Spring naar bijdragen

SophiaL

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

SophiaL's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. SophiaL

    Afbouwen Zopiclon

    Ik ben vrij goed afgebouwd zelf. Van 6 naar 4 naar 3 naar 2 per etmaal momenteel. Volgende week wordt het 1 en driekwart en de week erna anderhalf. Ik doe het goed. Had wel onttrekking maar het ergste is voorbij. Ik heb wel goede hoop dat het gaat lukken. Voel me best goed eerlijk gezegd.
  2. SophiaL

    Afbouwen Zopiclon

    Iemand bekend met afbouwen van zolpidem? Hier wordt verteld dat het gevaarlijk is (insulten) en je het over moet zetten naar een ander middel. Het is kortwerkend dus je hebt continu afkickverschijnselen de hele dag. Ik gebruik er 4-6 per etmaal.
  3. Dankje. Ik ben al voor de helft afgebouwd momenteel. So far so good.
  4. Jammer dat dit forum dood is. Er is nul beweging. Hopelijk betekent dit dat het goed met iedereen gaat.
  5. Omdat we die ook nodig hebben en daar succes uit putten! Ik ben zelf op de goede weg maar het kan best nog een paar maanden duren voor het helemaal klaar is. Ik merk dat al die slechte verhalen van bijwerkingen etc me de put in praten. Ik heb behoefte aan succes verhalen en dat het wel degelijk kan: een leven na de pillen! Liefs Sophia
  6. Ik heb een nieuwe huisarts. Ik ken hem nog niet zo goed. Mijn oude is met pensioen. Ik bestelde altijd online. Nooit gedoe. Maar deze is heel streng. Mijn verslavingsarts is heel streng. Mijn psych is heel streng. Ik zit een beetje klem. Ik slik ook meer dan normaal het is al off label. Dus kappen is hun devies. Prima wil ik best overwegen (overdag dan niet voor de nacht dat was nooit onderdeel van het plan) maar kom met een normaal afbouw schema en geef mijn lijf even een pauze. Ik heb de afgelopen weken al genoeg gestreden.
  7. Ik ben onder behandeling van een verslavingsarts. Die is dus degene die dit wil. Ik ben net van alle andere zooi af. Ik ben verder volkomen middelenloos.
  8. Zou jij het durven? Ik ben bang een volkomen ander nep middel te krijgen en ineens een hartaanval te krijgen of dood neer te vallen omdat je vergif krijgt. Al lijkt het nog zo echt het blijft natuurlijk illegaal wat je op deze manier doet...En dus oncontroleerbaar.
  9. Ik moet bijna CT stoppen na 15+ jaren zolpidem te hebben geslikt (incl het laatste half jaar overdag off-label) en raak helemaal in paniek en heb flitsen in mijn hoofd, uitval, spasmes, en val flauw etc etc. Is er iemand bekend met baclofen en afkicken?
  10. Daar ben ik extreem hard mee bezig maar ze zijn onverbiddelijk. Ik ben in staat doosjes online te bestellen en zelf af te bouwen volgens een eigen gemaakt schema. Want ik val anders gewoon dood neer. Geen grap. Maar ik weet niet of die sites betrouwbaar zijn en of je ook echt krijgt waar je voor betaalt en dat ik niet een ander middel slik en daar weer wat van krijg. Ik had deze site gevonden, wat denken jullie? Is dat betrouwbaar?
  11. Na 20 jaar verslaafd te zijn geweest aan zolpidem moet ik door een nieuwe arts in een paar weken stoppen. Hij schrijft gewoon niet meer voor. Punt. Ik slikte 4 a 5 tabletten per 24 uur in plaats van andere benzo' s en AD. Dit is zo off-label geregeld en werkte prima. Tot de dag van vandaag aanbrak (of eigenlijk gister) en hij niet meer wil voorschrijven. Ik moet er af. En snel. Uh... Hoe dan? Help?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...