Spring naar bijdragen

vrijdag 22 april


igor

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 358
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ja fleur,
veel gewandeld. Vooral geslenterd. Zon was beetje te hard voor mij, maar schaduw was er genoeg onder de bomen. Hoe mooi het ook klinkt, was behoorlijk deprimerend. Als die mooie mensen, mooie projecten waar ik watertandend naar kijk, mooie boeken en strips, cd's en lekkere slaatjes en maaltijden dat ik niet kan kopen. Lekker eten op gezellige pleintjes in de schaduw van een eik (de etensgeuren waren .. om van te smelten) Toch niet een volledig mottig gevoel. Op een bepaalde manier toch van genoten. Ik denk dat het de herinnering was dat je het leven mooi kunt ervaren. Afin, woon je dan werkelijk zo ver? Ik dacht maar een honderd-tal kilometer :P
Rae

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve sowhat,
Dank je voor de steunde woorden. Inderdaad door de alcohol mijn rijbeijs kwijt en die kan ik niet missen met 75000 km per jaar. Ben goed op mijn fouten gewezen, maar toch mezelf getroost met dezelfde fout en dat zie ik maar al te goed in. Ik kan niet een drankje doen en dat zie ik in. Dus voorlopig alcoholvrij, ook het paasweekend, drank maakt letterlijk en figuurlijk meer kapot dan je lief is. Of in ieder geval dan mij lief is. Ik ga ervoor!!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Klinkt mooi Rae..Kan me voorstellen dat het niet altijd even leuk is dat je op zulke momenten niet van kan genieten wegens een tekort aan centjes.
Een heel romantische beschrijving btw. Leek net of ik ff in Parijs zat ;).
Heb jij iets waar je naar kan uit zien? In het algemeen bedoel ik? Je klinkt toch een beetje droevig of melancholisch. Het is maar hoe je de kat noemen wil

Ik woon in teuttereweuttere :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Je klinkt een beetje als een vriend van me.
Met één verschil..Je ziet de mooie dingen nog. Hij niet..
En dat is best moeilijk. Het is alsof hij het niet wil zien. Het is alsof hij zich veilig voelt in zijn denkwereld.
Bovendien is het zonde omdat ik weet dat hij anderzijds niet sterven wil.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heb ik iets om naar uit te zien fleur?

Ja :$

Vrienden. (Vrijwilligers)werk. Muziek. Een liefje. Ben al 6,5 jaar relatieloos door de alcohol en mijn onzekerheid.

Onzekerheid valt nog te overwinnen. Maar een relatie aangaan met een alcoholist wil ik iemand die op zoek is naar iets opbouwen, wat stabiliteit, een nestje, niet aandoen.

Maar liefde heb ik jaren geleden al opgegeven (zie 'wie is wie').

Ik heb periodes waar ik er toch weer voor probeer te gaan. Dan zeg ik, komop Rae. Liefde in jouw situatie is onmogelijk. Dus doe er iets aan. Maar dan gaat het weer bergaf en geef ik dat dan weer op.

Daarom is het soms wel best moeilijk zo in het zonnetje in mijn (toch wel erg mooie) stad rond te lopen. Ik zie al die mooie mensen (lees vrouwen :$) en moet ik telkens weer zien dat dit allemaal onbereikbaar is (voorlopig).

Rae.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi ja Bol, heb veel moeite om die dingen te slikken omdat ik het zo vaak vergeet en/of het uitstel. Heb nu een klein projectje om de (minimum)dosis te verdubbelen over 3 weken tijd. Naar verluidt (huisarts) helpt dat om voor impulscontrole. Echt depressief ben ik niet meer. (2 jaar geleden wel). Maar het product is eveneens angstremmend en zou dus ook helpen controleverlies te beperken. Ik heb me goed geïnformeerd en ik geloof inderdaad dat dit mogelijk is. Ik ben een heel impulsief/obsessief persoon. Ik leef op mijn zintuigen. Zoals een klein kind heb ik het moeilijk langetermijngevolgen (lees: morgen) in rekening te nemen. Hoe ik het ook probeer. Het wordt zowat zwart voor mijn ogen als ik nadenk over niet-directe gevolgen. Kan ik niet vatten. Kan ik wel leren, denk ik.

*aangepast: nu al een week in geslaagd elke dag te nemen. normaal lukt me dat 1 dag op 3.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hey sowhat,

ik kan niet anders. Ik moet dat spul nemen. Ik moet (mentale) kracht op doen. Daadkracht. Ik heb wel bij de psych geïnformeerd of het kwaad kan en die persoon zei dat het niet zo veel zin heeft therapeutisch gezien, maar medisch niet echt kwaad kan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Pfff had ik een heel antwoord klaar en gaat die pc weer ff raar doen :huh:

Aha impulsiviteit.. Impulsieve aankopen zijn volledig mijn ding :D. Het rotte gevoel na een impulsieve aankoop ook :huh:
Impulsief handelen ook. Zintuigen maken me gek, aangezien ze me veel in vraag doen stellen, vooral mezelf en niet altijd correct zijn.
Angstremmers zijn niet zo ok maar AD kreeg ik ook voorgeschreven om mijn paniekaanvallen in te tomen. Perfect te controleren.

Ben er ff mee weg. Pc doet weer gek. Misschien heeft ie het warm :devil:

Je hebt mooie dingen om naar uit te kijken Rae. Ooit komen ze nog uit ook. Maar nooit zonder er ook voor te werken. En volgens mij kan jij dat best!

:present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mooi, Fleur heeft dit weekend dus een veelvoud aan kinders en volwassenen te slapen....
Snottebellen te over dus..
Weet je Fleur, gewoon de trein pakken naar Friesland... die lui bij nou zorgen wel voor de boel, incluis je schildpad en dochter.... en lekker hier komen het weekend... hihihi.. En geen bedden verschonen hoor, doen ze ook zelf wel....
Morgen zijn de winkels nog open , kunnen ze ook zelf inkopen doen... ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Geen slecht plan vonneke :D. Begin een beetje bang te worden :huh:
gekke kippetjes!! Toch?? Help??? IEEEEEE

Wishfull thinking Rae :D. Nou zo hoort het toch niet hé meiden? Waar is den tijd dat mannen voor vrouwen kochten? Vroeger hé....;). Toen de man nog gene nieuwe was..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...