Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Karin1

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  322
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Karin1

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  Muziek

Recente profielbezoeken

444 profielweergaven
 1. Karin1

  thuis stoppen

  Hoe stop je thuis met drinken? Ik drink 12 biertjes per dag ongeveer en wil pertinent om verschillende redenen niet opgenomen worden, vooral de privacy speelt erg mee. Wat zijn de ervaringen hierover?
 2. Karin1

  Starten met afkicken

  Cold Turky werd mij afgeraden, risico epileptische aanvallen enzo zeiden ze en dat lijkt me niet handig. Laatste keer was makkelijk afkicken, paar dagen in coma gelegen na een val en daarvoor afgekickt na 1 nacht opname en ging prima. Ik ga verder lezen op de site, denk en hoop dat ik er veel aan heb! Hoezo geen expert?
 3. Karin1

  Starten met afkicken

  Hai Francoise, dank voor jouw antwoord. Momenteel zit ik op ca. 12 30cl biertjes per dag, ik heb enorm last van misselijkheid als ik geslapen heb en eten komt er gelijk weer uit dus stoppen is echt noodzakelijk. Gisteren gesprek bij de brijder gehad, die willen mij het liefst 5 dagen opnemen maar ik wil dat dus niet, ik hoop dat ik het langzaam kan afbouwen. Advies was ga naar 6 per dag en stop dan met librium. Hoe lang vroeg je, jaar of 10 maar was anderhalf jaar gestopt en nu weer een jaartje.
 4. Karin1

  Maatje gezocht Alkmaar

  Goedenmiddag, ik wil stoppen met drinken maar is erg moeizaam, ik kom erg moeilijk de deur uit wat het er niet makkelijker opmaakt. Graag zou ik steun krijgen van iemand om door de ergste periode heen te komen.
 5. Karin1

  Starten met afkicken

  Oeps, zie dat ik mijn opmerking drie keer heb geplaatst en nee ik zie niet drie dubbel haha, op dit moment, weet alleen niet hoe ik er twee moet weghalen dus laat maar zo.
 6. Karin1

  Starten met afkicken

  Goedenmiddag, vandaag is mijn startdag om af te kicken. Ik heb vooral problemen nu met eten en naar buiten komen, ik hoop op wat steun en goede adviezen.
 7. Dus dat komt bekend voor: dat het nog in je systeem zit, grappig, kwam ik pas na twee weken achter, de eerste twee weken ging ik uit mijn dak. Zo van: zie mij dit even knap doen, helemaal trots op mezelf haha! Daarna werd het ietsie moeilijker maar nog steeds trots en blij maar nu op een 'normale' manier. Ben ook weg, fijne dag alvast
 8. Hai Dar, ik plak even mijn text neer uit de draad van vanacht. Toch weer leuk om er te zijn! Jawel, ik leef nog en lees heel af en toe nog steeds. Ben een beetje forummoe, niet alleen deze hoor, gewoon internetmoe eigenlijk. As. dinsdag 4 weken geen slok gedronken, valt me nog steeds mee! Wel ben ik verbaasd de laatste 2 weken ca. Wat heb ik de afgelopen tien jaar met mijn leven gedaan? Wie was ik, wie ben ik? Hoe voelt blijdschap en verdriet nuchter aan? Confrontatie naar confrontatie! Stoppen viel me giga mee maar nu is het tijd om niet voorbij te gaan aan al die jaren die ik merendeel in een roes doorging, ik word langzaam wakker lijkt het. Nu terugkijkend op de eerste droge weken heb ik het idee dat ik zelfs toen niet nuchter was. Nee, ik dronk geen slok maar blijkbaar zat het nog in mijn systeem, terugkijkend merk ik dat aan mijn gedrag en mijn waarnemingen. Ik wil niet meer drinken al heb ik soms momenten dat het mij wel lekker lijkt zo even een biertje maar dit is veel mooier in vergelijking met die periode. Ik ben nog steeds blij ermee, ben aardig mijn leven aan het verbouwen, leef op het roken na giga gezond, wel nog steeds dramatische slaapproblemen. Maar ik ben op de goede en fijne weg! Weer aangepast: haha Dar, je had het al gelezen dus Yep, gaat goed, ik duikel even onder de douche, om 9 uur een afspraak en heb zin om te kneuteren... Lees: lekker douchen, ontbijten, was er alvast in enz enz. Kom vanmiddag nog even aanwaaien maar eerst even vragen hoe het met jou is.
 9. Goedenmorgen Fibo en Tijn! Positief bericht van jou Tijn, lekker geslapen dus, heerlijk is dat dan he en fit opstaan. Fibo, ik ben er nogal wat minder maar klikte eigenlijk meteen met Vladimir, lekker aktief en schrijft leuk. Helemaal prima dus en verder scroll ik gewoon over dingen heen waaraan ik mij anders zou irriteren, zitten zat fijne mensen hier dus prima forum. Morgen vier ik mijn vier weken droog trouwens, ga ik in maanden tellen!
 10. Karin1

