij ik aardig afgedroogd thuiskwam.
Ik was al moe, maar ben nu echt bekaf!
In het gesprek gaf mijn dochter aan dat ze weer vertrouwen in mij begint te krijgen! Joepie. het beginnetje is er!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Benthe, ik heb geen inzicht in je situatie waarin je je bevindt. Ik vind het dan ook best heel moeilijk om de juiste woorden te vinden. Het is vervelend maar soms kan het ook beter voor je zelf zijn om daar te verblijven. Ik hoop dat alle uitslagen en onderzoeken snel verbeteren. Ik denk aan je en wens je veel liefde en kracht! Stuur je toch even een bloemetje, ja een bekend bloemetje zodat je weet dat we aan je denken.

:present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Cal,
jammer dat je hier niet meer gaat schrijven, maar ik begrijp heel goed dat je de dingen niet half wilt doen! Het kost een enorme hoop tijd en als dat niet opweegt tegen de voordelen dan snap ik dat je ermee kapt.
Persoonlijk vind ik het jammer, want je schreef altijd zeer inspirerend. Ik wens je alle goed toe en ik hoop dat je heel af en toe wat van je laat horen!
En ik hoop ook (tjee, wat hoop ik veel vanavond) dat je als je het moeilijk hebt de moed hebt hier even terug te komen! Niet denken dat je al een tijd niets meer van je hebt laten horen en dat je dan niet meer durft! Het forum zit zo in elkaar dat we je weer met open armen zullen ontvangen!
Uiteraard hoop ik voor je dat je gaat zoals je nu gaat!
Ik hoop (alweer!) dat je je droom met dat lievelingsinstrument van je, waar kan maken!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gem ..kijk dat ergert me nu dat alleen door zo'n dom bericht van Anna jij het gevoel hebt dat je andere mensen aanzet tot lange berichten..want dat was helemaal niet wat Cal bedoelde volgens mij.
Ik weet zeker dat een heleboel mensen erg blij zijn met je berichtje als ik het me goed herinner dan wordt dat ook geregeld gezegd. Dat ze zo blij zijn met je berichtgeving
Anna heeft dit nu ook al een paar keer van Corinne gezegd en ik vind dat ze nu maar eens moet ophouden zich ermee te bemoeien. Ik had ook echt moeite met Anna haar berichtje van vandaag en vond het een echte sneer verpakt in een bosje rozen maar wel een bosje met doornen. En ik vind het echt heel jammer dat jij hier nu dezelfde boodschap in hebt gezien.
Ik zelf en ik weet ook anderen krijgen ook berichtjes van Anna waar ze denkt dat ze het goed bedoeld maar wat het allemaal wat bot over komt. Misschien kan ze beter haar mond houden over dit soort zaken als ze zelf geen behoefte heeft zulke fijne berichten te sturen.
echt ik meen het Gem ik ben nu echt woedend en ik zit me een partijtje te hakken op dat toetsen bord.
Blijf alsjeblieft wie je bent en blijf a.j.b zo schrijven als je al altijd deed want ik heb er grote bewondering voor en geniet er elke dag van.
Anna misschien kan je het laten om mensen een sneer na te geven als ze het de dag ervoor al zo moeilijk hadden. ik weet dat je het allemaal mooi verpakt hebt in lieve woordjes maar de boodschap kwam echt wel aan!:angry:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik zie niet veel kwaad in anna's reactie om eerlijk te zijn.
Maar aan de andere kant misschien overbodige reactie, calimero had zijn beslissing al gemaakt en gaf (oa.) 2 voorbeelden.

Ik zelf vind het leuk hier te lezen, soms wat te vragen.
Soms is het fijn als er in elk geval iemand is die wel alle berichten kan volgen/lezen zoals deze 2.
(Waar ik overigens zeer veel respect voor heb.)
Ikzelf probeer ook zoveel mogelijk alle discussie te volgen, ben er net en mijn geheugen is niet echt zoals vroeger, dus dat zal eerst nog wel op zich laten wachten.
Tot dan voel ik me niet schuldig als ik maar op enkele berichtjes reageer.
En anna heeft me geen indruk gewekt dat ik dat nou wel of niet moet doen of dat anderen ermee moeten stoppen om wel alle gesprekken te volgen.

