Spring naar bijdragen

Donderdag, 1 januari 2009


BamBam

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 167
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Teretettttttt, goedemorgen.

Kaia:D

Heerlijk geslapen, vol goede moed opgestaan. Huis wel wat kaal nu de kerstboom weg is:huh::) Opgeruimd staat netjes.
Ga straks naar vriendin wiens dochtertje jarig is. Mmmm, lekker, weer taart. Daarna nog ff her en der wat honden verzamelen en vanavond naar een meeting. Pjieuw, wat een drukte alweer.

En zo fijn he jongens, wakker worden zonder kater.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen,

Aan alle een gelukkig nieuwjaar!

Het is maar een datum maar toch geeft het gevoel van een nieuwe start, nieuwe agenda, en een heel schoon jaar. Een beetje het gevoel dat je had vroeger als je een nieuw schrift kreeg op school.

2008 krijgt van mij geen schoonheidsprijs, het was een moeilijk jaar en voor velen hier en toch heeft elke donkere wolk zijn zilveren kantje. De hulp en troost die ik van jullie heb ontvangen was hartverwarmend. Jullie hebben geen idee wat dat voor mij betekende. Mijn oprechte dank hiervoor.

IK wens jullie allen het beste voor 2008

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen,

Nog een keer allen, het beste voor 2009!

@Water 21 maanden! Verschil moet er zijn.;)

@ Kaia, ons eerste droge kalenderjaar! :present:
Onze tweede droge kerst en nieuwjaar. Een vrouw om op te bouwen! :D

Groet allen, ik da naar de walsjes in de Wienerstaatsoper kijken!

All the best!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve mensen, de alleralleralleralleralleraller beste wensen voor het nieuwe jaar :present:
Gisteren met A. in alle rust doorgebracht, half verdooft door de pillen....heb d'r ook nog een abces bijgekregen in mijn kaak, maar gelukkig doet het wonderwel niet veel pijn; moest er wel voor naar de tandarts....heb antibiotica gekregen.
Nu dus maar even zonder onderprothese...haha...kauwt wat makkelijker zonder die druk op de kaak. Pfff...interessant, Har medisch rubriekje :D

Ahum....verder droog (dankzij refusal) heb wel last van craving. Gisterenmorgen ook een gesprek met mijn nieuwe arts gehad. Valt me allemaal reuze mee dat het zo snel mogelijk was.
Vanaf maandag op zoek naar een psychiater; de arts gaat proberen of het sneller kan bij Novadic (kon pas 21 januari) zoniet valt Novadic voor mij af en ga ik verder met het GGZ.....die 2 org. zitten elkaar namelijk regelmatig dwars, gaf de arts ook toe(!) en dat vond ik bemoedigend.

Dan maar naar de Paaz..stemmingwisselingen worden nu alleen maar onderdrukt door de medicatie, kan zo niet doorgaan.
Allee dan, het nieuwe jaar is begonnen en daar ga ik dus maar het beste van maken. Nogmaals dank voor jullie lieve woorden en een fijne nieuwjaarsdag toegewenst.
Liefs
Har

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen, ook van mij een heel gelukkig, gezond en droog nieuwjaar.
Ik heb het gister goed gehad, lekker droog. Wij vierden het bij mijn zus met mijn ouders erbij.
Die gingen ervanuit dat ik de bob was, dus verder geen vragen gehad waarom ik niet dronk en anders had ik het wel verteld.
Het was heel apart dat ik naar huis kon rijden, meestal zat ik er naast met aardig wat op.
Zo vandaag mss. even schaatsen of gewoon maar wat lummelen.
Ik ben blij dat de vakantie van de kids er weer bijna opzit, op een gegeven moment wil ik wel weer wat rust in huis, werkt niet goed op mijn gestel.
Ik wens jullie een fijne dag. liefs Visje

Link naar opmerking
Deel via andere websites

BamBam blijf vooral geiten, twijfelen, boos worden, anderen troosten, moed inspreken en je ervaringen delen en zonuendan %$#@# :present: én droogstaan ;)

Vie, veel sterkte met je gezondheid en dat je steeds nuchter wordende kijk op het leven je mag helpen om goed bij jezelf blijven :present:

Geer gni....snel maar weer uit de ban ;) Aldoende leert men.