  zondag 06-09-2009

  Ik kijk even een docu over chimpansees, nu ik slecht slaap kijk ik aparte dingen!
 11. Karin1

  zondag 06-09-2009

  Slaap lekker Tijn en doorzetten hoor!
 12. Karin1

  zondag 06-09-2009

  Hahaha, Vladimir, ik mag je nu al! Heerlijk die laatste zin, positieveling En Tijn: ook zonder alcohol kan je enorm genieten, sterker nog: veel meer! En aan schuldgevoel doe ik zeer zeker niet, ben juist trots op mezelf nu. En jij knokken voor jouw zaak he, supergoede motivatie lijkt mij.
 13. Karin1

  zondag 06-09-2009

  Hai Jane, tegen welke dingen loop jij dan op? De moeilijke momenten? Maar bevalt het jou nu ook? Leuk dat we gelijk op gaan he en wat betreft het augustus pact, ach, niet erg eigenlijk toch, dagdraad vind ik veel leuker met nader inzien. Juist fijn te lezen van ervaringsdeskundigen en ook fijn om mensen te zien die nog beginnen of pas zijn begonnen enz. Ik ben druk bezig met gezondheidsdingetjes, gezond eten en drinken, achterstallig onderhoud in mijn huis waaronder veel papierwerk, kans op een baantje, leuke dingen enz enz enz. Vooral bezig met eten haha. Deels ivm. mijn gebit wat giga naar de knoppen is en ik sta nog steeds op de wachtlijst voor een klapper, kan dec/januari worden pas! Dus tot die tijd geen hard eten. Heb de reformwinkel weer ontdekt en leef me uit met leuke receptjes in de keuken. Ben weer blij, geniet ervan! Zo zal ieder wel iets hebben en het lijkt of ik heel veel opnieuw moet ontdekken, incl mijn vriendenkring trouwens! Wat wel maf is, begin mei heb ik compleet gebroken met mijn moeder (lang verhaal maar ben ik heel blij mee, had ik tig jaar eerder moeten doen) en die weet niet eens dat ik niet meer drink haha!
 14. Karin1

  zondag 06-09-2009

  Hai Vladimir! Zie dat je net bent gestopt, radicaal in één keer of afbouwend? Kan je zeggen: kom weleens maffe momentjes tegen maar over het algemeen: Top! De wereld is stukken leuker zonder drank, geniet meer en kan nuchter over straat en weer dingen doen! Ik moet soms wel lachen hoor, ga ik drinken halen in de keuken en volautomatisch doe ik de 'bierkast' open, oh nee, die staan er niet meer! Reflex na al die jaren zuipen zeg maar en zo zijn er nog meer, ik kan er om lachen . Jane, hoe gaat het nu met jou? Het is mega teveel om alles terug te lezen.
 15. Karin1

  zondag 06-09-2009

  Hai allemaal! Jawel, ik leef nog en lees heel af en toe nog steeds. Ben een beetje forummoe, niet alleen deze hoor, gewoon internetmoe eigenlijk. As. dinsdag 4 weken geen slok gedronken, valt me nog steeds mee! Wel ben ik verbaasd de laatste 2 weken ca. Wat heb ik de afgelopen tien jaar met mijn leven gedaan? Wie was ik, wie ben ik? Hoe voelt blijdschap en verdriet nuchter aan? Confrontatie naar confrontatie! Stoppen viel me giga mee maar nu is het tijd om niet voorbij te gaan aan al die jaren die ik merendeel in een roes doorging, ik word langzaam wakker lijkt het. Nu terugkijkend op de eerste droge weken heb ik het idee dat ik zelfs toen niet nuchter was. Nee, ik dronk geen slok maar blijkbaar zat het nog in mijn systeem, terugkijkend merk ik dat aan mijn gedrag en mijn waarnemingen. Ik wil niet meer drinken al heb ik soms momenten dat het mij wel lekker lijkt zo even een biertje maar dit is veel mooier in vergelijking met die periode. Ik ben nog steeds blij ermee, ben aardig mijn leven aan het verbouwen, leef op het roken na giga gezond, wel nog steeds dramatische slaapproblemen. Maar ik ben op de goede en fijne weg!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...