Ik houd me verder weg uit deze discussie, ben veel te eigenwijs om discussies te verliezen, dus voer ze liever niet :P

Link naar opmerking
Deel via andere websites

mijn mening maar dat is blacky's mening schrijft iedereen zoals hij gebekt is wie veel wil schrijven schrijft veel wie niet niet .
ik lees hier ook soms zaken waar ik van ga steigeren (maar dan gaat het meer over het drankprobleem op zich) maar ik heb er mij een keer boos om gemaakt en dat is het dan ook voor mij
ben dan wel blij dat ik het bericht van ferry lees en weet dat ik niet allen ben met mijn mogelijk iets andere gedachten als andere
voila :present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve Safi,
ik probeer deze manier wel even uit. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en als ik me niet happy voel met deze manier dan keer ik gauw weer terug op mijn oude nivo!

RJB,
Jammer van je baan, wel een opsteker dat het een fotofinish was! Hou moed he?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Safi, ik heb nog eens teruggelezen in het bericht van Anna maar lees ook niet wat jij schijnbaar leest. Volgens mij geeft Anna aan dat iedereen moet schrijven zoals ie wil en daar sta ik helemaal achter. Ik vind het ontzettend leuk en attent dat Gem en Corinne de moeite nemen om zo met iedereen mee te leven, en ik vind het ook okee dat anderen dat niet op die manier doen maar op een andere manier. Zo geeft iedereen zijn eigen stempel en tintje aan het forum en dat mag ook.. sterker nog, dat moet!
Ik vind je reactie op Anna dan ook niet helemaal gepast.

Juul, dat bedoelde Anna vermoed ik ook, je moet niet het gevoel hebben dat je ook zo moet schrijven. De een schrijft meer voor zichzelf de ander meer voor de ander, de een zoekt steun de ander geeft steun en vaak doen we beide. Ik schrijf meestal voor mezelf en probeer daar wel een paar mensen bij te betrekken maar heb de rust niet om er voor te gaan zitten en op iedereen te reageren, ben er te lui voor en denk dan ook dat ik verwachtingen schep die ik niet altijd kan waar maken. ik probeer gewoon te zijn wie ik ben met egocentrische en sociale kanten.

Gem ga nou niet mokken omdat mensen verwachtingen scheppen bij zichzelf omdat jij iedereen aandacht geeft. Dat is het probleem van die ander, blijf alsjeblieft wie je bent en schrijf zoals je zelf wilt, met wel of niet een persoonlijk woordje maar alleen omdat jij dat wilt en niet omdat je dat opgelegd wordt of dat je dat jezelf oplegt of met het gevoel dat dat niet mag omdat een ander zich eraan stoort, dat bedoel ik nou, blijf alsjeblieft gewoon jezelf

oef, snap ik het nog? hopelijk jullie ook!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeie avond allemaal,

Wie een mijlpaal heeft behaald: gefeliciteerd.
Wie het moeilijk heeft: sterkte.

Juul,
Hoe gaat je derde dag?
Heb je vannacht wel beter geslapen?
Weet je, het komt allemaal wel goed met eten en slapen.
Het heeft wel zijn tijd nodig. Je hebt je lichaam nu eenmaal uitgeput en verziekt.
Ik hoop wel dat je bij een betere arts terecht kunt.
Mijn huisarts vond die hoge waarden voor Gamma CT enz. wel degelijk zeer verontrustend.
Zij heeft me trouwens ook doorverwezen naar de verslavingszorg.

Q,
Ik was gisteren al gaan slapen toen jij kwam. Jammer, anders hadden we even kunnen kletsen.

Ik heb vanmorgen flink doorgewerkt. Ik was erg vroeg, al had ik nog eerst boodschapjes gedaan voor de zaak, want om 5 voor 9 werd er al een pakje bezorgd. De koffie moest even wachten.

Vanmiddag ben ik na de lunch maar even een siëstake gaan doen. Ik heb diep geslapen en dat wil toch zeggen dat het nodig was.

Ik ga zo wat lezen en schrijven en dat moet ik gaan strijken.

De gewoonte van niet-drinken zet ik gezellig voort.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Laat ik even heel duidelijk zijn: IK LOOP NIET TE MOKKEN!!!!
Ik probeer met "kritiek"positief om te gaan! Toegegeven: dat lukt me zeker niet altijd, maar in dit geval dacht ik dat ik er wat mee moest! Zoals aangegeven, ik behoud mezelf het recht voor om terug te keren naar mijn "oude" schrijfstijl!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...