Marjo Gooshe Frabba en een dikke :sun:

Albertina, woow fijn dat je de knoop hebt doorgehakt en stopt met dat slopende werk wat je had. Een prachtbegin van het nieuwe jaar :present:

Water, ik zal me nooooooit meer met je gordijnen bemoeien en zeker niet met jouw nuchtere, stevig onderbouwde manier van leven. Ik heb respect voor je! Had gewoon even wat minder respect voor mijn eigen gedoe :$

Blacky, hopelijk gaan jouw emotionele stormen een beetje luwen en de moeilijke familiezaken tot een goede oplossing komen. Je bent een knuffeldier onder jouw knuffeldiertjes....hopelijk kom je dit jaar een lieve vriendin tegen die jou graag wil blijven knuffelen....mooi mens :heart:

Kaia, keep up the good work. En blijf maar lekker in het licht ;)

Houtje, zat gisteren ook aan de Amé...heerlijk. Ik wens jou vooral een jaar zonder pijn toe en goede relationele omstandigheden, zowel met de kinders als met A. :present:

Anjo, wat een zwaar jaar heb jij achter de rug. Veel geluk in het nieuwe jaar :)

Soothe, hou het vooral beheersbaar....kan ik van leren dat ik het niet te moeilijk moet maken. Beste wensen voor jou en Anna :present:

An, tsja....je wordt werkelijk een rots in de branding. Je gaat de goede weg want je gaat uit van je kracht..heel veel liefs :light:

Corinne, harde vechtster...veel gemoedsrust toegewenst en de juiste psychische hulp. Ik refusal met je mee ;) totdat ik de juiste medicijnen en therapie heb gevonden. Sterkte grote vrouw in een klein jasje :D

Voor alle anderen ook de beste wensen en Floor nog bedankt voor je hele lieve Pb, heeft me diep geraakt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Stom, Pip nog vergeten :huh: onze niet friese boerin :D uuh....zelfs geen boerin.
Voor jou wens ik een prins op het witte paard toe en geen boerenkinkel op een knol...dah werkt gewoon nie voor jou :musicnote:

Tapas, woorden overbodig de jouwe zijn al goud waard, alleen zelf nog wat rustiger aan doen....maar dat wist je ook al ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Blacky, ik zit er zelf weer even doorheen maar die crisisopvang heeft wel geholpen. Weer stappen gezet omdat ik WEET dat ik hulp nodig heb. Leg dat eigenwijze eens af @#@%$@, zoek hulp!
En laat aub iets horen! Tis mij effe teveel, ik hoop dat je actie onderneemt! Er IS altijd hulp, al is het maar dat ze je medicatie geven waardoor je kunt slapen in een veilige omgeving, compleet met maaltijden en regelmaat en niet te vergeten lotgenoten, daar kun je ook veel aan hebben.
Genoeg, meer zeg ik er niet over, kan ook niet meer doen...JIJ wel!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Blacky, we geven hier allemaal verschrikkelijk veel om je, dat weet je ook wel.
Ik vind jouw hulpvraag te groot en te moeilijk om er op afstand iets aan te kunnen doen. Bovendien ben je ook nogal draaikonterig de laatste tijd. Dan ben je weer gelukkig en dan weer helemaal in de vernieling. Ik begrijp dat je het moeilijk hebt met je broer, maar je berichtjes hier zijn verder nogal vaag.
Ik hoop van ganser hart dat jij je innerlijke zaken op een rij weet te krijgen.
Je ongelukkig voelen is geen schande en ook niet ongebruikelijk, en je alleen en verlaten voelen ook niet. Gewoon blijven doorademen en niet zo bang zijn voor je gevoelens.
Bedoel dit niet hard tegenover jou, maar ik heb momenteel de indruk dat je hulp zoekt waar het niet is. Je hebt mail, je hebt veel mensen met wie je kan bellen, toch?

Har weer een beetje bij de mensen. Met mijn gezondheid gaat het goed, alleen mijn stief(klein)kinderen hebben een flinke buikgriep te pakken, en echtgenoot is nu ook aangestoken.
Zo hou je altijd wat.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...