Spring naar bijdragen

Vrijdag 11 februari


Jaap

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 265
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Hallo allemaal,

Wat gezellig hier! Ben pas nieuw dus heb nog niet heel veel gereageerd. Is het trouwens wel de bedoeling dat je gewoon mee kletst? Als dat niet de bedoeling is wil iemand mij dat ff laten weten voordat ik me ergens in meng wat niet de bedoeling is.:)

Groetjes Magic

Link naar opmerking
Deel via andere websites

quote:


Originally posted by:
Spud

Welkom Magic!
:present:



Bol, je gaat me toch niet vertellen dat je een misbaksel van een chiwafwaf hebt gekocht hè?
:(



Jij mag dus niet dit jaar op haar feestje komen. Dat begrijp je zeker wel hé?:devil::)

JAAAA ik heb een hele echte sjilwawa. Een scheetje echt. We hebben een appart draadje met dierenvragen. Mischien ook wel leuk als jij daar eens af en toe wat rond neust. volgens mij heb jij toch ook wel flink wat verstand van dieren. Ik zou het hartstikke leuk vinden.
Dan kan ik daar natuurlijk ook de vraag stellen hoe het nu gaat met jouw dieren.
maar dat zou ik hier ook kunnen doen. ........Hoe gaat het met jouw dieren?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha Bolletje, heel goed gegaan vandaag. Om 16.00 thuis en aan de poets gegaan. Je zinnen meteen verzetten. Tis mijn week zonder kids, begint vandaag, co-ouderschap. Dat zijn de gevaarlijke dagen. Vanavond meteen al, een etentje met een vriendin, pastaatje met een vinootje, altijd lekketr. Vandaag DUS NIET! T wordt een pastaatje met een colaatje light (verkleinen dat colaatje ook maar voor het gemak :) ) Morgenavond een feestje met collega's, weer een gevaarlijke avond. Maar zo zullen er nog vele zijn en helemaal als je je afspraken plant in je kinderloze week. Misschien toch eens anders gaan doen. Weer iets om over na te denken. Nu ff naar buiten met dogje, fijn door de regen. Kort rondje anders zijn we niet opgedroogd voordat vriendin arriveert. Hoe was jouw dag? Ik ben zooooo terug! ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Magic er zijn zo'n lekkere alcoholvrije drankjes maar ik weet niet of ze die overal verkopen. Heb je wel eens grodino gedronken? Das zooooo heerlijk. Ik heb, omdat ik vandaag samen met de kinderen van mijn manneke, zijn huis helemaal leeg gehaald en vind nu dat ik wel een grodino verdiend heb. Dus heb er vandaag 8 gekocht. Heerlijk is dat. Ik drink het dan ook uit een wijnglas, dat is het lekkerst.:P

Goeie avond Witje en Rekel.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bedankt voor de tip Bol, ga ik zeker proberen! Ben weer binnen, zeiknat van dat korte rondje. Stokken gooien met een paraplu is geen suc6 en geen stokken gooien is geen blij digje. Wat leuk een sjiwawa (hoe schrijf je dat eigenlijk?) Heb je m nog maar net? Ik heb Jack, ook leuk :)
Leuk om te zien dat er steeds meer mensen mee tokken, gezellig. Nog niet zoveel forum ervaring, zien jullie meteen ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...