Spring naar bijdragen

Vrijdag 2 april 2010


Frans

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 226
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mogge.
Ari, bedankt voor je reactie, helpend, helend en ondersteunend. Tapas, tanxs. Ik ga mn AD ook weer wat verhogen na overleg.

Vandaag drink ik maar weer es niet en probeer ik alleen deze dag te leven. Mn sponsor is in de buurt, we gaan samen een bakkie doen en lunchen, leuk. Ik zie haar niet zo vaak face to face.
Heb een goeie dag allen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

zo, puf puf daar ben ik weer
heerlijk weer om hard te lopen!! zonnetje, weinig wind

Ben het met Tas eens dat het hier best wel eens wat heftig mag zijn
Jane, ik kom ook uit een nest waar nooit ruzie was, het motto was altijd ik ben niet boos maar wel verdrietig en teleurgesteld brrrrr
Ik denk dat velen van ons niet tegen ruzie kunnen en dat dat zelfs een reden is om te gaan drinken
maar het mooie is hier dat eigenlijk iedere ruzie altijd weer bijgelegd wordt en dat vind ik belangrijker om te leren dan dat het allemaal zo 'lief' is

en nu snel doezen en aankleden want om 11 uur moet ik ergens zijn!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tass puinruimen heb ik al gedaan maar die vochtschade in plafond en muren zal hetsteld moeten worden wat dus betekend dat er overal gewit zal moeten worden. Volgens de spoedloodgieter moet daat mee gewacht worden tot alles goed droog is anders komen de plekken steeds weer tevoorschijn. Ja de verkoop duurt erg lang (al 2 1/2 jaar) maar dat ligt niet aan de makelaar maar aan de crisis. Het is een vrij duur huis en de mensen krijgen de hypotheek niet rond en de banken zijn daar ook niet meer zo makkelijk in. Ben in totaal 55.000 gezakt en verder kan ik ook niet gaan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen allemaal.

Drup ik heb eens even voor je gegoogled v.w.b. makelaars omdat me iets te binnen schoot. Kijk eens op www.verkoopgarantiesysteem.nl. Zij garanderen dat ze je huis binnen 150 dagen hebben verkocht anders krijg jij € 1.000,-. Uiteraard gaat het je niet om dat bedrag maar het geeft wel aan dat ze heel actief bezig gaan om je huis te verkopen. Misschien een bezoekje waard?

Tas wat voor detox kuur doe jij? Wil/moet echt stoppen met roken en dacht dat zoiets dan misschien wel goed voor me is, m'n hele systeem even resetten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vie ik weet nog dat ik dat het eerst deed voor Jos, die zich vervolgens rot schrok van mijn bovengevel,
"Jemig wat een kanonskogels"Dat was dus de eerste afknapper. Juist omdat hij de eerste was waarbij ik m'n lichaam durfde te laten zien, zonder een fikse borrel op.
Maar ik ben er doorheen gekomen hoor.:wacko::(:):rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het schijnt dat die vochtplekken eerst ingespoten moeten worden maar dan moet het wel droog zijn. Daarna kunnen ze pas witten, naja laat het maar aan de vaklui over want kan het zelf toch niet meer hahaha. Lief dat jullie zo meedenken over mijn huis maar alle trucken zijn al overwogen. Het addertje onder het gras hierbij is bij allemaal is dat je dan nog veel verder moet zakken in prijs en dat kan ik niet. Zit gewoon in de tang maar er is heus wel een koper alleen kan hem niet vinden hahaha.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb gister met lichte verbazing meegelezen hier. In 1e instantie was ik het met Vie eens en vond ik het apart dat BB iets tegen ER zei, wat in mijn ogen niet had gehoeven. Ja, miss had ikzelf wel iets gezegd, als Vie dat niet had gedaan. Vervolgens gaat het balletje rollen en worden er meer uitspraken ontlokt. Vind het wel tof dat BB zo naar zichzelf durft te kijken. Erg herkenbaar voor mij>>> oude gevoelens die worden getriggerd.... poehh, niet leuk... Zou die oude pijn ooit over gaan BB? Dat is dus ook een vraag voor mezelf. Ik heb een enorme boosheid in me op bepaald gedrag van mensen en daar kan ik dus werkelijk NIET mee uit de voeten. Bij mij gaat dat dan om machtsmisbruik of disrespect.
Ik word daar gierend :angry: kwaad van. (en krijg roesbehoeften, zeg maar)
Heel erg kwaad bv als ik niet gezien word. Tegelijk vind ik het ook moeilijk om mezelf goed te laten zien, altijd dat kwetsbare voelen. En als ik me goed voel BEN ik er helemaal! ... ook weer raar...

Sjonge wat zit een mens soms gecompliceerd in elkaar.

Dit wou ik nog even kwijt. Het raakt gewoon aan waar ik met mezelf zit op dit moment.
En dat is even niet al te lekker.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dames

't wordt toch tijd dat een man zich eens met jullie babbels gaat bemoeien
over blootgeven en zo

als man (dat geldt vast niet voor alle mannen) zijn wij veel minder kritisch dan jullie als dames denken
wat voor ons (mij) van belang is dat er een goed gevoel is

als voorbeeld: wij zijn fervente saunagangers en in de sauna kom je echt van alles tegen, want al die blootlopers laten hun hele lichaam zien
en echt het valt eigenlijk niet op of er nu een vetbobbeltje meer of minder is, wat opvalt is dat mensen er goed uitzien of een mooie huid hebben of een mooie uitstraling

gooi toch die schaamte overboord, dat is echt nergens voor nodig
initimiteit is intimiteit en daar hoort schaamte niet bij

't is maar dat jullie ook deze kant van het verhaal weten
ik moest dit even kwijt

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vie,

Je maakt op mij geen verwaande indruk.
Het gaat je makkelijk af, wees er blij mee en dat je dan toch de mensen wilt helpen die er meer moeite mee hebben siert je.

Je bent wel direct, zelf heb ik dat graag maar niet iedereen kan daar mee omgaan, sommigen hebben het liever een beetje ingepakt.

c'est le ton qui fait la musique

Harry

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...