Spring naar bijdragen

Vluchtertje92

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Vluchtertje92 geplaatst

 1. Sorry ik heb mij nog geen eens voorgesteld maar heb de slechtste dag sinds een tijdje. Aangenaam: Lois, 28 jaar jong, moeder van een pracht kind van 8 en nog niet zo lang benzo en opiaat vrij. Sinds 7 juni van de lorazepam (2-7 maal per dag 2.5 mg) en Fentanyl pleisters, dit in 3 weken in een detox afgebouwd na 2 jaar deze troep "nodig" te hebben gehad en voorgeschreven gekregen te hebben. Nog steeds ontwenning. Vandaag terug van 3 weken weggeweest: De ene na de andere paniekaanval, 36 uur geen slaap, zweetaanvallen en rusteloze benen. "Gelukkig" slaapt kindlief 2 nachtjes bij opa en oma. Wat dat betreft zit de "timing" dan wel weer mee. Maar ik weet even niet goed wat ik kan doen om wat rustiger te worden en enigzins ontspannen zodat ik uiteindelijk (want ookal duurt het soms 3 dagen en nachten... Uiteindelijk is alles op en leert de ervaring dat ik dan 3 of 4 uur slaap en dat scheelt al wat. Ik ben vast niet de enige strijder die dit ervaart? Wat kan iets zijn wat bij jullie helpt/heeft geholpen? Vriendlief heeft zoon over de vloer en gezien de afstand zou ik hem dan aan de lijn hebben en als praten teveel prikkels zouden zijn dan mute hij zijn geluid en kan ik naar hem kijken en zo kan ik hem altijd roepen of met hem praten als ik die behoefte heb of bevestiging nodig heb. (Hij heeft een angst/paniek stoornis al 10 jaar dus hij weet precies hoe een aanval voelt en is onwijs geduldig en lief) maargoed.. Bellen is nu dus even geen optie want ik wil hem rustig laten genieten van de tijd met z'n zoon. Later is bellen wel weer een optie. Maar nu... Ik probeer enigzins uit die negatieve stroom te komen. Het hoeft niet volledig over te zijn... Alleen al rustig kunnen liggen is mooi meegenomen. Ik weet dat ik er doorheen moet en dat ook deze dag vol paniek en onrust voorbij zal gaan maar ik probeer het toch enigzins zo comfortabel mogelijk te maken... Liefs.
 2. Vluchtertje92

  Afbouwen lorazepam

  OH, verkeerd gezien. Moet ff inkomen ghehehe.
 3. Vluchtertje92

  Afbouwen lorazepam

  Hey.. Ik meld mij hier net aan en zag dat niemand destijds gereageerd heeft op je berichtje. Hoe gaat het nu?? Liefs, Lois
 4. Vluchtertje92

  Hoi allemaal,

  Hey girl, Je hebt er waarschijnlijk niet veel aan maar wilde toch de moeite nemen om je even te vertellen dat, ondanks je terugval, het onwijs goed en dapper is dat je je hebt aangemeld op dit forum. Elke stap is er 1 en het gaat niet om de val... Het gaat erom dat je weer opstaat. Ik hoop dat je aanmelding hier iets positiefs voor je kan betekenen en je wat steun kan vinden en wellicht tips. Liefs, een lotgenoot (laatste stap 3 weken durige detox na 2 jaar lorazepam 4 tot 7 keer daags 2.5 mg lorazepam op 8 juni 2021)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...