Spring naar bijdragen

Woensdag 23 September 2009


tasseke

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 172
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Goede morgen allemaal,

dit geloof je toch niet? ik heb bijna niet geslapen vannacht

en nu? ja verslapen dus:$

ik heb al gebeld, maar was geen probleem "ik zie je over een uurtje";)

jullie een fijne dag wensen

Tapas sterkte

voor ieder een {{{{{{{{{{{{{{{{:heart:knuffel:heart:}}}}}}}}}}}}}}}

en Moed Kalmte en Wijsheid

Link naar opmerking
Deel via andere websites

The zij is in eerste instantie aangenomen om de cliënten te begeleiden, dat was de kracht van dit project, uitgaan van de individuele hulpvraag en daar het werk aan aanpassen
dus als je ergens tegenaan liep hielp zij je daarbij. Ik liep vaak tegen de toenmalige 'baas' aan en dan probeerden we samen een tactiek te verzinnen waardoor het voor mij weer werkbaar werd
in de loop der tijd is die baas weggegaan, zijn er andere mensen aangenomen, een faillissement, een overname, nog een overname en daar heeft ze zich heel erg voor ingezet. Langzaam is zij de rol van baas over gaan nemen en omdat ze niks uit handen kan geven en zich overal erg verantwoordelijke voor voelt is zij in die rol blijven zitten. Ze is dus in oorsprong aangenomen om ons te begeleiden en te leren met 'werken' om te gaan.

Nu rent ze vaak als een kip zonder kop rond op het werk, altijd maar drukdrukdruk, nergens tijd voor, wil je een gesprek aanvragen dan kan dat niet want het is te druk. Ze heeft een duidelijke visie en dramt die nogal door en als je het er niet mee eens bent wordt je van tafel geveegd. Ik werk er al erg lang en van mij verwacht ze steeds meer dat ik het nu allemaal maar goed moet doen en het wel weet en wil ze dat ik haar steun.. maar dat zijn omgekeerde rollen. Ik mis dus diegene die mij begeleidde in het omgaan met bazen zoals zij nu geworden is ;) en als ik ergens mee zit hoef ik niet van haar te horen dat ze het zat is om zich aan te passen aan mij en dat ik me maar eens aan haar moet aanpassen want zij heeft het zo moeilijk.... tja....

Ze was afgelopen 2 weken op vakantie, eindelijk, want nee ze is natuurlijk onmisbaar en de tent kan natuurlijk niet draaien zonder haar. Nou, het waren heerlijk die 2 weken. Eindelijk rust in de tent, een prettige sfeer, respectvol, ik heb heerlijk gewerkt. Ze kwam maandag weer binnenstuiven, nam weer enorm veel plek in en ik werd daar zo boos om, en heb haar de hele dag genegeerd omdat ik baalde dat ze er weer was....en daarvan weer baalde omdat ik dat niet zo mocht voelen van mezelf.

Tas, jij onbehandelbaar??? echt niet. Volgens mij ben jij zo ongeveer de meest ideale patient, je zet je in, je wilt veranderen, je wilt hulp, staat er voor open, bent bereid naar je eigen aandeel te kijken.
Jij bent nu al verder dan ik was voor ik aan mijn dagbehandeling begon, wat een dombo's daar zeg!!! Laat ze inderdaad eerlijk zijn en zeggen dat ze je niet kunnen bieden wat je nodig hebt maar verdraai het niet in het feit dat jij onbehandelbaar zou zijn want dat ben je echt niet!

Ik had zo'n psychiater, weet je nog? toen ik net met die adhd medicatie begon, die legde ook alles bij mij neer. Akelige man! Gaf mij steeds weer het gevoel dat ik niet deugde en het toch nooit iets zou worden.
Ik heb toen om een ander gevraagd en nu heb ik iemand die de keuzes bij mij neer legt en met me mee wil denken. Daarnaast heb ik nu een ADHD coach die dat ook doet, handvaten bied maar aan mij over laat of ik er iets mee doen en wat ik er mee doe. Die me uitlegt hoe het in mijn hoofd kan werken en me tips geeft om daarmee om te kunnen gaan. Veroordeeld zijn we al veel te vaak in ons leven en kunnen we zelf ook maar al te goed, daar zit je niet nog een keer op te wachten als je om hulp vraagt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ga het straks horen Tapas.

straks mijn intake voor de VERS training.
maar vanuit het ziekenhuis is er een negatief advies gegeven, ik blijf zitten met mijn dubbele diagnose.
ik weet niet hoe lang ik gestopt moet blijven met drank maar het blijft me achtervolgen.
Heb ik natuurlijk ook nog het feit dat ik niet aan de medicijnen kan door mijn onmatigheid, dat zijn allemaal problemen voor de volgende therapie.

maar goed dat is de zienswijze van het ziekenhuis, nu gewoon even afwachten wat pschq er van zegt.
voor hetzelfde geld liggen die in een deuk vanwege de onzin en heb ik me voor jan doedel druk gemaakt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tasseke, ik heb ook de VERS cursus gedaan, ik heb er wel veel aangehad. Mijn intake duurde toen ongeveer 10 minuten en de psychologe die de cursus gaf was zelf ook een borderliner.
Ik heb ook een dubbele diagnose, driedubbel eigenlijk. Borderline, PTSS en depressie.

