Spring naar bijdragen

Rugzakje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Rugzakje geplaatst

  1. Hoi Foxy, sorry ik heb hier lang niet gelezen. De acupunctuur heeft niets geholpen. wel erg kort hoor , 1 a 2 uurtjes. wat fijn dat de nacht erna wel goed is. Dat scheelt iets. ik slaap nu 4 of 5 uurtjes , lig dan een paar uur wakker en met een beetje geluk slaap ik soms nog even tot de wekker gaat. hoe gaat het nu met jou ? veel groetjes!
  2. Vervelend hè Foxy, ik word er moedeloos van. Ik slaap al vijf maanden nauwelijks meer. Lig s’nachts uren wakker. ik ben met acupunctuur begonnen. En wens jou heel veel sterkte!
  3. Bereid je maar vast voor. Ik slaap al vier maanden niet helaas. Veel sterkte.
  4. Beste mensen, mijn vraag spreekt voor zich. Ik ben sinds begin september van de medicatie af en heb nog steeds geen goede nachtrust. heel af en toe een nachtje dat ik wat uren maak. hoelang hebben jullie geduld moeten hebben? ik blijf volhouden, maar oh wat is het moeilijk. alvast bedankt voor de reacties.
  5. Hoi Whiskas , dat is inderdaad een lage dosering. ik heb ook lang seroquel gehad , variërend van 75 tot 25 mg. Je slaapt er goed op maar de bijwerkingen zijn niet mis. net als het gewicht wat je ervan bijkomt. Slapeloosheid is vreselijk hè ? Ik heb pas nu dat ik een enkel nachtje een beetje kan slapen. Ik houd er de moed maar in. Fijn dat je met 7,5 mirtazapine goed kunt slapen. kreeg je deze na de seroquel? fijne avond!
  6. Hoi Whiskas, maakt niet uit . Fijn dat het nu weer goed gaat! hoe lang heb je ze gebruikt en in welke dosering ? en hoelang duurde het voor je weer kon slapen? fijne dag nog, groetjes!
  7. Beste 043 Mark, wat vervelend, stoppen ivm bijwerkingen en nu alsnog klachten. hoe gaat het nu met je ?
  8. Beste Whiskas , sorry voor de late reactie, dacht dat ik geen antwoord zou krijgen. hoe gaat het nu ? ik slaap nog steeds niet, 3 maanden verder. ben begonnen met acupunctuur. Nu drie keer geweest hopelijk gaat het helpen. hoelang moeten we nog geduld hebben, het schijnt maaaaanden te kunnen duren helaas.
  9. Goedemiddag, graag wil ik jullie om raad vragen. sinds 3 jaar gebruik ik 2,5 MG zyprexa ( olanzapine) . Hier mocht ik mee stoppen. sinds een paar weken geleden 10 mg Prozac echter hier kreeg ik slapeloze nachten van. om te kunnen slapen mocht ik er weer zyprexa bij gaan gebruiken. ik vond het eigenlijk krom om het middel waar ik zo blij mee was te mogen stoppen, weer te gaan gebruiken om te kunnen slapen. dus in overleg de Prozac gestopt. hierna ook de zyprexa weer gestopt, ik heb mijn laatste tablet vorige week donderdag genomen. echter vanaf toen weer slapeloze nachten. wie weet hoelang dit ongeveer kan duren? verder gaat het heel goed , voel me veel blijer, en heb weer puf om dingen, bv het huishouden te doen. alvast bedankt !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...