Spring naar bijdragen

Maandag 19 november 2007


RJB

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 156
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Zo, ik heb even bijgeslapen.
Delta, dat ik mijn vliegangst heb overwonnen is dus mede door jou gekomen en dat is een niet geringe bijdrage in mijn leven. Dat voert nog veel verder. Toen ik merkte dat ik vliegen weer leuk vond, durfde ik ook allerlei andere dingen weer te doen waarvan ik dacht dat ik ze niet meer durfde zonder eerst een flinke slok op. Nu weet ik dus dat het veel beter gaat zonder slok op.
Er was van de week een bericht van Water (geloof ik) dat het belangrijk is om ook in het ware leven weer aan de slag te gaan, dus niet alleen virtueel. Dat is zeker waar.
Maar een heleboel dingen zou ik nooit hebben gedurfd als ik ze niet eerst hier in het forum had uitgeprobeerd. Ik vind jullie kanjers dat jullie dit met me hebben willen delen en samen proberen. En ik hoop dat jullie ook dat soort helende ervaringen van het forum hebben. Ondanks alle ruzietjes is dit toch weleens een "playground" waardoor je op een veilige manier weer terug kan leren hoe het ook al weer was om met gevoelens van anderen en die van jezelf om te gaan zonder de deken van drank.
Hihi, ik ben echt een beetje confuus hoor, van dat tijdsverschil, was het nou vandaag maandag?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gisteren kreeg ik van mijn vriendin een mooie ketting van groene Aventurijn wat als natuurkrachtige eigenschap heeft de geestelijke groei te bevorderen. En ze gaf me een pakje Vandaag inzichtkaarten en vandaag was de tekst op de kaart die ik koos: Vandaag maak ik mij geen zorgen.
En het is me aardig gelukt moet ik zeggen. Moest mezelf wel af en toe tot orde roepen.

Vandaag inzicht kaarten:
De "Vandaag"-kaarten gaan uit van de ervaring dot de wereld waarin wij leven niet alleen bepaald wordt door natuurwetten zoals de zwaartekracht. Er zijn ook subtielere wetmatigheden werkzaam zoals: Wie goed doet, goed ontmoet".

Als je leeft vanuit contact met de Bron in jezelf, dan heb je een spontaan, natuurlijk contact met deze wetmatigheden.
Je leven komt tot bloei en je voelt je in liefde verbonden met de wereld om je heen. Voor velen van ons is dit contact echter niet meer zo helder. Daarom zijn er nu de 'Vandaag'- kaarten. Trek je dagelijks een kaart en ga je in op de uitnodiging van de kaart, dan zul je in een positieve spiraal terechtkomen van geluk en verbondenheid met de Bron in jezelf, en daarmee met de wereld om je heen. En weet: Er is alleen maar vandaag.... elke dag opnieuw!

Ben nu al benieuwt wat ik morgen ga trekken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo, ook nog even online, Delta fijn dat je er weer bent, Benthe ook jij fijn dat je er weer bent, heb je wel gemist hoor de afgelopen 10 dagen!

Moeders geholpen met de computer en die kan nu weer verder met haar cursus.. daarna nog even zitten kletsen over mijn werk maar daar werd ik zo hyper van dat ik met een omweg hard naar huis gefietst ben en daarna maar weer wat andere meubelstukken ben gaan afbranden (de verf dan he).. 2 bijzettafeltjes die ik daarna de sloophoutlook heb gegeven... gewoon eerst verf zoveel mogelijk verwijderen en daarna met witte muurverf eroverheen en dan nog schuren en dan zien ze er lekker oud uit....
dus nu zit ik uitgeput nog even achter internet, wat pammetjes erbij en dan zo lekker slapen en morgen om 13.00 uur gesprek op mijn werk.. spannend!

en nu nog even proberen om op te slomen op de bank... moet lukken!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tapas ...succes morgen...ik weet zeker dat je goed uit je woorden zal komen want je weet waar je het over hebt. je weet dat het echt zo is en niet alleen voor jezelf praat maar dat anderen er ook last van hebben.
Ik wens voor je dat ze naar je luisteren en gaan inzien dat de oude sfeer gewoon weer terug moet komen. dat anders de hele opzet van de instelling zijn eigen doel voorbij loopt.

Al weer aan het afbranden? Jeeh... ik zou graag wat van die energie willen...ga volgende week al weer lichtbakken want het druipt al weer uit me op het moment.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tjonge wat zijn we weer bescheiden. Gewiste berichten?
Ik heb hier een pak Tarot voor me liggen, wie trekt er een kaart?
Weet je wat ik vandaag een beetje voel op het forum? Maar het kan zijn door mijn overgevoeligheid kwa jetlag ofzo, hoor. Ik voel een aftasten, alsof er iets ergs is gebeurd en men even weer pas op de plaats maakt na een emotionele aardbeving.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

vergeet ik Tollie helemaal, ook fijn dat je weer terug bent!.. naja mijn kop is een beetje lek momenteel.
An trouwens goed van je, zie je wel!! je kan het en je hebt het droog gehouden! die eerste dag is allang weer voorbij dus ga zo door!
Marion, nog even doorbijten en hopelijk komt er dan eindelijk een einde aan deze nachtmerrie die maar geen einde lijkt te krijgen... die slopende onzekerheid is wel erg zwaar.
RJB ik gun je de rust toe. Pas goed op jezelf!
Gem heerlijk die variabele werktijden, dat je wegkunt als de sfeer te snijden is.

nou, volgende poging tot opslomen!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Pippi, deze viel er spontaan uit: Bekers Vier.
"Bouw op je eigen gevoel. Probeer een ander in de geaardheid te nemen zoals zij of hij is. Hou ermee op om je gevoelens te censureren. Kijk in plaats daarvan naar wat ze voor je betekenen. Aanvaard je eigen genegenheid of afkeer en doe daar wat mee."
"Rijkelijke gevoelens zijn een genade, maar ze kunnen je ook "af" maken, in de dubbele betekenis.

Kinderen wat is het alweer laat.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...