We hadden wel een hele heftige groep tijdens de VERS, sommige vlogen elkaar vaak flink in de haren.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

hier inmiddels ook een dubbele diagnose, persoonlijkheidsstoornissen met borderline trekken en adhd (en ex-alcoholmisbruik.)
maar verder ben ik best wel lief hoor! en je ziet er niks van aan de buitenkant ;)

Okee, mijn oorlogskleuren heb ik opgedaan, duimen jullie voor me?
daar gaan we dan
tot vanmiddag weer!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Thee :D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote::D:present::rose::light:;):heart::):musicnote: Van harte gefeliciteerd met jou eerste MAAND.


Blijf groeien:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

zo, gesprek is geweest en ging heel goed
begrip en er is weer een opening waardoor we verder kunnen
ik heb de brief voorgelezen en die neemt ze mee, ze heeft goed geluisterd en we zijn niet in de verwijtende sfeer terecht gekomen
het was hard werken!!!!
We zijn er nog niet maar het gaat goed komen!

ben nu wel erg opgelucht!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo hier ook druk aan de hulpverlening geweest.
Ik krijg de hulp (gespecialiseerd iemand voor mensen
met pscyho-problemen) thuisbezorgd twee keer per week.

Ik kreeg dringend het advies het rustiger aan te doen.
Ben de laatste dagen ook erg druk en gespannen.
Dus ik ga nu.... terug naar mijn bedje.

Dan boodschappen doen.
Dochter naar voetbal, naar de psychiater,
en vanavond een zwaar gesprek met zoon.
Het is wel weer genoeg zo.

Tot laters!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tapas,
geweldig!
Wat zal jij een goed gevoel hebben,
toch erkenning en respect voor je
manier van mee omgaan.
Ik heb laat bijgelezen,
en ben daardoor snel in het lezen
van de goede afloop!!
goed van je, schouderklop!!
Jane

AR,
je verslapen en met contract terugkomen,
ook niet verkeerd,
maar dat lijkt wel een erg goed adres waar
je maandagvroeg gaat beginnen,
gefeliciterd
Jane

Thee en Jennifer: van:heart:e
:):present: gefeliciteerd met 1 maand elk!!!!
Jane

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mijn steen is binnen.
Ik heb altijd een steen gehad, een orthoceras, wat een soort talisman is. Ik draag em als ik het zwaar heb of kracht nodig heb.
Een ortoceras is een fossiel van een pijlstaartinktvis. Pijlstaartinktvissen zijn de agressiefste/sterkste dieren op aarde. Ze vallen ook hun eigen species aan, als enige soort.
Dit is mij derde versie, ik heb em twee keer verloren.
Voor aan een ketting is ie erg moeilijk te krijgen. De laatste had ik helemaal uit Lion. Deze nu heb ik van internet.
Dus ik heb em weer, mn krachtsteen.

http://www.fossilbeach.co.uk/i...ras%20%20pendants.jpg

Eerst even lezen, tot zo

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Pfoeh, conflicten op de werkvloer....
Zoiezo conflicten, je kan er overspannen van worden.
Ik neem me ook steeds voor om eerder standvastig te reageren als ik het gevoel heb dat iemand over me heen dendert of een grote mond heeft.
Ik heb een standaard zin die werkt: Waarom doe je zo lelijk tegen mij ?

Ik ga tegenover mn voordeur de volgende tekst hangen: BE NICE OR LEAVE
(wees aardig of rot op)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Theemuts en Jennifer : gefeliciteerd tijgers :present: :present: :present:

Dar hoe gaat het nu met je?

Spud, kom ff want de kat heeft weer de stuipen. Nee kokt niet maar rent al weer bijna ene uur door de kamer, over het bankstel, dwars door het haardhout, vliegt de vogelkooi met nepvogel aan, stuift door de kattenbak en neemt al schreeuwend het speelgoed naar buiten. Je weet dat ze al 16 is en ik 50 maar ik weet niet wie de 1e van ons beide een hartaanval krijgt hahaha.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...