Spring naar bijdragen

baclofen


Gast

Aanbevolen berichten

bb in de vertaalde Franse gebruiksaanwijzing staat ook, dat sommigen na een tijdje zonder baclofen kunnen. Ook mijn verslavingsarts heeft die ervaring. Geldt echter niet voor iedereen.

En bb en Jopie: af en toe zijn hier uitstapjes, bijvoorbeeld over het leven zonder alcohol. Het ook niet niks: ineens geen of minder trek in drank hebben. Je hele leven moet dan nog 'normaal' worden opgebouwd. Maar wel een goed idee van de meiden, om hierover een apart draadje te maken. Het nuchtere leven, of zoiets.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen,

Heerlijk herfst weer buiten..de wind in je haren..lekker hoor.

haha wat is die virtuele communicatie toch heerlijk..mensen pikken dingen verkeerd op..en lezen alleen wat hun annames ze toelaat..prober zaken eens van verschillende kanten te zien.

bb mijn comment naar Jopie was zeker niet beledigend ..;) het is maar hoe je het leest..

nou iedereen weer life en schatig zijn..ik ga buiten huppelen

toedeloee.

idd pindarotsje..je krijgt geen zin meer om zo nog wat te posten he..jammer

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Huh? Al 2 dagen niemand hier meer iets gepost? Nou, ik dan maar. Heb vanaf vrijdag nogal stressvolle dingen in mijn leventje. Met als klap op de vuurpijl dat ik zondag echt veel heb gedronken. Maandag gelijk Baclofen verhoogd naar 3 x 15. Toch vandaag nog steeds trek, stress is ook nog niet voorbij.

Als ik zo druk/gespannen ben over dingen, merk ik helemaal niets van bijwerkingen zoals sufheid. De trek gaat er gewoon keihard doorheen. Vraag me ook af, of het wel echt trek is wat ik voel. Het is in ieder geval een grote drang naar rust in mijn hoofd, even ontspanning of zoiets. Was altijd gewend om spanningen met alcohol te dempen, ken eigenlijk geen andere manier. Maar of dat nou trek is of niet??

Dus... moet ik nog meer verhogen, vraag ik me af?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou ik heb het gered om niet naar de kroeg te gaan. Wel met een noodgreep. Gewoon mijn fietsbanden leeg laten lopen. Buren met fietspomp waren niet thuis vanavond, had ik al gezien. Daarna muziek gaan luisteren op Youtube. Hielp echt om uit die drankgedachten te komen. Nou maar hopen dat de buren morgenochtend wel thuis zijn. ;-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemiddag allemaal,

Monika..goed van je om jezelf zo te beschermen! kon je vanmorgen nog wel je banden oppompen:)

Zelf heb ik niet veel trek..maar ik ben wel aan het nadenken of ik voorgoed wil stoppen met drinken..waarom niet toch een keertje lekker een flesje wijn kopen. heel gevaarlijk misschien..toch ik ben nooit een elke dag drinker geweest..

en ik merk het niet drinken is maar oer saai..

vooral tijdens bezoekjes..iriteer me mateloos aan mensen..en met een drankje was ik toch meer relaxed..en kan ik anderen beter verdragen.

En zo veel beter zonder drank voel ik me ook niet echt..mis de heftige katers natuurlijk niet..maar liever eens per maand een gezellig drankje doen en de volgende dag bijkomen..dan een leven lang mezelf opsluiten...hmmmm dillama's

Monika en Pindarotsje als jullie met de baclofen drinken..hoe veel drink je dan? Kan je wel stoppen na een paar drankjes? en heb je de dag erna meer last dan voor de baclofen van een kater??

fijne avond . liefs trijs

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou ik wil de behoefte aan drank niet meer voelen. Ook niet voor af en toe. Zolang de behoefte er is, voel ik mij nog verslaafd. En daar wil ik van af.

Maar over vandaag: is goed gegaan weer. Wel met trek. Merk niets van de verhoging van Baclofen. Dus ga ik morgen 'doorstoten' naar 20 mg per keer.

Heb oorontsteking en kreeg van de KNO arts een medicijn voorgeschreven: Bac... icoline. Wel lachen

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heel goed Monika,:) houdt die gedachten vast en het beste

met je oorontsteking.

