Spring naar bijdragen

baclofen


Gast

Aanbevolen berichten

PR, klopt. Op 29 okt. teveel gedronken. Ik geschrokken, gelijk de dag erop Baclofen verhoogd. En de dag erna weer verhoogd. Het is een wonderlijke pil, werkt gelijk. Heeft ook geen aanlooptijd nodig, zoals met veel medicijnen.

Toch zit ik vandaag wel in de stress. Errug leuke man leren kennen via internet. Dinsdag eerste afspraakje. Ik dacht gelijk aan drank. Denken dus. Maar als ik vervolgens voor me zag, en voelde, om werkelijk een bier te gaan drinken, stond het me tegen. Meer kan ik er niet over zeggen, zo is het hoe het werkt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi hoi,

Helaas gaat t drinken merk ik toch te makkelijk.(niet gestopt na paar drankjes dus..).was zo goed bezig..maar ja dilemma's met mezelf..

Moet echt bij mezelf blijven..ga kijken hoe de baclofen te verhogen..echt rottig..ach weer een leer les.

Even kijken hoe hier mee om te gaan.

success allemaal.

Groetjes

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op hoeveel mg zit je nu Trijsje?

Met mij gaat het goed. Maar ben wel weer aan een verhoging toe. Geen bw meer en kreeg vanavond trek. Morgen start ik met 25 mg per keer. Ik slik meestal 2 x daags, rond 10.00 uur en rond 17.00 uur. Is voldoende merk ik.

Wat mis ik toch een aantal mensen hier de laatste tijd! Waar hangt iedereen uit?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

yep pindarotsje...

Ik hou zeker vol..blijf nu paar dagen op de 3x 25 mg en dan misschien door naar de 30..of 35

Had 8 weken niet gedronken..maar merkte dat de baclofen bijna niet meer werkte..maf he..hoe je lichaam zich aanpast aan een pilletje..

Komt goed ga weer lekker door met nuchter zijn;)

Beter dat jij het ook al 2 weken droog houdt helemaal goed zeg!! Van t weekend moet ook lukken..beetje aan elkaar denken dan komt het goed.

Groetjes & success voor iedereen

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het lijkt wel reclame hier, nog even en ik ga een potje zitten

janken, ja inderdaad sterk spul :huh::D

Bijzondere ervaring met die Pr. :D Hopelijk dringt het ook tot jou zelf door! :)

Doet me deugt dit te mogen lezen Pr.:) zijn we nu eindelijk van

dat gezeur af ? Je moet bij Baclofen niet drinken, zeker het eerste jaar niet, daarna...?....dan ben je het drinken al ontwent en dankbaar ;)

Dan wil je niets anders meer. Ben je blij en helder dat je niet meer drinkt. Of je drinkt door of je stopt NU en geeft het een

kans tot slagen. Aan jou de keus !

Trijsje vergeet die drank nou maar en geef Baclofen een kans,

zoek je vertier ergens anders maar niet in de kroeg. Wees jij nou wijs en laat die ander die niet beter wil.

Ook die ene keer is één teveel. Wacht nou maar rustig af en blijf (probeer) 1 jaar minstens van de drank af.

o ja, het zijn zeker geen snoepjes

Ja ik ben erweer, heb alles gelezen v.a. de zijlijn. Helder en

overzichtelijk das zeker. Heb speciaal niet gereageerd om dat

dames(?)gesprek niet te ondermijnen. Was interresssant(?)

en heb een hoop geleerd. (hoe het niet moet :D)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Begrijp er niets meer van... ben 2 dagen verhoogd, en toch gelijk na de eerste dag alwéér trek, tot nu aan toe! Ook nu weer weinig bw van de verhoging, klein beetje suffig maar niet erg.

Misschien is het niet goed dat ik maar 2 x per dag Baclofen slik? Vanaf vandaag toch maar 3 x gaan doen. Dan zit ik in totaal op 75 mg per dag. Mijn verslavingsarts wil niet hoger gaan dan 80 mg per dag. Schijnt een norm in Nederland te zijn.

Toch wel raar, want hij zegt ook, dat Baclofen niet 'stapelt'. Dat het gewoon is uitgewerkt na 6 uur. Wat maakt het dan uit of je boven de 80 mg uit zou komen...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zowaar Pr. je kan het dus wel.

Eindelijk een goede link geplaatst (zie boven) hier hebben wij wat aan, bedankt en je mag blijven

Wat betreft het internetten bij de ha.; mijn ha. begint hier niet aan, omdat hij persoonlijk contact wil houden met de patiënt, is ook wat voor te zeggen toch....

Belgische artsen nee, geef mij maar de Hollandse, die belgen douwen je alleen maar vol zonder uitleg. Ervaring ? Ja van hier.

Trouwens 1 jaar zonder alcohol wil niets zeggen hoor, dus stoppen met Baclofen zit er bij/voor mij niet in. Als je een terugval krijgt zit je niet gelijk weer safe met Baclofen. ik heb velen zien gaan waarbij Baclofen niet meer hielp. Ik niet dus, ik blijf gewoon slikken punt.

