Spring naar bijdragen

Nieuw


Grimes

Aanbevolen berichten

Hoi Grimes, Dat is weer toevallig, ik had hetzelfde een uur geleden. Ook vrij morgen, zon erbij, en de ontzettende behoefte en drang naar alcohol was daar. Ik heb lange tijd tegen mezelf gezegd, het is heel simpel, gewoon niet doen. Ben wel op zoek gegaan in huis, maar er was niks, even heel chagrijnig geworden, en gaan koken. Na het eten was de drang weg. Hoe is het nu met je?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Moet je nagaan wat voor kleine dingen je gedachten al kunnen triggeren. Mooi weer, lang weekend etc.. heb de drang nog steeds wel maar ik ga niet toegeven! Bovendien de avond is al bijna voorbij, zonde als ik deze dag nog de mist in ga, haha! Dag 12 :-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

7 minuten geleden zei Waldemar:

Heb ik wel zo ervaren de afgelopen 12 dagen, maar vandaag is echt lastig, de drang komt terug en raak een beetje 'down'. Moet mijn gedachten even proberen te sturen. Vind het zo fijn voor je!:)

Dit zijn de uitdagingen waarmee we moeten dealen en dat is zeker niet altijd even makkelijk. Maar hou vol hoor! En wie weet voel je morgen alweer een stuk beter :-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Top @Grimes en @Waldemar! Heel herkenbaar die gedachten; vrij, zonnetje en de koppeling naar drank. Ik ga dan net ff iets anders doen om van die gedachte af te zijn. Heb bv zojuist een badje genomen en daarna mijn badkamer uitgesopt. Dat laatste niet de leukste activiteit om te doen, maar ik zit nu wel met een voldaan gevoel:P

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...
14 minuten geleden zei Sensitief:

Geef jezelf niet op je kop, dat is niet helpend. Wees lief voor jezelf, dat ben je waard. Ik ben blij dat je je weer hebt gemeld. Samen gaan we op avontuur, zonder oordeel naar onszelf. Doe je mee?

Nee, dat weet ik maar al te goed. Dit zijn ook echt leer momenten, maar je wilt natuurlijk dat alles in één keer goed gaat. Mijn valkuil was een feest waar ik naar toe ben gegaan, en heb sindsdien niet meer grip kunnen krijgen.. voor nu heb ik al mijn weekenden vrij gepland voor een lange tijd. Ik was in de veronderstelling dat ik het al weer aan kon.. nee dus. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...