Spring naar bijdragen

Zaterdag 31 oktober 2009


Gast Loen

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 282
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Hee theemuts,
Lekker voor je dat je vannacht weer eens lekker hebt kunnen doorhalen met je slaap.
Is mij vannacht ook goed gelukt, voel me nu ook weer topfit heerlijk.
Kan me voorstellen dat je blij bent dat je zus ook in t land is. Hoef je t niet meer zo alleen te dragen.
Wens je sterkte

Link naar opmerking
Deel via andere websites

quote:


Originally posted by:
Vie

Tapas hoe kwam je daar eigenlijk bij, om kaatje te laten lezen? Heb je Tapas ook laten doen?



Ik heb Kaatje laten lezen omdat ik haar niet begrijp, ze sproeit in huis, en ze sproeit ook tegen mij aan of vooral tegen mijn spullen, daaruit maakte ik op dat ze boos op me is of zich niet begrepen voelde. Ze kan lief zijn maar kan me ook vanuit het niets aanvallen.
Ik weet dat dat is omdat ze dan haar zin wil hebben en het niet pikt als ik niet doe wat zij wil.
Ik wilde gewoon graag weten wat er allemaal in dat koppie van haar omgaat want het is nogal een portret.
en ik wil erg graag dat ze stopt met sproeien want dat vind ik dus echt heeeeeeeel vervelend!

In het verleden heb ik Tapas ook wel eens laten lezen, toen ik hem net had en niet wist wat ik met hem aan moest, dat heeft me wel geholpen om de band met hem te verbeteren, vooral omdat ik steeds maar dacht dat ik het niet goed deed omdat hij zich niet als hond gedroeg en ik dacht dat ik hem ongelukkig maakte. Hij was eigenlijk mijn eerste 'relatie' en daarvan raakte ik totaal in paniek

Het leuke, maar ook confronterend, is wel dat de dieren vooral veel over jou vertellen.

Druppel !!! Alfa die vind ik ijzersterk!!
roedelleider, krijgsman, dat is nog eens een naam met kracht!!

nu even uitpuffen, heb heerlijk gelopen net!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Geeft niet Kate. Ik neem mijn verantwoordelijkheid wel en zal de ban wel krijgen maar maak me niet kwaad hoor want kan dan behoorlijk woest worden.

Afgelopen week nog dat er te veel geroddeld werd via pb. Zware week gehad allemaal in onze strijd. Stille tocht gehad met de rotgrap dat ADHD voorop zou lopen want ik erg vond voor velen hier. Gisteren kotsdag en iemand in nood die ik niet kon helpen. En nu dit weer?

Ben ook maar een mens en zeker niet snel boos maar als iemand telkens weer te ver met me gaat dan is het raak met me en word een furie.

Sjonge als je het moeilijk hebt trap tegen een boom, gil in de wind, steek jankend een kaarsje aan, brul bij je favoriete muziek maar ga niet zo met elkaar om.

Heb erg veel steun van jullie ervaren en iedereen was lief voor me en ben daar erg dankbaar voor.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

We weten allemaal dat Marion in de problemen zit en al langer. Ik hoopte haar te kunnen helpen of liever nog dat iemand een adres had of telefoonnummer maar dat was niet zo. Dit was de enige reden waarom ik haar naam bekend maakte in de hoop dat iemand me kon helpen haar te helpen. Gebeurde wel vaker met anderen maar de naam heb ik nooit genoemd en zou dit ook niet gedaan hebben als ik haar maar kon bereiken. Schakelde dus in vertrouwen jullie in of er iemand was die een nummer had. Weet heel goed dat het een openbaar forum is maar nummer kon via pb en verder was voor en buitenstaander niets te achterhalen. Dacht het goed te doen en wist het even ook niet meer.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Thé helemaal mee eens. Graag geen herhaling zoals de dag van van de week waarin er veel geschopt werd en daardoor het hele forum toch zijn deel mee kreeg. Ik zou het graag willen zien zoals de dag daarna waarin rust weer gekeerd was en iedereen z'n verhaal kwijt kon, zonder dat er konstant een gespannen sfeer hing. Dit is het forum waar ik voor ga en zeker serieus WIL nemen.;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

hallo mensen

antonia is weer terug jaja gaat weer ff niet zo goed he dus kan jullie steun wel weer gebruiken. Wat is dat toch dat je steeds weer terugglijd.
Ik zie een hoop nieuwe namen en jullie kennen mij dus niet. Maar komt goed want ik ben van plan hier weer dagelijks mee te schrijven en of te lezen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Thee,

Fijn dat je goed (bij)geslapen hebt. Wat is het plan nu met je vader?
Nou ja, dat gaat mij ook niet aan, als er voor jouw moeder en jou maar
meer duidelijkheid is.

Over het banbeleid: Een ban kan ook voor een week hoor weet ik uit ervaring hihi.
Verder hebben we hier notoire terugkomers (met een ander ip-adres én met een andere naam)
die snel genoeg herkend worden. Bovendien zou ik iemand die een ban heeft liever niet op dit soort gedachten willen brengen.

Wat veel schrijvers zich beter moeten realiseren (en ik refereer niet aan Drup met Marion vannacht) is dat dit forum openbaar is. Zo hebben wij het tenslotte toch ook allemaal gevonden?

En de vraag of er dan op MSN verder wordt gepraat: nou ja dat kán als je diegene vooraf je mailadres hebt gegeven maar je kunt géén pb's meer lezen of versturen als je een ban hebt.

Verder hier alles okee.
Gisteren de hele dag pleitos geweest, les geven en daarna nog bij een vriendinnetje samen een e -mail ilprobleem opgelost. Ik was thuis en heb toen (tot mijn eigen verbazing) alle boodschappen nog
gedaan.

Lag wel om 2200 plat (wie zegt dat ook weer: waterpas?) en werd vanmorgen "ijselijk" wakker omdat ik een slok water uit het flesje water wilde nemen op mijn nachtkastje. Doppie eraf, wou een slokje nemen en tja, was vergeten in mijn slaap dat ik lág en niet zat of stond. Bed nat, pyjama nat, gezicht nat en koud, flesje halfleeg, en ik was wel wakker ja.

p.s. het is overigens niet toegestaan de inhoud en strekking van een pb op het forum te zetten. Bolletje zei van de week zoiets "dan knal ik het gewoon met naam en toenaam op het forum" en dat zou ik maar niet doen. Heeft mij ook wel eens een ban gekost.

En ja, laten we a.u.b. weer over de inhoud verder gaan. Op de bal spelen en niet op de man, zei mijn oude strijdmakker Pietjepuk altijd.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo ben lekker in de tuin
wat een bladeren zijn er gevallen
en wat een takkuh
gehakketak

Weet je hoe ze de vouw van een boomkweker noemen?

een takkenwijf :D

Mijn tuinmeubels staan er nog moet ik nu dus helemaal schoonmaken,
ja, uh eigen schuld, dikke bult, maar houd me van de straat

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Van harte welkom Toni, en heel knap dat je je er toe gezet hebt om weer een van onze Kanjers te worden. En wat goed dat je zo eerlijk naar jezelf durft te kijken. Daar kunnen veel mensen die nog drinken, en die nog niet voor dit forum kunnen kiezen, een puntje aan zuigen. Welkom thuis meid:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...