Maar probeer nu eens gewoon 1 jaar te stoppen (moet jij makkelijk kunnen) en kijken wat het dan met jou doet ?

Wat let jou ?

Jij bent hier toch gekomen met een drankprobleem ? Dus wil jij "drankloos" verder ? Waarom dan toch die beloning (1 glaasje wijn mag toch mogen) ? Jouw beloning is dat je 2 weken niet gedronken hebt !

Jouw beloning ligt niet bij 1 glas wijn dat worden er meer !!!

En dat weet je donders goed of had je gehoopt op de baclofen ?Tja....Komt misschien omdat je al die tijd doorgedronken hebt ? Geef het een rustpunt van minimaal 1 jaar en de tijd om er écht aan te wennen, geef het een kans. Jij denkt er te makkelijk over, dus maar weer verhogen.

Slaat werkelijk nergens op ! Daarbij jouw motivatie waar is die gebleven ? Je komt hier niet voor je zweetvoeten neem ik aan, Baclofen doet het niet alleen hoor. Motivatie hoort erbij !

Je laat horen hoe het niet moet, daar leren wij van, in ieder geval IK, daarentegen die link maakt veel goed.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

PR ik ken die handleiding. Maar daar staat niets in over 'stapelen'.

Vreemd genoeg heb ik de laatste paar uur ineens wel bijwerkingen. Ineens enorm slaperig en suf. Dat begon toen ik ontspannen op een stoel zat bij mensen.

Is me al eerder opgevallen: als ik druk doende ben met van alles, heb ik geen bw. Ben ik meer ontspannen, dan slaan de bw toe.

Ook hierover niets in de handleiding. Wel moeilijk dus, om te bepalen of ik nou bw heb of niet!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Monika je hoeft niet bang te zijn dat jij stapeld.

Je weet Baclofen heeft een werking van 6 uur of je 20 of 40mg neemt, maakt niets uit.

Na 6 uur géén werking meer dus stapelen kan niet, niet op jouw manier.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedenavond allen,

Hi monika..ik ben nu ook even verhoogt na 3x 25 mg..merk nu ook weer dat mijn lichaam even moet wennen..Vooral op mijn werk. Twee uur na t slikken is de dufheid op een piek..dat zwakt af..en dat op eens ben ik zo fris als een hoentje..bij de verhoging naar 20 mg heft dit twee weken geduurt tot deze moeie duffe momenten verdwenen.

Weer even gedult dus..en stapelen nee..ik heb 1x perongeluk een extra pilletje geslikt (oeps) :o. maar merkte hier gelukkig verder geen extra werking van.

pinderotsje..gelukkig doet mijn nederlandse ha niet spastisch over de hoogte van de baclofen..hij vind dat ik zelf moet uitzoeken wat bij me past. Toch wil hij me elke maand even zien hoe het gaat. vind ik ook wel zo fijn:)

Inderdaad bb eerst een jaar lekker volhouden..moet zeker lukken..denk dat die drank echt ook nog geestelijk uit het system ontkoppelt moet worden..dit kan even tijd kosten..we hebben het te lang te lekker gevonden ;)

Komt goed !!! wees niet te streng voor ons..we doen ons best.

Groetjes & een fijne avond liefs

ps..dacht dat de site trouwens de hele dag uit de lucht zou zijn.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi hoi,

pindarotsje..op mijn werk moet ik echt moeite doen mijn ogen open te houden..Heb daar dan paar uurtjes last van..kan ook niet de hele tijd rondjes gaan wandelen haha.

Maar dit gaat over paar weekjes vast weer over..Ja dit gevoel noem ik een bijwerking..weet niet hoe ik t anders moet noemen toch?

Groetjes

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik zou nog even blijven Pr. misschien leer je toch nog wat ? :face-icon-small-shocked: alhoewel je nu een sociaal drinkster bent geworden.

Een Belgische arts is het met jou eens ? Verwonderd mij niets.

Gelukkig voor jou, dat jij een ander drankverleden hebt, maar ik zou jou graag één dagje gunnen hoor uit die jaren (meer kan je toch niet aan) om het te doen meemaken.( AL was het maar voor één dag   :rolleyes:)Dan voel je eens hoe het is. (échte craving) :face-icon-small-shocked:    

Sinds 2 maanden een sociaal drinkster  :( ? ach wat is nou 2 maandjes, minstens 1 jaar, met jouw karakter en motivatie ? moet makkelijk kunnen, een makkie ! Zie hier  :) 3 jaar zonder ! wel met behulp van Baclofen en ruime GROTE dosis MOTIVATIE maar toch... :)

Je hebt gemiddeld een half jaar nodig voordat het z'n vruchten afwerpt, dwz. jij er profijt kan hebben (én mits jij er niet bij drinkt).

Maar ach jij bent er al, jij bent een sociaal drinkster(?) geworden, nou dan wens ik je ondanks alles een fijn leven toe,het is jou gelukt om binnen 2 maanden AdB te worden, gefeliciteerd, hierbij een afscheidscadeautje van mij   :wine:  :wine: en niet meer dan die 2 glaasjes he Pr. 

 

 

Toedeledokie bb. (een naam om nooit meer te vergeten)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...