Trijsje, dat valt me nu toch erg tegen, ik had het wel verwacht maar dat je het ook daadwerkelijk gaat doen verbaasd me toch wel.

Hoe dom kun je zijn :huh: je gooid zoveel weg ! en dat

voor een paar glaasjes wijn, maar misschien heb jij nog niet

het ergste meegemaakt en moet dat nog komen :( wat ik jou

niet gun overigens. Zie ook maar :( tis jammer

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemiddag,

Sterkte Monika..!

Bb maak je geen zorgen de baclofen werkt bij mij prima..toch vind ik dat gereguleerd drinken met de baclofen mogenlijk moet zijn..

Vind ook niet dat je iedereen over een kam mag scheren..merk dat net als mensen gestopt zijn met roken..of met de drank ze bijna ziekelijk er een afkeer tegen krijgen..en andere hun wijsheden door de strot willen douwen..(jij niet hoor bb) maar wel anderen hier ook op het forum.

De grootste onzin vind ik dat..ieder zijn ding toch.

(ps het ergste nog mee moeten maken ooh jee..ik kan je prachtige verhalen vertellen..)..

Fijne avond allemaal liefs trijsje

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou moe, vandaag dus verhoogd na 20 mg per keer, en totaal geen bijwerkingen, hoe is het mogelijk! Zit ik al vanaf begin aug. te martelen met 3 x 10 mg, elke kleine verhoging gaf nare bw. En nu: slechts 2 dagen naar 3 x 15 gegaan, nog trek en geen bw. Dus naar 3 x 20 gegaan. Geen bw, ook geen trek.

Zou mijn lichaam er dan na 3 mnd toch eindelijk aangewend zijn geraakt?

Ben er wel blij mee.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Fijn hoor, geen trek hebben! En ook van die 20 mg per keer, nauwelijks bijwerkingen, alleen wel lekker rustig in mijn hoofd!

N.a.v. bovenstaande berichten over af en toe willen drinken:

Ik vraag mij af, hoe 'gewone' mensen af en toe drinken. Waarom zouden ze dat doen? Voor de smaak, of voor het effect? Voor de gezelligheid? Waarom is het gezellig om af en toe te drinken? Nu ik totaal geen trek heb, zou ik echt geen reden weten, om 'gewoon' af en toe te drinken. Ik, als rechtgeaarde alcoholist, heb dat ook nooit gekend natuurlijk.

Lekker is het niet vind ik. En voor het effect van aangeschoten zijn: dat verlangen wordt nou net onderdrukt met Baclofen. Dus ook daarom: geen behoefte om af en toe te drinken.

Blijft over: het mee willen doen met anderen? Met ,mensen die aangeschoten worden? Heeft ook niet zoveel zin, om met mensen te praten die beneveld zijn.

Omgaan met nuchtere mensen vind ik nu pas echt leuk en dat geeft waardevolle, échte contact. En als die af en toe een glaasje drinken omdat ze het gewoon lekker vinden: kan mij niets boeien. De één vindt nou eenmaal plakje worst lekker, de ander plakje kaas. Ik vind koffie en mangosap erg lekker.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen,

Hoop met iedereen alles okido! Ik heb besloten baclofen maar te verhogen..ik heb geen trek..

toch wat ik eerder schreef dat ik toch met de gedachte loop 1x per maand te drinken is denk ik niet oke..

Ik wil ook niet drinken..maar merk dat alles zo saai is zonder de drank.. daar moet ik dan maar wat aan gaan doen ipv te gaan drinken. Moet bij mezelf blijven en geen uitvluchten meer.

Monika goed van je dat je er zo voor gaat! Heel veel success.

Fijne zonder verders liefs trijs

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi pindarotsje,

Wat goed van je!! Ik vind dat nog te moeilijk hoor..ik ontwijk ook bezoekjes nog..

Was vorige week bij de moeder van mijn vriend..die moeder drinkt altijd..ik had geen zin..maar ik zit er dan maar stil bij..ik heb niks te zeggen zonder drank..maar dit is iets waar ik aan moet werken.

Goed van jou dat je deze ervaring heb opgedaan.

Doei doei

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...